Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mam 31 lat!

Co kupujecie sobie pod choinke???

Polecane posty

Gość helphelphelp
Hahahaha, wiadomo było że napisze że to czerwiec :-D

My żesmy mieszkali 3 lata z Teściami kosztem własnie budowy domu. Dzieki temu moglismy niektóre rzeczy kupic lepsze, np. drzwi w domu i drzwi wejściowe do domu sa zrobione przez prawdziwego stolarza a nie kupione w markecie :) itp. Czekam az fachura od kuchni przyjdzie wszystko skonczyc bo od miesiaca czekam na reklamowane fronty.... eh... szkoda gadac.... . . . .

jenny -- Pandora była modna w ubiegłym roku , teraz lilou się nosi :)

A co do czepilaskiego ktory twierdzi ze Jeny wciąz zmienia termin przeprowadzki to z własnego doswiadczenia powiem, ze sama zmieniałam termin przeprowadzki chyba z 4 razy! Po prostu wiele jest uzaleznione od fachowców ktorzy nie trzymaja sie terminów!!! My najpierw mielismy zamieszkac na gwiazdke 2010, potem na wielkanoc 2011 potem na roczek córki az w końcu po wakacjach 2011 i zamieszkalismy 1 pazdziernika 2011. Takie zycie :)

O Boże tez mialam hopla na punkcie perfum.... teraz mam duza kolekcje, nic nie uzywam i mam od lat ukochane perfumy Lolita Lempicka i obieclam mojemu i sobie samej ze nie kupie ich dopoki nie wypsikam wszystkich, ktore mam.... Wszystkie sa ladne, ale marzy mi sie moja lolita

Jennifer - kuchnia w połysku. Taka mi sie podobała :) No i w sumie fronty sa piekne, ale załuje jednak ze blat tez jest w połysku - bardzo niepraktyczne i widac kazda ryse :( cóz... bedzie trzeba kiedys wymienic, a w kuchni mam tez zrobione parapety yakie jak blat kuchni wiec bedzie trzeba tez zrywac parapety... ale to za kilka lat, a narazie sie pomęczę....

Ta lilou czy jakos tak dla mnie jest tandetna, kawalek sznurka i pozlacana lub srebrna zawieszka. Koszt ok. 120 zl..... To jest tylko moje zdanie, poza tym uwazam ze lilou sa dla nastolatek, ja wole gustowniejsza bizuterie, ale to jest wylacznie moje zdanie. Nie twierdze ze mi sie ten sznurek nie podoba, ale sama bym tego nie chcaial

U nas drzwi wyszło 7 sztuk :) Ale naprawde jestesmy zadowoleni z drzwi Sa porządnie zrobione i wg naszego projektu :)

anioł tez mam lolitkę fajna jest:)zresztą pewnie widziałaś już moją kolekcję bo zdjęcie było wklejane Mam31 -dobrze że mówisz ,czyli blatu z polyskiem lepiej nie brać? to jest wizaulizacja naszej kuchni (oczywiście w innych kolorach) i jeszcze na 100% nie jesteśmy pewnie czy tak bedzie http://www.voila.pl/192/o4aqt/index.php?get=1&f=1

Gość Jak to mam zalatwic
Mam 31 lat! (ilość tematów: 1, ilość postów: 5) - Dziekuje, wypierdalaj tlumoku 🖐️

Ja nie polecam blatu w połysku. Połysk ładnie wyglada jak sie w kuchni nie gotuje :) hehe Kazde wycieranie pozostawia smugi i trzeba odrazu na sucho wycierac zeby miało to efekt. Takze jesli nie chcesz sie namachac szmata to lepiej wybrac praktyczny blat.

DO: Jak to mam zalatwic Mam 31 lat! (ilość tematów: 1, ilość postów: 5) - Dziekuje, wypie**alaj tlumoku O CO CI CHODZI?

Gość gbbn
tak sobie czytam te wasze wypowiedzi dziewczyny i strasznie wam zazdroszczę... mam swój dom ale nie stać mnie na takie drogie prezenty :( mam 1,5 roczną córeczkę i tylko jej kupiliśmy narazie prezent odkurzacz z fp mam nadzieję że będzie się cieszyła :) ale na xboxy i w ogóle mnie nie stać a tym bardziej na takie kuchnie... ale życzę wam szczęścia żeby się udało wszystko :)

DO gbbn: wiesz, my długo odkładalismy na taka moja wymarzona kuchnię. Ale Mąż uważał że to prorytet zeby kuchnia była wypas bo po 1 ja lubie gotowac, a po 2 kuchnia jest otwarta i widac ja ze salonu, takze musiala byc dobrze zrobiona. Ogolnie nigdy nie sadziłam ze bede miała swój dom. Zawsze myslalam ze beda zawsze mieszkac w bloku, ale jak widac, zycie potrafi zaskoczyc :)

Gość gbbn
ja mam małą kuchnię więc nie mam możliwości na taki wypas ale też chciałabym kiedyś ładnie sobie ją wyposażyć... a ile taka kuchnia was kosztowała??? Mój dom ma już 10lat dostałam go od rodziców w przyszłym roku jak się uda chcielibyśmy zrobić górę ale jakoś w to wątpię :(

gbbn: troche kosztowała.... sam sprzęt czyli: lodówka, pochłaniacz wyspowy, płyta indukcyjna, zmywarka, piekarnik kosztował 10tys zł. Potem szafki, fronty, blaty, robota ponad 25tys.zł. Nas ratuje to ze jestesmy w branzy i Mąż ma duże rabaty.

Gość gbbn
no to macie dobrze :)

Gość JaTezWoleLilou!!!
my kupiliśmy córce: lalke monster high, książki, domek lego, scrabble, konsolke nintendo z grami, ja dla męża markowy portfel a ja nie wiem czy coś dostane, sama zamierzam sobie kupić jakiś fajny telefon, bo akurat czas na wymianę :)

Gość Weas
Ja dostałem (po części na życzenie ;) ) bezprzewodową myszkę i klawiaturę (w zestawie) wireless desktop 3000. Jak dla mnie świetny bajer, szczególnie że mogę podłączyć kompa do Tv i grać bez problemów.

weszłam do sklepu spytać o te bransoletki pandora i powiedzieli mi prawie 30 tyś :( o co chodzi, wy mówicie 300zł :( To było w arkadii w warszawie, może o inne chodzi ?

Gość Elek 88-03.
Wszystko zależy od tego czy trafimy w gust naszej drugiej połowy,to bardzo ważna sprawa. Takim uniwersalnym i w zasadzie niezbędnym prezentem z okazji świąt jest alkomat,przydaje się szczególnie na drugi dzień po świątecznych imprezach. Ja w tym roku kupie taki model pod choinkę http://www.euroalkomat.pl/Alkomat_Alkohit_X_3-323.html

Gość u mnie to jakos idzie ;)
Na mikołajki e-fajka 300 stówki . Pod choinkę kupiłam mężowi golarkę nowa ( ta stara już chodzi kilka lat i przydałby mu się najnowszy model) kolo 799 złotych i Kindle Fira HD za 159 funtów ( kolo 750 złotych ) wiec na bogato ma w tym roku ;) Co mi kupi ? to tajemnica - ale znając go i podejście do prezentów ( powinny być osobiste i tylko dla danej osoby , wiec żadnych sprzętów domowych etc) na bank będę zadowolona ( po cichu stawiam na torebkę Michaela Korsa) :)

Gość Pod choinkę
Na razie mamy tylko zakupione prezenty dla córki: LEGO Friends, dom Oliwii i samolot, gra scrablle junior, Lalaka Monster z zestawem kawiarnia. I na Mikołaja też pare drobiazgów dostanie, m.in torebkę Monster, kosmetyki, ciuchy.