Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jaaaaaaaata

macie odkurzacze piorące ?? Jakie ?

Polecane posty

Gość a jaaaaaaaata

witajcie jak w temacie :)

Gość hopl
Tak, zelmer aquawelt 919 ST. Nie polecam. Właśnie dzisiaj nie chciał mi się włączyć. A mam go dopiero od 3 miesięcy. Nie wiem co mu odwaliło.

ja zakupiłam tez Zelmera - jeszcze nie prałam dywanów ale jesli chodzi o odkurzanie z foltrem wodnym to czuc roznicę. Mam męza alegrika ktory wiecznie kaszlał w domu. Teraz mamy juz spokój.

Gość lkjlkj
Też mam Zelmera tylko że Wodnika. Jest ok

Gość bajona za
Ja też mam zelmerka aquawelta :) , już prawie 2 lata i jestem mega zadowolona, moze jest cięzki , ale warto go mieć, mam mega satysfakcję jak wylewam syf po odkurzaniu (widać że zbiera). W praniu sprawuje się nieźle, nie narzekam, prałam nie raz i nie dwa, owszem, obróbka, przygotowanie to chwilkę zajmuje, ale wolę tak niż reką i szczotką i pianką poginać na kolanach po dywanie. Ja tam sobie chwalę:)

Gość bajona za
hehhe, ale napisałam, nie żebym miała syf w domu, sprzątam codziennie, wycieram kurze i podłogi (dwoje dzieci, więc musowo), ale dywany odkurzam 2 x w tygodniu, plus kąty i zakamarki, półki wyżej. Wtedy widać ile tego kurzu i piachu tkwi w tym wszystkim.

Słyszałam o odkurzaczach, które są już tak zaawansowane technologicznie, że nie posiadają wyrzutu powietrza oraz posiadają 3-stopniowy system filtracji. To odkurzacze Sebo, niedawno weszły na nasz rynek, najważniejsze dla mnie jest to że mają rekomendację British Allergy Foundation,więc są idealne dla alergikow:)