Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minus 69 w pościeli

miłość wg kobiety

Polecane posty

Gość minus 69 w pościeli

to seks , kasa i wygląd faceta to wszystko

Gość ybhiyilubyiuhy
W sumie racja, choć znajdą się nieliczne wyjątki! To samo dotyczy mężczyzn! Ludzie zatrzymajcie sie w końcu! Po co ta jebana gonitwa, zboczenia, szał? Człowiek XXI wieku czasami zachowuje się jak rozwydrzone dziecko!

Gość minus 69 w pościeli
przykro mi, ale to fakt potraficie ściemniać i kręcić więc odkręcajcie

Gość no nie wie czy ok
kazdy szuka kogos do szczęscia i nie mozna patrzeć w ten sposób przez taki pryzmat

Gość polak potrafi
a odwrotnie to niby jak jest ?

Gość ojeciec
Kiedyś ludzie potrafili kochać a teraz jedna przeszkoda i słyszy się:"Jak Ci nie pasuje to spierdalaj"-smutne i straszne.

Gość minus 69 w pościeli
ybhiyilubyiuhy co się dziwisz jak kłamstwo i kasa to powszechna prawda

jak sie poznaje puste idiotki ktore tym sie w zyciu kieruja to co sie dziwic ze masz takie zdanie zapewniam, ze nie wszystkie takie sa

Gość UogÓlniasz, kobiety
Niewszystkie takie są i nie wszyscy faceci są draniami

Gość minus 69 w pościeli
ojeciec tak samo jak w pracy hehe małgosia moje doświadczenia są ciekawe i różne Lady Love chcesz udawać że jesteś inna?

Gość UogÓlniasz, kobiety
Niewszystkie takie są i nie wszyscy faceci są draniami

minus , to masz zle doswiadczenia hahahaha, zle kobiety spotykales na swojej drodze

Gość polak potrafi
bo to zła kobieta była

Gość ybhiyilubyiuhy
No. Niestety autor pisze o większośći ludzi i ma rację! Ten świat to syf, wszystko jest sztuczne i opiera się na kłamstwie! Ludzie się nienawidzą i zapierdalają bez sensu tam i spowrotem jak mrówki! Ani chwili na zastanowienie, ani chwili na coś co niematerialne, kierują sie popędem, a nie rozumem i intelektem, są niczym zwierzęta, żyją z dnia na dzień, nie mają zasad, nie wiedzą do czego zmierzają! I z czasem choć mają ipody, smartfony, internet, furę, skórę itp. dochodzą do wniosku, że przepierdolili życie, bo byli niemoralni i w kółko gonili za tym, co nie jest najważniejsze, a te ważne rzeczy przeoczyli! I stąd w tych niby rozwiniętych, postępowych czasach tyle egoizmu, fałszu i zła. Możecie na mnie bluzgać, ale Średniowiecze było epoką kiedy większość ludzi na piedestał stawiała inne rzeczy. Czym większy postęp technologiczny tym mniej duchowości i tym większy upadek człowieka. No i czym mniejszy postęp techniczny, tym więcej duchowości, tym ludzie sobie bliżsi! Możecie po mnie pojechać! Kto inteligentny przyzna mi rację! Ludziom odbiło!

nie musze niczego udawac, wiem co mowie - wiesz, rodzice wpoili mi pewne wartosci- kasa, seks i uroda to nie wszystko z ladnej miski sie nie najesz, nie wiesz o tym? trzeba miec tez cos pod kopula nie zgadzam sie z Toba, nie ladnie tak generalizowac

Gość minus 69 w pościeli
dodam , że każda uważa się za wyjątkową, więc wynik zawsze jest ten sam

Gość minus 69 w pościeli
ybhiyilubyiuhy kobietom tego nie wytłumaczysz , bo one zawsze będą chciały pokazać , że jest inaczej mimo , ze myślą i chcą zupełnie coś innego

Gość ybhiyilubyiuhy
ale kiedyś było inaczej wiesz o tym... Niech ktoś pierdolnie w Ziemię asteroidą bo dobrzi ludzie męczą sie tu z durniami i jedni z drugimi toną w bagnie! Jaki to ma w ogóle sens?