Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslslsllslsl

STOMATOLOSZKA!!!!

Polecane posty

Gość NAPOLEON BONAPARTE
Urzędnicy są jak książki w bibliotece, im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś służą" "Oni umieją sie tylko bić" - o Polakach, którzy niezbyt się spisali w czasie defilady, byli na kacu:) "Jest pan gównem w jedwabnej pończosze" - o Talleyrandzie "Dwa dni słonecznej pogody, a byłbym panem Londynu" "Są złodzieje, którzy nie podlegają karze, złodzieje czasu" "Wszystko można wybaczyć, tylko nie głupotę" "W polityce głupota nie jest wadą Dziesięciu ludzi, którzy mówią, robi więcej hałasu niż dziesięć tysięcy tych, którzy są cicho." "Człowiek będzie walczył bardziej zacięcie o swoje interesy niż o swoje prawa." "Historia jest wersją przeszłych wypadków, na które ludzie zdecydowali się zgodzić." "Społeczeństwo bez religii jest jak okręt bez kompasu." "Serce męża stanu musi być w jego głowie." "Od wzniosłości do śmieszności tylko jeden krok" "Wyobraźnia rządzi światem." "Możliwość bez sposobności ma małe znaczenie." "Nic nie jest trudniejsze, a zatem bardziej wartościowe, niż móc decydować." "Musimy śmiać się z człowieka, by uniknąć płaczu z jego powodu." "Kiedy stanowczość wystarcza, nierozwaga jest niepotrzebna." "Prawdziwy człowiek nienawidzi nikogo." "Francuzi skarżą się zawsze i na wszystko." "Najpewniejszą drogą by stać się biednym jest bycie sprawiedliwym." "Tron jest jedynie ławką pokrytą aksamitem." "Najniebezpieczniejszy moment przychodzi wraz ze zwycięstwem." "Człowiek bez odwagi i dzielności- to rzecz." "Nie odpowiada się karabinami ludziom żądającym chleba." "Kradzież nie istnieje- za wszystko się płaci." "Złodziejstwo jest wybaczalne- głupota nie." "Nie należy szukać odznaczeń i epoletów na polu bitwy, skoro można je zdobyć w przedpokoju." "Lud, który może wszystko powiedzieć, może wszystko zrobić." "Największym mówcą świata jest sukces." "Nie ma ludzi, którzy by się lepiej rozumieli niż żołnierze i księża." "Ciekawa byłaby książka, w której by nie było kłamstw." "Nakładać zbyt twarde warunki, znaczy zwalniać od ich wykonania." "Są tylko dwa kraje: Wschód i Zachód, i dwa ludy: Wschodu i Zachodu."

Gość miliondolcow
Nudzi Cię zwykłe miasto ? Ludzie którzy zgrywają kogoś innego niż są ? Chcesz wstąpić do unikalnej społeczności ? Nasze miasto Ci na to pozwoli, SexyCity stanie się Tym czego szukasz. Odwiedź nas na www.sexycity.pl/polecam/39

poświęciłaś tyle lat nauki po to , żeby teraz wysyłać pacjentów do innych specjalistów no toś przysrała. Jeśli lekarz rodzinny wysyła do onkologa, kardiologa, neurologa, psychiatry.... to znaczy że jest zle wyedukowany? Jeśli stomatolog (narazie bez specjalizacji) wysyła do chirurgów, pedodontów, ortodontów to nie to samo

Gość BigInDżepen
Ona w trakcie zabiegu wyjebie pacjenta z fotela i powie nie znam się na tym :D:D:D:D:D:D:D:D załosna locha

Gość dsajhfceywfhiofc
stomatoloszka ale sie wje.balas:O:Oja pierddole:O

Gość wsiewołod gołodupcew.
Przyjmij rogala w dupala cofnięta w rozwoju wyciekarczko nasienia wydmuchana przez spleśniałego bażanta . Stara cie kwasem karmiła za młodu że taka pojebana jesteś?!! Twoją starą wyjebali z banku spermy bo podpijała ;}!!! Jesteś chorą na umyśle mendą, śsij pałe kozia odbytnico!! Znudziło ci sie oddychanie prostym nosem?!! Wyglądasz jakby twoja stara podczas ciąży miała kurwicę macicy ty tłusta końska spierdolino ;>!! Jak byłaś mała to rodzice cie trzy razy podrzucili, dwa razy złapali! Jak cie zaraz gwizdne, to osrasz sie po uszy, a kret ci nosem poleci :]!!! Ty gołębia protezo, cyrklem w dupe ładowana przez ministranta :}. Co, już srasz w majteczki? ;]!! Jesteś kurwojebną cipą, zapierdalaj tik taka ruchawico. Ty obrzygana dziwko, idź sie jebać kurwojebna psia pyto :>. Wyglądasz jak skocz po wódkę i spowrotem ty wyjebana ukraińska dziwko z bazaru :>!! Jesteś pierdoloną lesbą, chuj ci w oko stara kwoko

nie rozumiem tego najazdu na Stomatoloszke , wszystkie zatoki interesują dentystę , ja od internisty trafiłam do dentysty ,czemu ? bo miałam zapalenie błędnika .czemu ? bo miałam zapalenie zatok ,których ? czołowych a czemu ? bo przeszło z nosowych , jak to , tak normalnie medycznie ze szczękowych ,a dlaczego szczękowe zaszwankowały ? bo miałam zle zronbioną kanałówkę .Dochodzenie trwało 4 miesiące nieopisanego bólu i zataczania się niczym pijak .

Gość ddsdsdsdqqw
najeżdżają na nią,bo nie zna podstawowych rzeczy, które każdy psycholog wiedzieć musi. Cała filozofia.

Gość ddsdsdsdqqw
nie psycholog tylko stomatolog. kurna co ja piszę :D

Gość mia6543
SexyCity spełnia marzenia dowiedz się jak: www.sexycity.pl/polecam/41

Gość są zatoki przynosowe
..

Gość od począku było wiadomo
że ściemnia. Jest rozpieszczoną damulką, nie zdziwiłabym się, gdyby okazała się jedynaczką :D🖐️

nie mogę sie z tym pogodzić ,że ja biedna muszę żyć o1 do pierwszego a taka damulka sobie kase na prawo i lewo wydaje!.Ja będę zwyklym przegrańcem z kafe który nigdy nic niczego nie bedzie miał:( prócz zrytego łba.Jak patrze w lustre zakażdym razem płacze:( że bog mnie pokarał takim wyglądem:(

Gość misterti
ale alle jeżeli tak jest to lipa nie ma w tobie jakiś wartości do uśmiechu?

Gość misterti
Co z Tobą nie tak że patrząc w lustro płaczesz?

Gość aefre4ce4f
uchowaj Boze od takiego stomatologa ktory nie wie podstawowych rzeczy. Napisałas stomatoloszko : Kochana, to że zęby ludzkie nie mają 9-tek wiedzą nawet dzieci Więcej Ci powiem, nie ma zęba 9 w żadnym ze znanych oznaczeń zębów (a są różne)" TAKIM OTO SPOSOBEM WYKLUCZYLAS NAWET ANOMALIE. Potem sie wyjkrecasz z eo anomaliach nie rozmawiamy ale wykluczylas calkowity brak 9!!! wspolczuje tym ktorzy trafia na taka jak TY

Gość fghjk
to stomato-locha :D:D:D tyle ponawijala ze tera w twarz nie umie patrzec

Dalej, dalej, podszywaj się śmieciu 😴 Ja przynajmniej szanuję uczciwą i ciężką pracę zwykłych ludzi, ty nimi gardzisz :) W takim razie zasługujesz dokładnie na to samo :D 🖐️

"Stomatoloszka z powołania mój lekarz wyk**wiłby ci za takie znieważenie jego wykształcenia dentolu j**any! Lekarze poznali zakres wiedzy medycznej stomatologów i mało który już dzisiaj śmie twierdzić że dentysta nie jest lekarzem Kiedy umiera pacjent, to ZAWSZE jest wina lekarza. Bo pacjent jest z natury nieśmiertelny i tylko lekarz może to zmienić Dorobiłam się nawet podszywa. StomatoIoszka pisane przez "i" to nie ja Oryginalna Stomatoloszka z powołania ma kilkaset postów Znam ortografię a błąd w moim loginie jest świadomy i nie zostanie zmieniony Jak tak najeżdżacie na lekarzy, to leczcie się u znachorów!" To widać że niektóre konowały nie potrafią więcej niż kogoś bić:P.

starterka zapewniam Ci że mogło przejsć ,co do fachowych nazw zatok nie znam ich bo i nie muszę leklarzem nier jestem ,a stomatoloszka jest mi zupełnie obcą obojętną osobom ,wkurza mnie po prostu że tak ją dziko atakujecie ,bo pare razy czytałam jej posty które była naprawdę na poziomie i nie zauważyłam u niej jakiegoś wywyższania się .

Gość Diese brennende Liebe
Czasami brak słów na taką głupotę:)

Gość EveryDayIsSayOfMyLife
Co za głupia tępa baba :o teraz niech przeprasza :o bo żal jej mi strasznie kolejna mitomanka po jenny i blondii

Was to jakoś boli czy ta kobieta jest czy nie jest stomatologiem? Widzę, że chyba za rozrywkę sobie wzięliście udowodnić, że nie jest a tak naprawdę nikt z was nie jest w stanie tego zrobić. Zadawanie pytań czy cytowanie nie jest żadnym dowodem. Mam koleżankę, która jest dentystą robi właśnie specjalizację ortodontyczną i jak pytałam ją o rzeczy z endodoncji to otwarcie mówiła mi że nie wie albo nie pamięta bo od dawna nie miała nic z tym wspólnego. Nie zajmuje się leczeniem zębów i kazała mi iść do stomatologa, który się na tym zna.

Was to jakoś boli czy ta kobieta jest czy nie jest stomatologiem? Widzę, że chyba za rozrywkę sobie wzięliście udowodnić, że nie jest a tak naprawdę nikt z was nie jest w stanie tego zrobić. Zadawanie pytań czy cytowanie nie jest żadnym dowodem. Mam koleżankę, która jest dentystą robi właśnie specjalizację ortodontyczną i jak pytałam ją o rzeczy z endodoncji to otwarcie mówiła mi że nie wie albo nie pamięta bo od dawna nie miała nic z tym wspólnego. Nie zajmuje się leczeniem zębów i kazała mi iść do stomatologa, który się na tym zna.

nigdy stomatologiem nie byla i nie bedze , tak proste myslenie nigdy jej za daleko nie zaniesie

Stomatoloszka to taka sama mitomanka jak jennifer, blondii(obie bogaczki, ktore chate za mil;iony stawiaja) proszek do prania (ktora udawala ze jest prawniczka) i wiele innych tego typu patologii:classic_cool:

bo to jest jedna i ta sama osoba i tyle w temacie