Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zalamana

Moj facet chce sie oswiadczyc i wybral paskudny pierscionek...

Polecane posty

Gość jestem zalamana

Wiem, ze moj facet planuje sie oswiadczyc na swieta. Pierscionka sama nie wybieralam aczkolwiek widzial jakie mi sie podobaja, bo sam kazal mi pokazac. Dzis wpadlam do niego po teczke z dokumentami, ktora zostawilam. On byl w pracy (mam klucze) i gdzies ja wetknal wiec musialam poszukac. I tak oto w jednej z szuflad znalazlam pierscionek:O Jest brzydki niestety, malo tego z cyrkonia:O Nawet wiem ile kosztowal i przykro mi, ze nie mogl sie wysilic na cos ladniejszego, bo stac go. Co byscie zrobily na moim miejscu? Przemilczaly sprawe czy nie?

Gość byscie chcialy tylko
pierscionki z brylantami za 50tys zl :o

az taki brzydki? wydaje mi się że nie ma brzydkich pierścionków po prostu kwestia gustu. Pokaz mniej więcej jak wygląda. Ja bym nic nie mówiła. facet chce ci zrobic niespodziankę, nie psuj tego

eeeeeeeee może łon nie dla ciebie:D weź wymień:D albo schowaj , pomyśli ,że się zgubił i kupi nowy:D

Gość jestem zalamana
chcę być i mieć jak sp.Violetta Villas

Gość nie istiotne
a skąd wiesz że jest dla ciebie?he, nie pomyślałaś...?

Gość KUPIŁ GO KOCHANCE CIEMNOTO
.

bylabym uradowana nawet gdyby mi facet dał pierścionek ze sreberka

Gość niomkaodkg
Ale będzie ryk, jak facet się nie oświadczy, bo pierścionek wcale nie był dla niej.... :)

Gość jestem zalamana
tylko czekalam na glupie teksty o materializmie:O Po pierwsze nie jestem materialistka, po drugie tak pierscionek dla mnie wiem na stowe:P Po trzecie kosztowal 300zl moj facet zarabia 7-8 tysiecy. Nie musial kupowac za kilka tysiakow, ale mogl chociaz za 600zl z malym diamenckiem. Tak ciezko to zrozumiec?

sie z niej śmiejecie , ale same byście byle złe na pierścionek który nie trafiłby w wasz gust , facet pizda bo dziewczyna pokazywała jakie jej się podobają a on kupił kuźwa inny! :D

Gość jestem zalamana
jest dla mnie bo po pierwsze powiedzial, ze juz kupil, po drugie nie ma zadnej kochanki:O

Gość niomkaodkg
Aha, czyli powiedział ci ze już kupił i będzie ci się oświadczał?????? Oboje jesteście jacys nienormalni... W tej sytuacji spytaj po prostu,, czy to ten co w szufladzie, bo ci się nie podoba.

Gość A SKĄ D MOZESZ WIEDZIEC ZE NIE
MA KOCHANKI NAIWNIACZKO

Gość Szymuś
Oczywiście powinnaś mu zrobić taką awanturę, której nie zapomni do końca życia, a później poszukać faceta, który kupi Ci taki pierścionek jak Ci najbardziej odpowiada. TO JEST ROZWIĄZANIE TWOICH PROBLEMÓW

Gość niomkaodkg
Nota bene - akurat ci mówi, czy makochanki czy nie :)

4 lata czekałam na oświadczyny i dał mi pierścionek pamiątkę rodzinną, jest bardzo ładny :) mógłby równie dobrze być brzydki a ucieszyłabym się tak samo :)

Gość SStanley
każdy facet miał,ma lub będzie mial kochankę i musicie się z tym pogodzic drogie Panie

Gość bzcbgc
Mój jest za 400 zl z cyrkonia i jest najjjpiekniejszy na swiecie. A obraczki mamy srebrne za 100 zł/komplet. Jestesmy zajebiscie szczesliwi, mamy dziecko. Zal mi Ciebie............

Gość jak ci go da to udaj zadowolon
przymierz i powiedz ze jest za maly/duzy i ze trzeba bedzie wymienic na inny

Masakra te laski dzisiaj :O ja bym dostała nawet pierścionek z drutu kolczastego od mojego lubego to bym przyjeła :D

Gość lajla90
Ja Cie rozumiem, w końcu pierścionek zaręczynowy dostaje się raz w życiu(zazwyczaj). Pooglądaj z nim jeszcze raz katalogi z bizuteria i pokaż wyraźnie co Ci sie podoba a co nie, może ogarnie i pójdzie wymienić.

Gość jestem zalamana
a wasi faceci maja kochanki? Juz naprawde dajcie spokoj z tak glupim tematem. Zawsze mozna powiedziec, ze ma kochanke:O Tak wiedzialam, ze kupil i wiem, ze sie oswiadczy na swieta. Awantury na pewno robic nie bede bez przesady. Zapytalam tylko czy przemilczalybyscie taki fakt czy nie, a nie czy ma kochanke.

hahaha, ale z was desperatki , byle jaki pierścionek byle by był i się facet oświadczył :D:D:P

Gość jestem zalamana
ty masz za 400zl z cyrkonia i jest dla ciebie najpiekniejszy, a moj mi sie nie podoba rozumiesz? Juz nie dlatego, ze ma cyrkonie, ale dlatego, ze nie podoba mi sie sam model.

Gość jestem zalamana
wiesz jak dla mnie to wasi faceci moga wam srube na palec zalozyc a wy sie posikacie ze szczescia. Ja akurat nie chcialam byle czego tylko symbolicznego (ladnego choc wcale niedrogiego) pierscionka.

Kumpel zrobił kiedyś taki numer. Podczas studiów cała grupą wyjechali gdzies na praktyki. Była tam dziewczyna, która wpadła mu w oko (ze wzajemnoscia; jego przyszla żona) i on tak dla jaj, w pierwszy dzien pobytu kupil jej w kiosku taki metalowy pierscionek dla dzieci (chyba 2zl kosztowal), mowiac ze to zareczynowy. I ona go przez lata nosila, az byl tak zardzewialy ze juz sie nie dalo.

niejadka czy jak ci tam.... miłość to dla ciebie desperacja ??? Dla mnie osobiście nie ma znaczenia czy to diament czy cyrkonia czy jeszcze mniej wartościowy kamień... najważniejsze jest to że się zajebiście kochamy i jest nam ze sobą dobrze ..... Tak ciężko pojąć tępa głowo, że nie każda laska myśli tylko o tym aby szpanować czymś na palcu ???? żal :O