Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mam 31 lat!

Co kupujecie sobie pod choinke???

Polecane posty

Gość maturks4
To nie jest prezent, tylko standardowe wyposażenie domu. Formuła prezentu, żeby sprawił radość, musi zawierać: niespodziankę, przemyślenie, dopasowanie i musi być osobisty

Gość coraz piekniejsza
Ja zafundowalam sobie plastyczna operacje brzucha! Cudenko:-)

Gość brrryyczak
odkurzacz? co to za prezent:( ja kupiłam swojemu meżczyźnie zegarek, a co sama dostanę, to się okarze - lubie niespodzianki:)

Wątpię zeby Mąż mi zrobił jakąś niespodzianke.... ustalilismy, że odkurzacz jest taki drogi, że to juz bedzie pod choinke..... A moze dostane cos jeszcze? Wątpie.....

Gość CEBULARZ Z MAKIEM
ja kupie dziecku jakiegos misia przytulaska i tyle. jest przesad zeby nie dawac bliskiej osobie zegarkow, nozy, paskow, butow. trzeba wtedy "odczynic"placac symboliczny grosik. ot, taka ciekawostka:)

Ja kupiłam córce książeczke z wierszami Jana Brzechwy :) Ona bardzo lubi ksiązeczki (ma prawie 2 latka) a tam jak bede jej czytac to sama sobie przypomne dzieciństwo :) Mysle co jeszcze jej kupic ?

Gość b. bogaty meloman
przebije Cie: audiofilski zestaw kolumn podlogowych za 78 tys;)🖐️

:) odkurzacz centralny już mam zamonatowany w domku:) a na gwiazdkę kupiliśmy sobie xboxa kinect dla całej rodziny(1700zł) dzisiaj ma przyjść:) podejrzewam że mąż nie wytrzyma i dzisiaj go otworzy. Mała będzie korzystać z xboxa oprócz tego dostanie lalkę baby alive(200zl) ,piesek księżniczka(100z) ,zstaw barbie (120z)

Gość prawda w oczy kłująca
wooow, jennnifer, ale się postawiłaś w tym roku :D

Gość Macie te kulturę
Jennifer to ty nie miałeś do tej pory xboxa z kinektem???

Gość CEBULARZ Z MAKIEM
mnie stac na misia z ciuchlandu no i moze kupie malej jakas zywa myszke do trzymania ucieszylaby sie bardzo

Gość Macie te kulturę
Jennifer to ty nie miałeś do tej pory xboxa z kinektem???

Odkurzacz czy alkomat, jezeli maz lubi sobie "chlapnąć" to zadne prezenty, ja kupilam nowa lodowke wczoraj i nie uwazam tego za prezent tylko za potrzebny sprzet. Tak jak potrzebuje pończochy, ręczniki , tak i lodowke:) Ja mojemu kupilam dwie gry na xBoxa, a sama dostane Pandore.

a od teściowej powiedzieliśmy ,że jak już robi nam prezenty to niech kupuje coś na wyposażenie do domku i mamy dostać 2 komplety poscieli z satyny bawełnianej ,2 prześcieradła i jakieś porżadne ręcnziki ;)

Gość My nie robimy prezentów
Sobie, kupujemy tylko dzieciom Córka dostanie perfumy coco mademoiselle Syn perfumy paco rabbane

xbox kinect jest naprawe super:) jesli cos polecic to kupcie plytke z "adventures"- super gry,zwlaszcza to na tej tratwie i zatykanie dziur w akwarium:] sporty tez sa fajne:)

w zestawie jest adventure i te sportowe .Ale będziemy chcieli stopniowo dokupować ,mi się podoba animals jak tego tygryska można głaska córka bedzie wniebowzięta:)

Moja ma niecałe 2 lata wiec nie ma narazie co przesadzać z prezentami. Dopiero co dostała pełno prezentów na imieniny. A pod choinke zanjda sie jeszcze prezenty od Dziadków jednych i drugich, od Prababci, od Wujka i innego Wuja z Ciocią. Jennifer - to Ty jestes ta słynną jennifer? :p

normalnie kosztuje 300 sama bransoletka, a teraz na swieta jest promocja i za 299 mozna kupic z jednym charmsem. 1 stycznia mam urodziny, wiec dostane bransoletke z tym charmsem na gwiazdke i charmsa aniolka na urodziny za jednym zamachem. Koszt wyniosl 418 zl. Dopiero zaczynam przygode z Pandora, wiec bedzie na poczatku skromna, ale pewnie trafi sie duzo okazji na nowe charmsy.

Gość emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
wpisz sobie w google :)

ja konecta nie mam, bo mam za maly salonik.... Musi byc min. 3 metry odleglosci miedzy kinektem a osoba ktora gra, a w mojej klitce jest to niemozliwe... A podobaja mi sie na kinecta aerobic i cwiczenia