Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 wysuszona bardzo

jaki balsam do cia艂a polecacie

Polecane posty

Go艣膰 wysuszona bardzo

jak w temacie. mam bardzo sucha sk贸re i chcialabym kupic sobie balsam bardzo mocno nawilzaj膮cy. moze cos polecicie? moge zaplacic wiecej kasy (do 30-40 z艂 )ale zeby byl skuteczny.czasami az mnie wszystko swedzi a jak sie rozbiore to az sie ze mnie ''sypie'' ta wysuszona sk贸ra. prosze o porady.:-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 niedlapsakielbasa
ja juz nie kupuje balsamow do ciala a masla do ciala ,sa bardziej geste i lepiej nawilzaja..z balsamow ktore kiedys sobie chwalilam a tez mam skore bardzo sucha byla Neutrogena...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abecad艂o 123
NIWEA TAKIE MLECZKO DO CIA艁A W NIEBIESKIM OPAKOWANIU A DRUGI TO TEZ NIWEA ALEJEKDO CIA艁A TRE呕 W NIEBIESKIM ALE JUZ P脫艁PRZE殴ROCZYSTYM S膭 REWLKA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdgtfyuitresrdtfgyhuji
Jak chcesz co艣 ekstra nwil偶aj膮cego to polecam oliwk臋, tak膮 zwyk艂膮 dla niemowl膮t. :) Dla mnie najlepsza jest bambino, mam mn贸stwo oliwek, ale zawsze wracam do bambino. Smaruj臋 si臋 po k膮pieli na mokr膮 jeszcze sk贸r臋. Ekstra jest nawil偶ona. :D Czasami jeszcze tylko si臋 smaruj臋 balsamem i psikam mgie艂k膮, ale to bardziej pod wzgl臋dem zapachu. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 musisz sobie kupi膰 balsam
z oliwk膮 bym uwa偶a艂a - akurat niby by艂a ok podczas stosowania, a po kilku tygodniach sk贸ra by艂a w fatalnym stanie, moja kole偶anka natomiast od lat "jedzie na oliwce" i nie mo偶e si臋 nachwali膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdgtfyuitresrdtfgyhuji
Je艣li chce si臋 miec nawil偶on膮 sk贸r臋 to ca艂y czas trzeba j膮 nawil偶ac. :) A nie troch臋 ponawil偶ac i odstawic kosmetyki. :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 musisz sobie kupi膰 balsam
jesli to do mnie by艂o :), to nie zrozumia艂a艣 co napisa艂am. uczciwie si臋 smarowa艂am oliwk膮 po k膮pieli, na mokr膮 sk贸r臋 i musia艂am zaniecha膰 tego procederu, bo zmasakrowa艂am sobie sk贸r臋, by艂a sucha, 艂uszcz膮ca si臋, sw臋dz膮ca, odwodniona. Olwka na mnie dzia艂a艂a tylko powierzchownie Balsam贸w do cia艂a u偶ywam codziennie, , regularnie robi臋 peelingi, mam bardzo wymagaj膮c膮 sk贸r臋

Udost臋pnij ten post

kup sobie p艂yn do k膮pieli dla dzieci z problemami sk贸rnymi- ojlatum. k膮p si臋 w nim. 艣wietnie 艂agodzi sw臋dzenie, oczyszcza i nawil偶a. do tego 2 razy w tyg. pelling, a po ka偶dej k膮pieli delikatny balsam, nie oliwka, bo zatyka pory. po 2 tyg b臋dzie super efekt :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wysuszona bardzo
dzieki za rady. oliwke stosowalam -pomogla ale tylko na chwil臋 ,potem bylo jeszcze gorzej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ku9edj
garnier oliwkowy ten zielony super jest bardzo nawilza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krok za krokiem
polecam moje ukochane masla do ciala i balsamy flos-leku Ja kupuje w superfarm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja bezrobociara
ja tez tak ostatnio mialam ze az sie sypalo ze mnie,nogi mialam cale biale:O kupilam w rossmanie taki balsam oliwkowy issana-czy jakos tak,a do tego dolalam oliwy z oliwek i wcisnelam dodatkowo kilka kapsulek witaminy A,wczesniej smarowalam sie tez przez kilka dni sama oliwa z oliwek- tylko w lekko wilgotna skore. I juz jest okej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opiopi
Mas艂o do cia艂a Bilendy z czarnej oliwki - do suchej sk贸ry. Polecam mi bardzo pom贸g艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieoNN
Oliwka dla dzieci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pasta z tu艅czyka
myslalam ze tylko ja jestem taka dziwna ze po oliwce po jakims czasie skora sie bardziej 艂uszczy. mi pomaga czerwony garnier, neutrogena balsam ale ten w pudelku jak krem do stosowania na cale cialo, ostatnio pomagam sobie balsamem dove jest troche lepiej ale nie jest to prawdziwie nawilzona skora.o dziwo na twarzy skore mam juz bardziej w kierunku tlustej:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fggnhfgvb ncv
a ja uzywam soraya tego r贸偶owego niby wyszczuplaj膮co antycellulit ale ja u偶ywam bo super nawil偶a i pi臋knie pachnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 esssmerka
A ja spr贸buje z ch臋ci膮 jak dzia艂a na sk贸r臋 ten balsam Nantes. Ja musze przyzna膰 ze lubie keidy balsam zawiera w sobie najlepsze sk艂adniki, a takim na pewno jest w tym przypadku zielona herbata.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 allegra_1604
ja lubi臋 kosmetyki od Bath& Body Works. Ciocia mi przysy艂a艂a ze Stan贸w i tak si臋 delektowa艂am ka偶dym opakowaniem, bo pachnia艂y cudownie. Posz艂am do Z艂otych Taras贸w ostatnio a tu prosz臋 otwarli sklep w Polsce i wyb贸r r贸wnie du偶y jak w Stanach!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mandarynka_03
s艂ysza艂am, 偶e maja boskie zapachy, ale nie korzysta艂am jeszcze. Jak cenowo to wygl膮da?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ssasha0
ja ju偶 je wypr贸bowa艂am, balsam jak balsam tyle, 偶e 艣licznie pachn膮, a cenowo ok balsam w granicach 20/30 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bath and body works
maja ladne zapachy ale jakosciowo to chujoza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulalalalalallalalalalallaa
id藕 w kierunku naturalnych kosmetyk贸w, w wi臋kszo艣ci balsam贸w do cia艂a jest w sk艂adzie parafina albo oleje mineralne (pochodne ropy naftowej) - one zatykaj膮 sk贸r臋 i nie pozwalaj膮 jej oddycha膰, oblepiaj膮 j膮 gdy zetrze si臋 ta warstwa w jakim艣 miejscu- sk贸ra paruje jak szalona i jak szalona wysycha - zacz臋艂am si臋 tym bardziej interesowa膰, jak po kuracji parafinowej na stopy zniszczy艂am sobie sk贸r臋- nie od razu oczywi艣cie, tylko po kilku takich "przyjemno艣ciach" mia艂am masakrycznie szorstkie/wysuszone stopy dlatego te偶 u偶ywam alterry- olejk贸w i balsam贸w (seria w rossmanie), balsam ten 藕le si臋 rozprowadza i zawiera alkohol- ale w sk艂adzie nie ma pochodnych ropy naftowej nivea ma balsam "natura" te偶 bez parafiny no i nale偶y si臋 smarowa膰 systematycznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulalalalalallalalalalallaa
i dopisz臋 jeszcze- 偶e dla mnie wa偶niejszy jest sk艂ad ni偶 zapach, te naturalne zapachem nie powalaj膮 ,ale te偶 mnie nie odrzucaj膮, grunt 偶e s膮 skuteczne na moje potrzeby

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mandarynka_03
bath and body works dlaczego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 allegra_1604
ja lubi臋 te kosmetyki ze wzgl臋du na esencjonalny zapach, nie wietrzej膮 szybko i d艂ugo utrzymuj膮 si臋 na ciele.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dnciweb
ale nie pielegnuja skory

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamila baksik
Znasz emulsj臋 aloesow膮 HB? Pewnie nie znasz, a kosmetyk jest super - chroni sk贸r臋, przeciwdzia艂a podra偶enieniom. W zasadzie dzi臋ki temu sk贸ra wygl膮da tak korzystnie, ale to ju偶 musicie oceni膰 samodzielnie. Wi臋cej o samym kosmetyku mo偶ecie znale藕膰 tutaj - http://hbkosmetik.pl/index.php/linie-profesjonalne/out-about/emulsja-do-ciala-aloesowa-z-ochrona-spf-50.html Mi艂ej lektury ;-)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰