Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mam 31 lat!

Co kupujecie sobie pod choinke???

Polecane posty

Gość emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
my mamy juz jakis czas takiego xboxa fajna sprawa :)

hmm...to gra na telelwizor,tyle,ze nie potrzeba zanych joystikow, padow czy kontrolerow...montujesz kamerke pod tv i cale twoje cialo (kazdy staw) jest wychwytywany,jestes wiec caly widoczny i grasz "soba"- musze szczerze powiedziec,ze polecam zalozyc buty sportowe do lekkoatletyki.ja sie kurcze naskakalam po drewnianej posadcze w skarpetach(bieg w miejscu),a na nastepny dzien kolana bolaly...

Gość leon wywrotowiec
mam dla was fajowy prezent kupcie sobie iphone 4 prawie jak oryginalny, nowy, stan idealny, czarny, folia,pudelko, papiery, usb, ladowarka, sluchawki, tanio 500zl , super designerski wyglad, pieknie wykonczony, nie do odroznienia (chyba ze przez fachowca ktory bedzie w nim usilnie grzebal).

tak to ja słynna jennifer;) a możesz mi wysłać linka do tej pandory;) ,ja raczej będe chciała jakiś perfumy do mojej kolekcji ,ale zerknąć mogę:) Ja nie byłam za tym xboxem ,ale mąz się uparł i stwierdził ,że umili to nam długie zimowe wieczory,mała się wyskacze.

Gość leon wywrotowiec
super spraawa zwlaszcza dla dziecka, moze niezle przyszpanowac w szkole za niewielki koszt:)

Obejrzałam filmik reklamujacy i stwierdzam jedno: najpierw musimy kupić porządny Telewizor! Takze w kwietniu kupimy TV a potem pomyslimy o tej grze - chociaż Męża bedzie trzeba długo namawiac :)

Gość ciekawe gdzie dzeny
to powiesi w tym pogierkowskim salonie 3 na 4 metry.

Gość Vadic Quo kociaku
Jennifer słynie głównie z nadużywania alkoholu, notorycznego mitomańska i tego że mieszka w chlewie, który z dumą nazywa mieszkaniem 🖐️

jenny i jak spedzicie te swieta juz w nowym domku??

ja synkowi kupuje chomika :)) klatke juz mamy ,zamawialam na allegro i na drugi dzien juz u mnie byla :)

Myśle ze ta bransoletka to fajny pomysl nawet zeby sobie samej kupic. Tylko nie sztuka wybulic 2-3 tysiace i zapelnic ją cała charmsami, tylko tak jak powstal zamysl, czyli na rożne wyjatkowe okazje kupuje sie koralik lub charmsa. Jak wyjmiesz bransoletke za 10 lat to milo bedzie powspominac, np. ten koralik kupilam gdy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy, ten jak zdalam prawojazdy, ten na 1 rocznice slubu. Sentyment i piekno w jednym. Sami tworzymi historie na naszej bransoletce

Gość Niedlugosylwekwzakopanm
Nie, Jennifer nie spędzi swoim "nowym" domu bo go nie ma. Co jakiś czas obiecuje że "w czerwcu" wklei zdjęcia - i tak od 4 lat 🖐️

Gość :):):):):):):):):):):):):):):)
mój tata kupił "mojej mamie" telewizor (zupełnie nam niepotrzebny bo stary był w porządku) - ale go wyśmiałyśmy że przecież kupił to głównie dla siebie to się przyznał i stwierdził że żartował, że to wspólne ;P ciutkę żałosne, ale ogólnie słodkie biorąc pod uwagę to jaki kochany jest na codzień :)

Jeden czerwony koralik kosztuje 139 zl. Koraliki sa ze srebra i kamieni szlachetnych lub szkla murano. Te opcje jeszcze nie sa najdrozsze, zajrzyj na strone. Mi sie wymarzyl srebrny charms laczony ze zlotem, ale kosztuje 349 za takie malenstwo. Kupie kiedys na jakas wyjatkowa okazje, moze jak dowiem sie ze jestem w ciazy, albo na slub... Majac np. dwie glowne okazje w roku np. gwiazdka i urodziny, albo dzien kobiet, mozna stopniowo tworzyc kolekcje. tanie to nie jest ale niezwykle gustowne, wg mnie oczywiscie.

Jak my kupimy telewizor to raczej dla mnie, bo to ja jestem maniaczka telewizyjna a Mąż zanim mnie poznał telewizji nie oglądał w ogóle! :) hehe

Niedlugosylwekwzakopanm prawie dwie strony bylo milo, ale znajdzie sie jakis PAJAC, ktory nawet przed swietami musi wpieprzac swoje trzy grosze..... zal Ci d... sciska jak widzisz posty jenifer? daj sobie spokoj czlowieku....

niestety bez szans ,zeby święta spedzić w domku:( ,czerwiec to realny termin na wprowadzkę.Kootlownia jest już wypłytkowana ,teraz chyba garaż będzie.No trudno wytrzymaliśmy już 4,5 roku w ty mieszkaniu wytrzymamy jeszcze te pół roku:)

Gość ciekawe gdzie dzeny
nie dzeny platyna, potwierdzasz zasadę , im większa patola i w większym chlewie mieszka( te naklejki z bravo na drzwiach) tym większy telewizor.Drzwi se kurwa kup normalne i zmien boazerię , a nie w takim burdelu mieszkasz jak 70 letnia stara baba.

Ja narazie muszę sie skupić na praktycznych prezentach - na bransoletki lub perfumy przyjdzie czas kiedy indziej :) Sporo nam jeszcze brakuje w domu. Mieszkamy od pazdziernika i własnie chcemy kupic duzy TV, brakuje tez stolu z krzesłami (ok 5 tys zł) ławy, fotela itp itd. najwazniejsze ze jest gdzie ugotować i gdzie sie umyc i gdzie spac :) Reszte pomalutku małymi kroczkami - i dlatego pod choinke odkurzacz :)

Tak, to srebro proby 952 czy cos takiego, to z najwyzsza proba.Te koraliki nie sa tanie, ale nikt nie mowi zeby kupic 10 na raz, ja mam na razie dwa, tzn. jeszcze nie mam, dostane od Mikołaja:) Czasem od tesciowej dostaje kase bo nie wie co mi kupic na rozne okazje, wiec moge kupowac charmsy. Bardzo mi sie to podoba. A i trezba bardzo uwazac na podrobki w necie. Ja zamierzam tylko w Pandorze kupowac. Do kazdej zakupinej rzeczy dostajesz sciereczke nasaczon plynem do czyszczenia strebra i przepiekne biale pudeleczko, do tego certyfikat autentycznosci kazdej rzeczy. Druga sprawa srebro drozeje wiec wartosc twojej bransoletki caly czas bedzie rosla.

Mam31lat ja cię rozumiem ,dom to studnia bez dna a lepiej zrobić wolniej a porządnie,też musiałam trochę przystopować ze "swoimi widzi mi się"

A i jak nie masz w poblizu sklepu Pandora to koraliki można kupic tez w sklepach YES, ale tam tandetnie pakuja w jakies kolorowe torebki. Trzeba domagac sie oryginalnego pudelka i certyfikatu