Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhh

najgłupsze wymówki, dlaczego on/ona nie chce się już spotykać

Polecane posty

Gość hhhhhhh

Jakie usłyszeliście/usłyszałyście najdziwniejsze, najbardziej wymyślne i głupie tłumaczenia, dlaczego ta druga osoba nie chce się już z Wami spotykać? Oczywiście nie chodzi mi o zwykłe "nie jest gotowy", "boi się zaangażować", "nie przebolał byłej", tylko o powody wzięte z przysłowiowej d***... Pozwolę sobie przytoczyć dwa przykłady, które ostatnio tu na forum przeczytałam: "Napisał mi że nie spotkamy sie juz więcej bo ja mu chciałam za wszelką cenę zrobić zdjęcie a on nie pozwoli by jego fotka fruwała po internecie bo on prowadzi poważny biznes i nie moze sobie pozwolic na zadne problemy. Napisal mi ze nie moze mi ufac i ze sie boi." "mnie raz facet po 3 randce powiedzial , ze przemyslal wszystko i nie może sie ze mną spotykac bo jestem dla niego zbyt atrakcyjna / ja o sobie wcale tak nie myśle / i napewno bym go zdradzala , wiec szuka czegoś bardziej zwyczajnego" Macie swoje przykłady? Pośmiejemy się (nie z zostawionych, a z zostawiających, oczywiście, bo to oni błyszczą głupotą)! :)

Gość mam jeden przykład
Spytał przy którejść rozmowie jaki był mój pierwszy chłopak, wypytywał o szczegóły. Odpowiedziałam zgodnie z prawdą, że miał bardzo dużego i kochaliśmy się często. Potem napisał mi w smsie, że nie umie tego zaakceptować (WTF? :o)

Gość hhhhhhh
ha, ha, jakiś zakompleksiony - może miał małego i się bał porównań? ;)

Gość mam jeden przykład
Nie wiem ale pamietam, że jak przeczytalam, to myślałam, że padnę. Facet bardzo inteligentny, elokwentny, przystojny i wysportowany. Rozmawiało nam się super, ciężko było się pożegnać i uważałam to spotkanie za udane, a on wyleciał z takim tekstem.

Gość ech,spotkalam takiego jednego
w swoim zyciu,ktory wydawal sie fajny i wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazywaly na to,ze on czul to samo,co ja do niego (nie bylo to jeszcze zakochanie,ale takie porzadne zauroczenie).Mialam wtedy 18 lat,a on 22.Z dnia na dzien przestal sie odzywac i po 2 tygodniach zadzwonilam w koncu do niego z pytaniem,czy wszystko w porzadku,a on mi na to,ze nie moze sie ze mna juz spotykac,bo...ma grype i moze ja miec jeszcze bardzo dlugo,co najmniej kilka miesiecy:D nie wnikalam,nie analizowalam.Pozyczylam mu powrotu do zdrowia za tych kilka miesiecy i prawie wybuchajac smiechem odlozylam sluchawke.Spotkalam go pozniej na ulicy,kilka dni po tym telefonie,radosnego i zdrowego.Nie wiedzial co mial ze soba zrobic,jak mnie zobaczyl i tylko spalil buraka,i gapil sie w chodnik,a mi chcialo sie smiac:)

Gość No to Gratulujemy .. :):)
bo jestem wspaniałą kobietą :o

Gość Bazinga233445
*Bo Wisła Kraków gra *Bo mama mu wszystkie spodnie wyprała Zarówno w jednym i drugim przypadku- urwali kontakt:P

Gość hhhhhhh
ha, ha, fantastyczne powody :D kurczę, tak myślę, co mi mówili i co ja mówiłam, ale ja to raczej zawsze mówię, że po prostu nic z tego nie będzie bez wymyślania, że akurat muszę głowę umyć, a w drugą stronę chwilowo nie mogę sobie nic przypomnieć, a na pewno by się coś ciekawego znalazło. :)

jeden u mnie wygrał taki konkurs: "kocham Cie i dla tego nie możemy być razem, bo ja się boje siebie i swoich uczuć" nie dosłownie ale coś koło tego:D i nie to że Werter czy rozmemłany poeta. dorosły facet na poważnym stanowisku:D szybciej wybaczyłam bym olanie dla innej kobiety niż brak jaj.

Gość hhhhhhh
biedaczek, wystraszył się swoich uczuć... standardowa bajeczka :)

Myślę, że mojego nic nie przebije. Byliśmy ze sobą (tak, to on chciał związku) 1,5 miesiąca, potem powiedział mi, że jego była przyszła do niego i powiedziała mu, że urodziła jego dziecko. W związku z tym, chociaż mnie kocha, musi się z nią ożenić... prawdy się dowiedziałam po 3 miesiącach, a wystarczyło, że by powiedział, że się znudził.

Gość hhhhhhh
Ha, ha, ha, świetne, ale panowie mają wyobraźnię! :D Dobra, laski, przyznawać się też jakie Wy wykręcałyście numery? ;)

Gość jeszcze tak...........
Kocham Cię, jesteś dla mnie bardzo ważna ale pracuję i to się nie uda

Gość mała MEGI włochy
ahhahaha no dobre dobre:D!!!!!!

Ja zwykle nie pozostawiam żadnych wątpliwości, mówię, że coś się stało za szybko (bo zwykle właśnie o to chodzi, że stanie się coś za szybko, np. na imprezie, zanim zdążę się zastanowić, czy chcę z kimś być) i po prostu to nie jest to, nie czuję tego. Wniosek jest prosty: zawsze warto się najpierw trochę poznać, porozmawiać, spędzić razem kilka wieczorów, nie rezygnować z gry, uwodzenia. W tym czasie ludzie mają okazję czegoś się o sobie dowiedzieć. Tego bym oczekiwała od facetów: prawdy, żeby nie robili złudnych nadziei.

Gość hhhhhhh
Ha! coś mi się przypomniało :) mógłbym się z Tobą spotykać, jakbyś miała długie włosy :D :D :D