Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samantha19aaaaa

znowu naśmiewają się z Prezesa w sejmie, co za podli ludzie

Polecane posty

Gość hahah, ale idiotyzmy
jak ja chodziłam do szkoły, to były czasy komuny i bezrobocia nie było. :D

I jeszcze jedno, w moim otoczeniu są przeróżni ludzie od takich co skończyli podstawówkę do wykształconych po studiach i w te wybory wszyscy ale to wszyscy głosowali na PiS. Wcześniej i owszem zdarzało się, że ktoś na SLD czy PO ale teraz nie.

Zwolennicy PiS-u, proszę bardzo. Wyjdźcie na ulicę. Zdemolujcie nawzajem swoje prywatne mienie, i mienie publiczne finansowane z waszych podatków też.

Gość do Augustiny
Pewnie mieszkasz na wsi na Ścianie Wschodniej, bo tam wszyscy głosuja na PiS. Pojedź do zachodnich województw, to zobaczysz, ze PO wygrała dzieki poparciu ludzi a nie fałszerstwom wyborczym.

Gość sdffffffffffff
hahah, ale idiotyzmy "Trochę ludzi, tych mniej wykształconych i ulegających nałogom, ogląda TVN" Wszyscy moi znajmoi są wykształceni, nalogom nie ulegają ani nie oglądaja TVN, a głosuja na PO. A moi wykształceni, młodzi i głosują na PiS i nie oglądają TVNu. Wiem, że kłamiesz, ale cóż, pokłam sobie, będzie Ci lżej. Z całą pewnością wałkują TVN i tańce na wodzie i lodzie, a z racji wykształcenia, wstydzili się powiedzieć Tobie, że oglądają TVN, wiec skłamali. Wiesz w ogóle co to honor? Wiesz co to ojczyzna? Wiesz, że mamy własny gaz, a Tusk sprzedał nas z butami łóżkami Putinowi, a w zamian za możliwość rządzenia sprzedał też elitę, która przez zamach straciła życie? Tego z pewnością nie uznajesz, bo dla Ciebie jest to całkiem normalne, że brzózka jak zapałeczka magicznie niszczy ogromny samolot i rozrywa ciała członków załogi. Taka mała, wymyślona, wkręcona przez Anodinę brzózka, której w ogóle nie było - bo ja może skrzydło sciąć tylko jedną brzózkę, a reztę dookoła tej brzózki zostawić nieruszoną? Jak można wierzyc w te bajki putinowsko-tuskowskie? Jak można nie zadawać pytania po co ta umowa gazowa z Putinem wasalska? Jak można nie pytać się - to jak to jest prywatyzacja, a w sądzie Prezes musiał odszczekać, że nie ma. Jak można się nie pytać czemu są takie podwyżki? Nie jestem w stanie pojąć jednego - ignorancji takich osób, jak Ty, udających, że jest ok, skoro jest do d i wiadomo przez kogo. Możesz być miły, grzeczny, ale jeśli nie kochasz własnej ojczyzny, to jesteś nikim. Dla mnie ignorancja to najgorsze, co możesz zaserwować ojczyźnie w tych czasach.

Gość do Augustiny
gdyby wybory były w mojej pracy, to PO zdobyłoby 100% poparcia. Ale u nas nie ma niewykształconych ludzi z podlaskich wsi.

Gość kocham Prezesa
pogódźcie siębojówkarze PISOwscy że efa pisu się skończyła ;) po historii z Ziobrą już nigdy nei przekroczycie 20% i chwała Bogu za to że nas broni przed tą partią fanatyków 🖐️

Gość sdffffffffffff
PO sfałszowało wybory, nie ma poparcia, ludziom żyje się coraz gorzej, wręcz tragicznie. dowód: przy wynikach wyborczych widniała informacja PKW, że PiS wygrywa, zaś żółty pasek TVN'u (nie ogladałam, bazuję na info, screenach i nagraniach z netu), że wygrało PO. Zatem PKW kłamie?

---gdyby wybory były w mojej pracy, to PO zdobyłoby 100% poparcia.--- No w to jestem w stanie uwierzyć. Gdzieś jest te 550.000 ciemnych urzędników :) na usługach tuska

Gość sdffffffffffff
Nie ma przekupstwa? Nie istniały afery? Zamachu nie było? Lepper się powiesił? Czego jeszcze nie było, co było i każdy normalny człowiek to wie, tylko co niektórzy wstydzą się głośno przyznawać - tak, to miało miejsce, tak, jest źle, tak był zamach, tak Tusk nas sprzedał Putinowi, mamy swój gaz, ale musimy kupować drogo gaz z Rosji, bo Putin musi się jakoś posiłkować gotówką skądś. Zacznijcie przetwarzać info, które usłyszycie, a nie tylko hasełka z TVNu!!!!

PO skutecznie fałszuje już 6 wybory z rzedu:classic_cool: i wygdywa dzięki oszustwom i fałszerstwom przy urnach:classic_cool: kolejne wybory:D i nikt nie widzi fałszerstw w europie, nikt, żadnych zastrzeżeń instytucji międzynarodowych zajmujących się monitorowaniem przebiegu wyborów i ogólnie stanu demokracji na świecie...nic. widza fałszerstwa jedynie zwolennicy pisu:classic_cool:

Lepper to jeszcze mało. Był jeden, który oddał do siebie serie z karabinu ;) Też miał podobno kłopoty finansowe ;)

Gość do Augustiny
"No w to jestem w stanie uwierzyć. Gdzieś jest te 550.000 ciemnych urzędników na usługach tuska" Nie jestem urzędnikiem na niczyich usługach. Rozumiem, że nie masz argumentów, więc próbujesz innych obrażac, ale daruj sobie, bo obrazić mnie może tylko ktos równy, a nie takie zero. RMF przed wyborami orgaznizowało "miniwybory" i Kaczyński dostal połowę tych glosów w Warszawie co Tusk. Ale oni pewnie też są na usługach Ruskich. :D

Gość do Augustiny
Dobra, do was i tak nic nie dotrze. Żyjcie sobie w bagienku własnej nienawiści, tropcie szpiegów i szukajcie haków. Był taki jeden, który tez wszędzie widział spiski. Skończył strzelając sobie w łeb. oto, do czego prowadzi obsesja. :D

Gość sdffffffffffff
Master111 Zwolennicy PiS-u, proszę bardzo. Wyjdźcie na ulicę. Zdemolujcie nawzajem swoje prywatne mienie, i mienie publiczne finansowane z waszych podatków też. Jeśli czujesz potrzebę demolowania czyjegoś mienia, to rób to na swoją odpowiedzialność, tylko nie zdziw się, że potem za to poniesiesz karę. Natomiast nawoływanie do demolowania świadczy o tym, że Twój mózg uciska czaszka, być może masz nawet guza mózgu, bo piszesz głupoty. Zbadaj się proszę u neurologa i chirurga, bo źle się dziej. A jak mózg uciskają kości, to dostaje się wytrzeszczu oczu, mózg kurczy się i przypomina orzeszek włoski, także oszczędź sobie bólu i skonsultuj swoją sytuację z dobrym lekarzem, zanim Ci Tusk sprywatyzuje co lepsze państwowe kliniki i szpitale. Jeśli jeszcze Twój mózg się nie skurczył na tyle, że możesz odpowiadać logicznie na pytania, to odpowiedz mi proszę: Czemu Tusk podpisał umowę gazową z Putinem ? Czemu Tusk nie zażądał kasy za transfer gazu przez Polskę za 5 lat? Czemu Tusk jednak dopuścił do tego, że akcje LOTOSu kupili ruscy putinowscy? Czemu Tusk blokował ustawy antypowodziowe autorstwa PiS i była powódź tysiąclecia i zniszczenia tysiąclecia? Czemu Tusk toleruje wyroki, z e nie było afery hazardowej, chociaz był? Czemu Tusk nie chcial Miedzynarodowej Komisji w sprawie Smoleńska? Miał to wszystko na sumieniu? itp, itd Jeśli to Cię przerasta lub mózg boli, to nie odpowiadaj, ale dla swego dobra odwiedź dobrego lekarza neurologa i chirurga, a nawet i onkologa.

Gość oliwia99opole
co się dzieje z generałem ? podobno ktoś go widział w szwajcarii

Ja nikogo do wychodzenia na ulicę nie zachęcam, ale są tu tacy którzy ciągle do tego nawołują.

Gość sdffffffffffff
a to pisał Twój podsazyw i też na czarno, no to dopiero, chłopie masz już omamy, do lekarza pędź, bo Ci kości czaszki zmiażdżą mózg doszczętnie lub wyżre Ci mózg guz.

Gość sdffffffffffff
Master111 Ja nikogo do wychodzenia na ulicę nie zachęcam, ale są tu tacy którzy ciągle do tego nawołują. No nie bądź tchórzem, odpowiedz na pytania powyżej.

nie ogladam TV ale czytam wiadomosci i wkurza mnie ta cala nagonka, dlaczego my jako narod wybaralismy antypolski rzad??jak to moglo sie stac?? wszytko przez manipulacje faktami przez media glownie TVN

Gość niemojproblemmm
A Master111 zamilkł

i rzygac mi sie chce jak ktos glupio pisze dobrze ze benzyna po 8 zl bedzie bo mniej korkow, dobrzeby bylo jakby beznzyna byla po cenie dostosowanej do polskich zarabkow(tak jak jest na swiecie) i byloby wiecej drog i obwodnic(tak jak jest na swiecie) ale ci co wybarliPO zawsze beda pisac jest dobrze chcemy wieksze podatki itp

Gość Jarosław Polskę roZbaw
Już się zaczynaja propaganda z TVN. :D To tylko powierdza jak ludzie nie potrafią samodzielnie myśleć. Nauczą się, że TVN i tak bezsensownie powtarzają.

Gość SStanley
"demokracja" wg PO

Gość jaki antypolski rząd
demkracja polega na tym, że rządzi ta partia , która wygrała wybory. Polacy wybrali opcję prawicowo-liberalną, reprezentowaną, przez PO , a to, że PiS, nie ma siły przebicia i robi wszystko by przegrywać i tym samym nie mieć nic do gadania, to czyja wina?

Gość VaVa2222222222
oliwia tak jak u nas te same ryje to nie ma nawet w krajach arabskich, tam jest jeden i wielki reżim a u nas mądrzej wykombinowane bo zmieniają się na stołeczkach i nie ma reżimu jest demokracja he he, no cyrk

ale wy sie przyczepiliscie do tego tvnu :D to żałosne:O pis ma media swoje które sieją jeszcze wieksza propoagande@@@!!!!! np gazeta polska na pierwszej stronie po wyborach napisała "dlaczego przegraliśmy wybory"!!! i nie był to cytat z rozmowy z politykiem praiwcy np pisu. tylko głęboka analiza na dwie strony przyczyny porażki. dlaczego PRZEGRALIŚMY! pisał redaktor gazety polskiej, i to jest przykład obiektywnej gazety? obiektywne media? takie cos?:D nie. są media sympatuzujące z dana opcją polityczna i juz. tak jest na całym świecie:) czemu wy macie z tym problem?