Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eklerka10

samotne dziewczyny-łączmy się

Polecane posty

Gość eklerka10
słuchaj kochana poziomeczko pisałam kiedyś może nie w najodpowiedniejszym momencie właśnie po tym wypadku i powiedział, że nie ma na to czasu, że jak się uspokoi to wszystko to wtedy pogadamy może się spotkamy. No i do spotkania nie doszło, olał mnie. Najgorszy jest ten Sylwester. Pewnie z koleżankami w domu spędzimy, ale nie będzie mi tak łatwo, gdy wybije północ a ja się po raz kolejny rozrycze to wole przespać

Gość eklerka10
Parę dni temu gdy miałam jedne z gorszych dni wpadłam na pomysł, że w Sylwestra wyślę mu wiadomość na gg i napiszę o tym wszystkim jak się czułam i co do niego czułam, wszystko wszystko, a potem zakończe to usunę nr, on wyjedzie a ja będę mieć czyste sumienie

no to właśnie teraz sie do niego odezwij, teraz kiedy juz ta sprawa troche ucuchła, jeżeli tego nie zrobisz, nadal bdziesz sie zadręczać, może kolejny rok tak jak ja..nie bój sie, olej wszystko, powiedz sobie że liczysz sie Ty i nic Cie nie obchodzi Ty i zawalcz, tylko tak porządnie, raz na zawsze :-)

nie tak nie rób:-) bo potem bdziesz sie zadręczać: a co jeśli on odpisał? to kolejna zabawa w kotka i myszke(jak już wspominaliśmy wcześniej ona do niczego nie prowadzi), zrób tak jak Ci mówiłam, tylko tym razem nie udawaj niedostepnej, nie udawaj że Ci nie zależy:-)

Gość eklerka10
tak kochana, ale nawet jeżeli to zrobię on przecież wyjeżdża...wydaje mi się że najlepiej będzie wysłać mu wiadomość w Sylwestra, napiszę jak się o niego bałam, bo poziomeczko on próbował samobójstwo popełnić, tylko mama w porę go znalazła...i strasznie mnie to boli i dlatego mu wyślę wiadomość

Gość eklerka10
tylko że ja właśnie już sama nie wiem czego chce. Na każdej imprezie się upijam i najpierw przeklinam że jest taki i taki a potem płaczę. Ostatnio na urodzinach kumpeli, tak płakałam, że jak sobie to przypomnę to się zastanawiam czy jestem normalna, tyle razy mówiłam że nic do niego już nie czuję że zaczynam od nowa a potem taki ryk przy dziewczynach że mnie wykorzystał aż wstyd...no moja kochana jutro pogadamy bo lecę powoli będę może tak po 17-18 jak nie to pojutrze w tych porach, papa buziaczki

ale miałam tak samo, mówiłam że jest zły itd..i tak samo robiłam jak Ty chcesz, działałam podstepem, a to zyczenia a to coś innego a to może sie pocieszyć kimś innym, ale to nic nie daje nadal o nim bdziesz myśleć, i może to że sie tak na niego złościsz i płaczesz tyle przez niego jest dowodem na to że go kochasz..nic tak naprawde nie tracisz, do usłyszenia:-)

Gość eklerka10
wiesz co poziomeczka ja już sama nie wiem:( to dziwne uczucie... mam akuratnie to szczęście, że tak jak już wspominałam mojej kumpeli brat jest jego kolegą i wszystko wiem co się z nim dzieje choć czasem wolałabym nie wiedzieć. Na sam dźwięk jego imienia robi mi się słabo, taki mam wtedy odruch dziwny i nie wiem czy tak się zachowuje zakochana dziewczyna czy to wynik wspomnień

Gość eklerka10
Kurcze a powiedz mi Ty coś o tym swoim;)

ach jio, to też takie skomplikowane i wolałabym na forum jednak nie, może innym środkiem informacji? ale nie moge przestać o nim myśleć, każdy dzień bez niego uważam za stracony..trace sens w życiu, nie mam jakiegoś celu w życiu..mam nadzieje że to naprawie, bo jeśli nie to nie wiem co ze mną bedzie..

Gość eklerka10
hmmm to może napisz mi na e-mail eklerka141@o2.pl jak się poznaliście i wogóle:) ale czy Ty jesteś pewna że go kochasz? tak na 100% i czy bierzesz pod uwagę to że może nie chcieć być z Tobą?

Gość elkerka10
To poziomeczko może przerzućmy się na e-maila co? będzie nam łatwiej pisać:D