Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Lukrecja

Mam coś dla was na poprawę humoru

Polecane posty

Gość 2e32weds
mi_mi_sio_wa to twoja fotka ?

boska lukrecja witaj:):):) :) 🌼 o jejciu chyba sie zdenerowalas ?? nie dopsie ... nie graj takiej niewinnej bo Ci to nie wychodzi . Napierdalasz na kogos np na Nox a sama lepiej nie robisz . Co kazdy to potwierdzi . Zero wartosci w sobie do tego zeby bylo malo wydaje Ci sie ze jestes Naj naj naj . MNIE TEZ PRZEPRASZALAS to potem mi napislaas ze robilas to dla jaj , pisalas ze jestem fajna ze zazdroscisz mi odwagi a potem powiedzialas ze robilas sobie jaja . Pustak !! 24 lata a takie gierki ja bawia ! pustak !nic wiecej !

Sacryficial Suicide własnie jeden dobry człowiek 🌼 bo reszta sobie zaraz oczy wydłubie :-D Czytaleś o tym nadleśnictwie? heheh ja tam uwielbiam las :-D

twoj caly slownik to SMIEC , LOCHA ,, MOPIARA , .... hujowa szkola za Toba wspolczuje i nie pojde sobie stad bede pisac taaaamm gdzie chce !! aaa Ciebieee mam w duuupieee :!:) pomaranczo tak moja a co?:)? nie wazne czy sie pomylilas wazne ze napisalas do dziewczyny ze jest smieciem i niech na swiat nie wydaje smiecia .. czyli jednym slowemm jestes PUSTAK !!! i wspolczuje jesli kiedy kolwiek bedziesz miala dzieci !! bo to co zabolalo ta dziewczyne napewnoooo obroci sie przeciwko tobiie AAAAAMEEN!!:)

mi_mi_sio_wa taka mała jedna napisała tak kiedys do mnie :-D PO POCHWALIŁAM SIE ZE PRAWDOPODOBNIE JESTEM W CIĄZY Tak wiec dalsza dyskusja nie ma sensu,nie mam zamiaru siena nikogo boczyc tylko bardzo nie lubie ludzi którzy nie lubia dzieci i tyle :-D

Gość Gość
A czy mogę Was poprosić o cisze ? Nie każe się godzić i skakać sobie w ramiona, ale po chuj te słowa. Tu jest tak mało fajnych ludzi.

boska lukrecja ja wiem ze to na Ciebie napisala wtedy akurat ja Z lADY LOve sie wstawilysmy za Toba .. moj stary nick to prawdazawszeciezaboli_24 :) juz mnie pamietasz:)??? o jejciu taka mala ma buuulwersa .. no jussss no dopseee :) PUSTAK !!!! ! !! ! !! ! ! ! ! ! ! ! !

Boska Lukrecja , Fajnie :):) ciesze sie ze pomoglam;):) ...Nikt sie nie kloci , probuje uswiadomic ze ten pustak nazywa dzieci SMIECMI .. a ty sam jestes przeciez zly ze na twoje dziecko padly takie slowa .. i rozmawiasz z takim troolem? bez uczuc wyzszych .. Oj 🌼 sa tu normalniejsi:)

oo i nastepne slowa tego slownika to KURWA ... o matko 24 lata a lepszych slow nie znasz?? znizasz sie do poziomu gimgowna ale w sumie nim jestes , wiec niech ci Bedzie :) mozeesz tak pisac ///tas tas tas ...:)

Gość Gość
Nie czytam nałogowo topików więc nie wiem co kto powiedział. Nie znam Was do ch...a, myślałem że można choć na jednym topiku posiedzieć bez kłótni. Dlatego chujowo się czuję, nie wiem o co Wam chodzi, o co się kłócicie, co kto powiedział,

Gość Gość
mi_mi_sio_wa mogę wiedzieć, o co dokładnie poszło, jak już wciągnęłyście w to wszystko topik ?

TakaMALAjedna zachowujesz sie poniżej wszelakich zasad ale cóż tak cie wychowali taka jesteś :-D nie pamiętasz co pisałaś o mnie? koleżanke strugasz? Prawdeńka :-D No patrz ze sie nie skapnęłam :-D Oczywiście mi pomogłas,a taki kombinezonik sie przyda,jeszcze kupiłam za duzy więc nie tylko na rok zostanie :-D

Sacryficial Suicide kiedys zalozyłam topik ze prawdopodobnie jestem w ciąży (pomimo moich 20 lat) to takaMAŁAjedna powiedziała mi ze jestem śmieciem i nie powinnam na świat wydac kolejnego śmiecia,wiec wiesz ja takich ludzi nie szanuje,sorry

Gość Gość
jedyny sensowny miło że ktoś to zauważył.

podobno jak zagęszczeie kobiet jest wysokie, to burza jest kwestią czasu. chyba właśnie nastąpiła ;) Możecie sobie dać po razie i wrócić do porządku?