Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze go mieć

jak poderwać żonatego właściciela sklepu spożywczego?

Polecane posty

Gość musze go mieć
kolejna zonka z kompleksami :o zadałam pytanie, konkretne!!! a wy dalej swoje

Gość musze go mieć
czy ja gdzies napisalam ze chce jego kasy tepe baby??? niech sie odezwą jakies konkretne kobietki a nie zapyziałe domowe żony

Gość polak potrafi
gość cieszy się że ma stałą klientkę co przepłaca podwójnie. jest szansa że nie będzie chciał tego psuć.

Gość jak taka madra jestes
co bedziesz sobie zawracala glowe babami od rondli i patelni. Badz kreatywna sama, a nie chcesz slizgac sie na pomyslowosci bab od kuchni.

a niby czemu uważasz że kobiety szanujące i dbające o swoja rodzine mają kompleksy ? bo widzisz ja uważam dokładnie odwrotnie ,że to ty musisz się dowartościowywać , musisz go mieć bo to potwierdzi twoją atrakcyjność Jeszcze bym zrozumiała jakieś wyższe uczucie ale chęć zabawy ,moja droga jesteś na najlepszej drodze do samodestrukcji ,ale to już nie moja brocha.

Gość musze go mieć
licze ze są tu tez inne kobietki a moze w podobnej sytuacji ktorym to sie udalo wyrwac kolesia :)

Gość Noooo!!
Sprostowanie!!!..."rozbawiles"... Ja ci mowie, z meskiego punktu myslenia!! Dziewczyna z kasa !! wyskoczylaby sobie na Malediwy!! i tam zabawila sie z facetem ze " spozywczaka" ha ha ha...no nie moge samo slowo "spozywczak" , tak mnie rozsmieszyl !ze az oplulem komputer ha ha...bo !!sobie tu, drobne przekaski uskuteczniam ha ha.....

Gość musze go mieć
a ciebie nikt nie chce ze siedzisz na babskim forum i zazdroscisz ze fajna dziewczyna zwrocila uwage na wlasciciela sklepu? :o jejuuu mam gdzies jechac by poderwac kogos.... :o chce miec zabawke na miejscu

Dziecko, bawisz się uczuciami i życiem. Jesteś jak 4-latek z kosą w rękach. Poderwać i zaliczyć to filozofia której kiedyś będziesz żałować. Kiedy będziesz miała męża i okaże się że przez kilka lat zdradzał Cię, a Ty go kochałaś - zrozumiesz jak to jest "po drugiej stronie". I wtedy gorzko zapłaczesz ... Ktoś zapomniał Cię nauczyć co to miłość, empatia. Wielka szkoda. Życzę przebudzenia i refleksji, oby przyszły jak najszybciej. Życzę Ci aby Ci się nie udało - bo wtedy będzie dla wszystkich lepiej. Nie odpisuj ... już nie będę tutaj pisał ani czytał.

Gość musze go mieć
pozdrawiam Jacku 🖐️

Gość jak taka madra jestes
Jacek -do takich tepot to nawet mlotem rozumu nie nabijesz w glupi czerep.

Gość polak potrafi
ja czegoś nie rozumiem. jesteś taka wyluzowana i nie wiesz jak poderwać faceta ?

Gość blinka ta od muminka
:) zal mi was zonki w dresach xl :D DZIEWCZYNY PISZCIE JAK PODERWAĆ KOLESIA PO 30

Gość a to wina twojej matki że
za oronżade dupci dawała pewnie twój ojciec to alfons i stą masz takie dylematy zgłoś do pogotowia rodzinnego jakie masz myśli to obciążą twoich starych i ty grosza dostaniesz:)

Gość musze go mieć
no widzisz polak nie potrafie cholera jasna! :)

Gość Noooo!!
A czytam... czytam ....te babskie forum ha ha...zeby wiedziec miedzy innymi ,jak sie od takich! "pustostanow" opedzic!! Zeby jakiegos chorobska nie zlapac!!! Bo zdrowie jest najwazniejsze ha ha...

Gość a to wina twojej matki że
za oranżadę :P dawno już było :D

Gość polak potrafi
niedobrze, to chyba znaczy że się naprawdę zakochałaś.

Gość musze go mieć
nie zakochałam :classic_cool: lubie adrenaline a ty z tym nickiem noooo piszesz jak baba wiec nie wierze ze jestes facetem hahaha :D

Gość Noooo!!
Musze Cie pozegnac ! biedna istotko!! Ide w ramiona , mojej ukochanej ! jedynej! najpiekniejszej! bez kasy ha ha...ZONY!! Ktora ubostwiam i ubostwiac bede!! do konca naszych dni!!

Gość Noooo!!
I tu sie myslisz!! ha ha ha....

Gość Pro Bono
Ale z was glupie naiwne pelikany. Lykacie kazde nawet najidiotyczniejze prowo :o

Gość Noooo!!
Pewniw bym cie wydymal! gdyby nie moja ukochana...ale teraz !!!musze oddac sie, w jej rozkoszne ramiona. Chociaz! raczej nieeee.....nie lubie latwych lasek!! nigdy nie lubilem.. Cial!!

Gość musze go mieć
:o zal mi cie

Gość polak potrafi
niestety nie pomogę ci jak się podrywa facetów :) jakoś to tak robicie... samo wam się robi. a jeśli mu się nie podobasz ? dopuszczasz taką możliwość ? to się zdarza i wtedy święty boże nie pomoże chyba że po pijaku.

Gość lhooq
to nie moze byc prawda. nikt nie pisałby na KAFETERII o tym ze chce poderwac zonatego, bo oczywistym jest ze 99,9% komentarzy stanowić będą wyzwiska:) poza tym, nie wierze ze ladna kasiasta dziewczyna nie potrafi zagaić do faceta ze sklepu(?) ;)

Gość polak potrafi
no wiesz chodzi o ten 0,01% sensownej rady

Gość musze go mieć
ladna, kasiasta..... ehhhhh a moze niesmiala? :P ciezko tak bo niewiadomo jak zaczac jak w delikatny sposob to okazac. w sklepie sa tez jego pracownice :o nie siedze tu czesto wiec nie wiedzialam ze zaraz mnie wszyscy pojadą

Gość musze go mieć
polak dopuszczam ze moge mu sie nie podobac ale po jego wzroku wiem ze jednak szanse sa ;)