Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurna co jest ?

Moja córka zrobiła kupę taką kulkę PROSZĘ O POMOC

Polecane posty

Gość kurna co jest ?

witajcie moja córka ma 4 miesiące i zaczynam podawać jej posiłki i dzisiaj dostała po raz pierwszy ziemniaczka 3 łyżeczki i przed chwilą zrobiła kupę taką kulkę chyba to zatwardzenie ? córka nie płakała tylko stękała czy jutro już nie powinnam dawać jej ziemniaka ? a może dodać do ziemniaka marchewkę ? proszę o do[

Gość Zrob fotkw
I pokaz to ocenimy

Gość parus
Jutro zamiast ziemniaka podaj Małej inne przetarte warzywa lub owoce. Ziemniaki zostaw na inny raz, są dosyć ciężkie jak na 4 misięczne niemowle. Pozdrawiam.

daj jej troszke tartego lablka, jelita bedą dobrze pracowaci i wszstko powinno wrocic do normy, ja tak robilam gdy dzieci mialy zaparcia czy klopoty jelitowe

Gość kurna co jest ?
fotki nie zrobię bo już pampak wylądował w koszu nie będę go rozbebeszać :P No córka ma ponad 4 miesiące 30 skończyła 4 Ale teraz nic nie dokucza nawet wcześniej nie dokuczała tylko się śmieje

Gość osztyks
Daj jej dużo pić, lepiej na początek marchewka i jabłko, wraz z "normalnym" jedzeniem będą pojawiać się kulki, nie martw się tym, tylko niech pije...

Gość kupa kulka super:D
nie mogę:D

Gość kurna co jest ?
no córka 30stego skończyła 4 miesiące. Teraz nic nie dokucza ani wcześniej również teraz się śmieje jabłka jej na razie nie dam bo pewnie nie będzie chciała bo 15 min temu zjadła mleko

Gość kurna co jest ?
oj przepraszam że pisałam jeszcze raz prawie to samo ale myślałam że mi się tamta wypowiedz nie wysłała . to na razie mam jej podawać tylko samą marchewkę i jabłko ? bo na razie tylko tyle dostała. Włośnie o to chodzi że ona nie chce bardzo pić pije tylko dziennie 100 ml

Gość Orzesz w modrę :D
kupa kulka, jeszcze tego nie słyszałam buhahahhaa juz tu na kafe pisali o zielonych kupach, niebieskich, śluzowatych, ale o kulkach jeszcze NIEEEE!!! no hit! buhahahaha dziewczyny czy z wami wszystko ok? że nawet na twardą kupe wymyślacie dziwne zwroty i panikujecie jakby co najmniej rota miało :O

Gość osztyks
Ziemniaki to właśnie tak betonują jelita, skoro nie chce pić to nie dawaj ich na razie. Ja bym się na Twoim miejscu nie spieszyła, zobacz jakiś profesjonalny artykuł co tam proponują jeszcze dla takiego maluszka, ja już nie pamiętam tak dokładnie, z resztą moja córka na piersi była długo... Ale ziemniaki to nawet dla dorosłych są ciężkie.

Gość osztyks
Mi się podoba zwrot kupa kulka, bardzo obrazowo :)

Gość Zrob fotkw
Kupka kulka o niech mnie kule bija