Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslslsllslsl

STOMATOLOSZKA!!!!

Polecane posty

Gość jestem w szokuuu
uważam,że osoby które bronią stomatoloszki to albo ona sama pod innym czarnym nikiem, albo tępe strzały które nie widzą problemu. Problem jest,bo wchodzą tu różni ludzie, niektórzy szukają porady. I jeżeli osoba która nie jest stomatologiem wali totalne głupoty i podaje się za kogoś kim nie jest to można jej nawet wytoczyć sprawę cywilną. Proste. Już nie raz był taki który podawał się za lekarza i źle się to kończyło.

Gość Marianaumbasambaumbaora
Własnie może ona jest chora psychicznie i sobie uroiła to, ze ejst stomatologiem? Na ogól osoby chore psychicznie czy też psychopaci są szalenie inteligentni :o Może ona też choruje i sobie cos uroiła, mam nadzieje tylko, ze nie poszła o krok do przodu i nie otworzyła samozwańczego zakładu dentystycznego :o Słyszałam kiedys o takim gościu co był rzeźnikiem a podawał się za lekarza i nawet przeprowadzał zabiegi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dentka biedna
czy w ramach funduszu nfz wypenienie 6 to amalgamat?

Gość gy5u37iuj
i nikt do ciebie nie przyjdzie wyrywać trzonowce, ani nic innego bo jesteś zwykjła sprzątaczką....

Gość zadawajcie pytania jak tu jest
bo inaczej zdąży sprawdzić w googlu :classic_cool:

Gość aaaaaaaa właśnie!!!
Omg, już zapomnialam o tym temacie :D:D Stomatoloszka się usunęła w cień?? Bo bardzo dawno jej nie widziałam :D

Gość MikeCandys
to idiotka i tyle w temacie 🖐️