Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslslsllslsl

STOMATOLOSZKA!!!!

Polecane posty

Gość grehrjtneg
takie luki w edukacji a na kafe siedzi pipa :-D;-) ale przynajmniej ją czegoś nauczyliśmy :-D

Gość HMS..KL... Petard
Oddychaj głęboko

Gość a ja mydsojdpoasd
gada jak małolata, mało ma o wszystkim pojęcia i cały dzień siedzi na kafe. Albo pracuje jako pomoc dentystyczna- ale nie siedziałaby cały dzień na kafe! albo wywalili ją po pierwszym roku medycyny i siedzi na bezrobociu i będzie próbowala się dostać jeszcze raz, albo zmieni zawód i będzie szukać innej pracy

Gość El.Hombre
tak profesorowie od psychiatryka stomatoloszka czy ty leczyłas sie we Tworkach?? bo jesli tak sie naprawde uczyli profesorowie i taka wiedze ci przekazali to wstyd za takich profesorów

Gość a ja mydsojdpoasd
co ty pierdolisz??? kurva...sami mitomani na kafe. jak nie jenny wariatka, to blondii albo stomatoloszka...kurwa mać!!

Gość grehrjtneg
ona się leczyłą w abramowicach na egzaminie pamietaj - 9ki :-D

Gość BigInDżepen
z ciekawości skontaktuje się z kims kto studiuje na Um Lublin i zapytam czy tam rzeczywiście nic takiego nie mówia bo się wierzyć nie chce Jesli ściemniasz to możesz zostac pociagnieta do odpowiedzialności karnej z tytułu oczerniania uczelni i odbierania jej dobrego imienia wiec dwa razy się zastanów zanim kolejna głupotę strzelisz 🖐️

Gość HMS..KL... Petard
Widzisz koleżanko- tu melisa nie pomoże. Żarty na bok. Sprawa trochę śmieszna, bardziej straszna. Nie zdajesz sobie chyba sprawy z własnego nieszczęścia. Zamknij komputer do nowego roku, porozmawiaj z kimś, przeczekaj. Pamietaj- są na świecie dobrzy ludzie. Głowa do góry

Gość ejojojo
a po co ten egzamin? bez niego nie można pracować?

Gość liloidddaaa
pewnie tego dowiedziałaś się od swojej stomatolog i wcielasz się w jej postać

Gość HMS..KL... Petard
Twoja walka to jak walka gołej dupy z batem... Idź spać

Gość El.Hombre
ona jest jakaś psychiczna juz tyle wpadek tutaj zaliczyła a ona dalej trwa przy tym ze jest stomatologiem

Gość liloidddaaa
ona jak nie potrafi odp.na pytanie to nie odpowiada :) po prostu nie wchodzi więcej na top :) jak nie znajdzie w google to też ci nie odpowie :)

Gość Dr Tamten lek. psychiatra
STOMATOLOSZKA ciężki przypadek ale zapraszam panią do mojego gabinetu coś zaradzimy może pani wziąć ze sobą wiertełko do wiercenia zęba o ile jeśli pani posiada zapraszam i czekam

Gość HMS..KL... Petard
Do zatoki razmuz. Odpisz proszę i wypier‏dalaj wreszcie spać

Gość BigInDżepen
prawda zawsze cie zaboli - po chuja odchodziłas jak wróciłas?

pewnie o zatokę szczękową. Co bym zrobiła? nic, nie znam się na tym. Wysłałabym albo do chirurga szczękowo-twarzowego albo do laryngologa Wielokrotnie powtarzałam że nie wstydzę się tego że nie wiem wszystkiego, ale po to są specjalizacje, abym była ekspertem w SWOJEJ DZIEDZINIE

Gość BigInDżepen
czyli w odkażaniu i cięciu ligliny - jak na asystentke przystało :o wiem, ze byś chciała, cos tam podpatrujesz, cos podsłuchasz coś się dowiesz z googla ale to cię nie czyni dentystą sorry bejb