Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yifh.

Kiedy Wasze najskrytsze marzenia spełniają się komuś innemu...

Polecane posty

Gość yifh.

Ja właśnie takiego uczucia doznaję. Niefajne. Ten ktoś jest o wiele lepszą osobą ode mnie. Ładniejszą, z lepszym charakterem, a do tego z moimi marzeniami. Tyle, że już spełnionymi. Po prostu chciałabym od swojego życia czegoś więcej. Po to przecież są marzenia, prawda? Czuję się okropnie patrząc, jak ktoś dostaje coś, czego ja nigdy nie osiągnę. Chce mi się ryczeć, ryczeć, ryczeć, że nie potrafię zapewnić sobie szczęścia i nic w moim życiu nie jest okej. Nazywajcie mnie okrutną zazdrośnicą, która tylko siedzi i narzeka, nie próbując nic zmienić. Otóż próbuję. Robię to, co lubię. I chciałabym spełnić związane z tym marzenie, ale wiem, że to się nigdy nie zdarzy. Marzenie które pozwoliłoby wnieść do mojego życia coś wartościowego... Myślę sobie, że to niesprawiedliwe, że jednemu się udaje, a drugiemu nie. Tak właśnie się teraz czuję. Jeśli straciłaś/łeś swój czas przeze mnie, to przepraszam. Miłego dnia...

Gość dobra macocha
uwięziona w swoim ciele:D

Gość yifh.
Chodzi o moją pasję. Dziedzinę, w której dobrze się czuję i w której chciałabym coś osiągnąć.

Znam to. A dokładniej znam dwie osoby, którym spełniło się moje marzenie. Nie uważam jednak, że ja nie mam szans go spełnić! Skoro tym dwóm osobą to się udało, to znaczy, że pracowały ciężej ode mnie i to im się należy :) Powinnam brać przykład, wziąć się za siebie, w sumie te osoby sa moją motywacją ;).

Gość yifh.
dobra macocha, dokładnie! Tak bardzo chciałabym być kimś innym! Mam wrażenie, że moja pasja nie jest już dla mnie, że nie ma dla mnie miejsca, to nie mój świat... Nie umiem się wziąć w garść. Każda porażka jest dla mnie katastrofą. Nienawidzę, gdy mimowolnie zaczynają płynąć łzy.

Gość yifh.
Mam po prostu wrażenie, że jestem zbyt kiepska, żeby się tym interesować...

Gość yifh.
Dzięki Wam, dziewczyny... Czas przestać się oglądać na innych i dążyć do własnego celu...

Gość ola z na wspólnej
dlaczego facet musi być marzeniem? to wolna osoba a ty robisz go odpowiedzialnym za twoje nieszczęście bo on - twoje marzenie wybrał nie ciebie jesteś może jeszcze jak te dziewczyny co się tną dla faceta - żeby go tylko zatrzymać na siłę