Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eklerka10

samotne dziewczyny-łączmy się

Polecane posty

Gość eklerka10
właśnie do tego zmierzam-imprezy

Gość jakaś ona
To ja zacznę. Jak chcesz kogoś poznać, wychodź do ludzi, nie bądź samotnikiem.

Gość eklerka10
Lubię zaimprezować, zaszaleć. Na każdej imprezie kogoś znajdę, faceci mnie podrywają...ale żaden nie zdobył mojego serca może dlatego że w większości byłam pijana? Raczej nie...Rok temu dokładnie w Sylwestra poznałam chłopaka spotykaliśmy się, a ja do tej pory na myśl o nim dostaję dreszczy, strasznie przeżywam tegorocznego Sylwestra, że wszystko wróci, że tego roku będę tylko w gronie najbliższych koleżanek z flaszką wódki ale to chyba pora by zacząć wszystko od nowa.

Gość tutyuty
jestescie dziewicami?

Gość eklerka10
:) trudno to wytłumaczyć

Gość eklerka10
no jak tam dziewczynki poszłyście już?

Gość jestem chlopakiem
to nie ma szans ze sie odezwiesz na gg?

Gość eklerka10
jestem chlopakiem-Ty do mnie przedtem pisałeś?

Gość jestem chlopakiem
tak:)

Gość eklerka10
:) myślałam że inna koleżanka do Ciebie pisze:D

Gość jestem chlopakiem
nikt sie niestety nie odezwal:/

Gość eklerka10
:) a ile masz lat?

Gość jestem chlopakiem
23

Gość eklerka10
może głupio, że pytam a miałeś kiedyś dziewczynę?

Gość jestem chlopakiem
szczerze nie,niesmialy jestem:/

Gość eklerka10
:) więc musisz ją przełamać:D ja już niestety idę luli:) ale jutro postaram się odezwać dobrze? :) no i żeby do jutra wątek nie umarł piszcie żebym mogła sobie jutro poczytać, dobranoc:*

Gość jestem chlopakiem
dobrze to to jutra,kolorowych:*

Gość jakaś ona
Właśnie ten alkohol to fajna rzecz, niby pomaga, ale jak się dobrze zastanowić, czy aby napewno? Zatem, pijemy alkohol tylko dla kurażu, w bardzo małych ilościach.

Gość jakaś ona
dobranoc wszystkim.

Gość jakaś ona
🖐️ zbita z tropu:P zaintrygował mnie twój pseudonim, możesz przybliżyć powód tego zbicia ;-) chyba, że to zbyt osobiste, to nie nalegam.

Gość amazonka12345678
Kolejna nie udana praca ? Brak stałych dochodów ? Twoi znajomi spędzają kolejny super wieczór w klubie ? Chcesz do nich dołączyć ? Spróbuj na www.sexycity.pl/polecam/35

jakaś ona... kiedy tu weszlam po raz pierwszy i chcialam coś napisać-to temat mnie zbił z tropu-tyle:) i nadal sama ....bo chyba jestem za bardzo szczera😭......i za stara...

Gość jakaś ona
do poziomka777 wychodze, poznaje nawet ale :-/ ale co? nie ma dalszego ciągu? Właśnie, dlaczego? Czy poznane osoby raptem stają się nudne, nieciekawe, mało intrygujące? Chodzi mi o to, że czasami trzeba więcej czasu na poznanie kogoś, sprawdziłam to sama, poznałam mało atrakcyjnego z powierzchowności faceta. Sądziłam, że będzie przynudzał i ogólnie już na starcie źle oceniłam gościa i co! okazało się, że jest przesympatycznym kolegą. Może dajmy sobie czas, niech popracuje i coś się wykluje. O jak mi się rymnęło :-p Hej, Kameleon234 witaj Samotna tylko wieczorami, to już nieźle. Niesądzisz.

Gość jakaś ona
do zbita z tropu:P To fakt, czasmi lepiej nie być za szczerą. Świat wariuje, musimy bez przerwy grać, przyjrzyjmy się ot tak dla przykładu sobie, jakie jesteśmy. Ja siebie oceniam, że we mnie tak naprawdę sa trzy osoby dosłownie trzy w jednym. Ciekawe, co? Pierwsza to ta najnormalniejsza dziewczyna(kobietka), taka ciepła, prostolinijna osóbka. Druga to ta na zewnątrz, ta co wychodzi do ludzi. Trzecia to ta, która akurat tutaj się udziela :-p Powiedz coś o sobie, dlaczego uważasz się za starą?

czemu?? Kochana..mam 31 lat i 10 mieś........ poza tym mnie jest dwie: 1)ta odważna,nie przejmująca sie niczym i nikim,potrafiąca podejść do obcego faceta i powiedzieć mu-jaki ma śliczny tyleczek.... 2) ta kiedy boje sie z domu wychylić bo czuję sie jak postrach wszystkich ulic..... i wszystko od dnia kiedy mam jaki dzień miesiąca....

Gość jakaś ona
A wiesz, że my baby chyba tak już mamy, jednego dnia latamy jak uskrzydlone, że tak śliczne i wogóle naj naj, prawie że miss świata, a zaraz coś się przestawia, i boże dlaczego ja taka jakaś nijaka. Podejrzewam, że to wina hormonów. Innego wytłumaczenia takich hustawek nastroju nie ma.