Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blinka ta od muminka

dlaczego żonaci faceci czasem nie noszą obrączki?

Polecane posty

żonaty - bez obrączki. why?

Gość krysia babca
tez nie wiem i ciagle sie myle :p

pytam o facetów. o babach nic mi nie wiadomo, bo nie zwracam uwagi. ale u facetow to czeste pytam dlaczego ktos wie??

Gość my z mężem
chociaż przyznam - bardziej ja - nie chcieliśmy obrączek na ślubie - no i nie mamy! :-)

Gość krysia babca
bo chca pozostac incognito :classic_cool:

Gość kwartnik
a ja nie rozumiem dlaczego kobiety na palcu serdecznym lewej ręki zakładają coś w rodzaju obrączki i pierścionka , może tu otzymam odpowiedź, dlatego że tak lubią ?

Gość faceci tak robią
bo to znaczy ze w ich zwiazku cos jest nie halo

Gość cszdfvsdfdsge
mój mąż informatyk - przeszkadza mu jak grzebie w komputerach, znajomu fryzjer - jak strzyże

tak tak przeszkadza hahahha

Gość krups
sprawa jest prosta, często faceci pracują w zawodach technicznych i na przykład elektryk albo elektronik ma do czynienia bezpośrednio z działaniem pod napięciem i brak obrączki na palcu już wielu życie uratowało a hydraulik coś tam działa i obrączka się zsuwa z palca w szambie i wpada do szamba a spawacz z obrączki to tylko kulkę zrobi przy spawaniu gazowym lub elektrycznym

Gość emilianna
moj maz dwa razy przez obraczke malo sobie palca nie urwal wiec ostatnio nosi tylko od swieta

moj nie nosi bo mu niewygodnie, ja tez czesto zdejmuje, bo mam za duza i boje sie, ze zgubie. Akurat dla nas to nieproblem, jestesmy bardzo zgranym i kochajacym sie malzenstwem.

Gość faceci tak robią
mnie tez przeszkadza w pracy wiec zdejmuje, ale to od 8 -16 potem zakladam, inne przypadki to wymowki

Gość hihuihhh
Moj maz nosi czasami, to ja bardzo rzadko nosze i pierscionek i obraczke. Ale to co maz mi powiedzial mnie zdziwilo. Mowil, ze gdy ma obraczke na palcu wiecej kobiet sie do niego usmiecha i probuje flirtowac, a obraczka chyba powinna odstraszac kobiety, ale niestety nie.

Gość szczesliwadwudziestkaabosexi2
poznalam na kursie faceta ktory go prowadzil , odrazu sie do mnie usmiechnol i mnie zauwazyl ja do niego tez sie usmiechalam sprawdzilam czy nie ma obraczki po tem z nim chwile porozmawialam a po kursie czekala na niego zona . tylko ze ona byla strasznie niezadbana . tez nie rozumiem dlaczego nie nosza obraczek

Gość krups
coś w tym jest , że kobiety teraz bardzo się przyglądają zaobrączkowanym i facet ma branie a dodatkowo jak w spacerówce dziecko zaprowadził do parku to kobiety szaleją i podchodzą do wózka i spontanicznie wołają , jaki śliczny bobasek, czy pan jest samotnym ojcem pytają ?

My z żona razem po ok 2-3 latach od ślubu przestaliśmy nosić. Ja przytyłem i w lato mocno mi przeszkadzała. Często faceci nie noszą bo chcą zarywać obce kobiety. Nie robiłem badań wśród znajomych, od jutra zacznę się przyglądać:)

ooo też się nad tym zastanawiam! koleś wydaje się wolny, aż tu nagle okazuje się, że jest żonaty tylko nie nosi obrączki :O z ja w ciężkim szoku :D

Jeśli nie nosi obrączki i "zapomina" przez długi czas przyznać się do Żony, to znaczy że się czegoś wstydzi i coś kombinuje.

Gość mama synkaaaaaa
moj mąż nosi :-) moj dyrektor tez nosi :-) prezes tez nosi :-) za to zadna z moich kolezanek nie nosi :-D Twoja teoria padła :-D

to pewnie do mnie chociaz ja zadnej teorii nie wysunelam a tylko napisalam jakie mam spostrzezenie. widocznie mama synka za madra nie jest a jako teorie potraktowala fakt ze zapytalam iz faceci nie nosza obraczki :o przeciez nie generalizowalam.... czemu wiec czasem nie noszą???? malo osob sie wypowiedzialo

Gość gość
nie nosza obrączki bo udaja ze sa wolni chcą zarywać inne kobiety graja wariata ze nie maja zony jeszcze mysla a może cos wyrwe jeszcze klamcy ci i oszuści

Gość gość
dlaczego nie nosza sprawa jest prosta chcą uchodzić za wolnych i wyrywać babki a wszystko to ze niby nie mogą to sciema

Gość gość
Ja z mezem nie nosimy w ogole obraczek. Nie znosze tego zwyczaju. To takie niewolnictwo, ptasi niemal zwyczaj. Moi rodzice nie nosili rowniez. Szczerze, to nawet nie wiem, gdzie sa te obraczki. Zupelnie sie nimi nie interesuje. Kochamy sie juz 20 lat i to bez tych obraczek. Nie lubie podazac za tlumem, bo wszyscy tak to i ja. Raz tylko mialam nieprzyjemna sytuacja zwiazana z brakiem obraczki, kiedy na rozmowie wstepnej o porace kobieta bezczelnie powiedziala, ze nie wlozylam obraczki, bo chcialam poderwac, cos w tym stylu, a na rozmowie bylo jeszcze dwoch panow. Nie tlumaczylam sie tylko wyszlam, bo z chamstwem i arogancja to nie chcialabym pracowac :)

Gość gość
Mezczyzni z obraczkami na palcu, a jak flirtuja i nie patrza, ze obraczka jest widoczna, to im zupelnie nie przeszkadza.

Gość gość
Najgorsi są ci z obraczka na palcu. Jak kobieta chętna jest to tylko na raz bo on przecież ma obrączkę. Mnie często podrywają huje z obraczka na palcu na beszczelnego.