Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslslsllslsl

STOMATOLOSZKA!!!!

Polecane posty

Gość grehrjtneg
Udowodnij. Napisz coś o kanałowym leczeniu 9-tki a co ci w tym pytaniu nie pasuje???

droga koleżanko, mylisz się wielce :) różne są anomalie...nawet zęby 9-wiątki :) nie jest to normalny stan rzeczy, ale jednak występuje.

Gość BigInDżepen
No i dziękuję sprzataczko DOBRANOC :DD:D:D:D:D:D:D jeszcze się pokusze i poszukam tego tematu o piersiach z kurczaka bo nie miałam okazji czytać :D

Gość grehrjtneg
a to wpadka kretynko jebana, mój mąż miał dwie 9ki :-P nawet mam zdjęcie rtg na dowód spierdalaj podłogi szorować cipo głupia!

Gość HMS..KL... Petard
Pani już dziękujemy

Gość grehrjtneg
weź się teraz nie tłumacz, tak to mógłby odpowiedzieć laik, ale stomatolog dobrze wie, że są 9ki bo to nie jest raptem taka rzadkość padłaś na tym pytaniu i tyle....

weź się teraz nie tłumacz, tak to mógłby odpowiedzieć laik, ale stomatolog dobrze wie, że są 9ki bo to nie jest raptem taka rzadkość to jest WIELKA rzadkość, w życiu na studiach nie spotkałam się z takim przypadkiem, potem nie miałam z chirurgią już nic wspólnego

Gość BigInDżepen
nadmieniłabys locho, ze nie kazdy posiada te zęby ale sie zdarza a tymczasem buba :D trzecia w tym tygodniu więc wypierdalaj :D

Gość ale chyba jak ktoś pisze że
często ma anginę i mówi przez nos to można mu zainsynłować dodatkowy migdał!! też dodatkowy migdał nie jest czymś normalnym a anomalią w pewnym sensie. stomatoloszka skompromitowałaś się!!!

Gość HMS..KL... Petard
tzn. że studiowałaś w google. a i tak niedokładnie

Gość liloidddaaa
to gdzieś ty tą stomę studiowała? :D Mój mąż miał na stomie przedmiot- chirurgia zębowa i aż poszłam go i zapytałam o zęby dziewiątki i powiedział ,że czasami tak bywa i to normalne zagadnienia na uczelni :D

Gość BigInDżepen
a i na studiach ucza wszytskiego poczawszy od archaicznych rzeczy już nie stosowanych poprzez wspólczesność nowoczesnośc oraz anomalia własnie :D ha ha ha ha ah ahahgahghahahahahahah ale o czym ja mówię do tłuka

Gość grehrjtneg
weź nie pierdol. jeśli zapytać lekarza co robić w przypadku tych wspomnianych dwóch śledzion, to nie odpowie on że "nawet dziecko wie, ze nie ma dwóch śledzion" tylko napisze, ze to rzadkie itd. ty napisałaś jakby to była oczywistość że nie ma 9tek. ktoś nie pytałcię o ich występowanie, tylko leczenie. I nawet ja nie będąc dentystą wiem, jaka powinna być odpowiedź. ty nawet nie wiedziałaś że 9ki istnieją. a pytanie było o leczenie czyli przy załozeniu że komuś wyrosły... gdybyś wiedziała, to byś odpowiedziała...

w życiu na studiach nie spotkałam się z takim przypadkiem, potem nie miałam z chirurgią już nic wspólnego Studiowałam na AM Lublin. miałam chirurgię szczękowo-twarzową ale słowa o 9 tam nie usłyszałam Ale wiem że zęby mają różne patologie, moja koleżanka np nie ma czwórek, nie ma zawiązków. jest to odchylenie od normy

Gość HMS..KL... Petard
"Studiowałam na AM Lublin. miałam chirurgię szczękowo-twarzową ale słowa o 9 tam nie usłyszałam" Tutaj pojawia się pytanie o twoje zdrowie psychiczne

Gość grehrjtneg
hahahaha wyobrażacie sobie? przychodzi facet do stomatoloszki i mówi, że go dziewiątka boli a ona mu na to, że 9tek nie ma :-D i do widzenia, następny :-D

Gość HMS..KL... Petard
Masz jakąś pomoc? Może potrzebujesz porozmawiać? Forumowicze niejedno już widzieli. Myślę że potrzebujesz pomocy.

Gość anabolitos steridos
z tej stomatoloszki to taki stomatolog jak koziej trąbki dopa zaden stomatolog nie bedzie przesiadywał tyle czasu na kafe ja pierdole ale ona jest pojebana i tyle

Gość a dlaceego
a dlaczego uważasz,że ma coś z głową jak napisała,że w Lublinie studiowała?

Gość grehrjtneg
nie ma to jak się dokształcać z google :-D weź przestań się wygłupiać z tą stomatologią, bo jeszcze ktos uwierzy że takich głupich ludzi z uczelni wypuszczają z dyplomem i przestanie do dentysty chodzić... ja gdybym ci wierzyła w tą stomatologię to chyba bym tak zrobiła, bo w moim mieście z racji lokalizacji pewnie większość po UM w Lublinie jest....

Gość HMS..KL... Petard
Istnieją różne choroby. Dzisiaj jest stomatologiem, jutro może być astronautą.....a pojutrze napoleonem.