Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eklerka10

samotne dziewczyny-łączmy się

Polecane posty

Gość czarna brunetkaaa...23
hey ja tez jestem z podkarpacia, nie mam prawdziwych przyjaciołek mam dwie kolezanki... facetow mialam... takze sie dolaczam

Gość eklerka10
:) ja to się czerwienię, gdy facet patrzy za długo i nie wiem od czego to zależy

Gość kursres
ja jestem sam m.in dlatego ze dziewczyny nie spełniają mojego warunku jesli chodzi o wygląd.

Gość eklerka10
no to świetnie będzie nas więcej:)

Gość Ofeliaa20
ja w ogóle mam jaks fobie społeczna przeraza mnie jak ktos na mnie patrzy

Gość fdsdd
ja w ogóle mam jaks fobie społeczna przeraza mnie jak ktos na mnie patrzy to znajdz sobie faceta co ma fobie spoleczna taki bedzie ci rozumiał

Gość eklerka10
Właśnie czasem nie wiadomo czy facet patrzy bo mu się podobasz, czy patrzy dlatego, że znajdujesz się w jego polu rażenia:D

Gość fajny chlopak1111
hej dziewczyny ja nie mam kobiety, jesli chcecie popisac ze mną zapraszam na gg 38388277 pozdrawiam ;)

Gość eklerka10
ale dzisiaj gdy jechałam autobusem uśmiechał się do mnie fajny chłopak:) odwzajemniłam oczywiście, ale to było dziwnie peszące no i niestety strzeliłam buraka potwornego:D ale chyba nie widział bo wysiadałam

Gość WZ-ka
Ja zauważyłam, że gdy wchodzę w jakieś nowe towarzystwo to nie wiem z jako powodu jestem kompletnie ignorowana. Czuję się jak 5 koło u wozu. Nikt się ze mną nie liczy, a gdy są jakieś grupowe ustalenia nikt nawet nie zapyta czy mi coś odpowiada - dla mnie ma zawsze pasować, a jeśli choć 1 innej osobie nie pasuje to zaraz plany są zmieniane. Przykre, bo nie wiem dlaczego tak się dzieje. Ludzie przypominają sobie o mnie dopiero, gdy czegoś potrzebują - to przykre. Dziwi mnie taka sytuacja, ponieważ jestem ładną i pewną siebie dziewczyną z olejem w głowie. Dotychczasowe koleżanki zakładają rodziny i relacje się kończą. A ja nie mam nawet z kim pójść do kina czy kogo zaprosić na wesele ;(

a ja nie moge właśnie, wkurza mnie to :-P ostatnio szłam sobie ulicą i wydawało mi sie że widze mojego kolege, uśmiechałam sie z daleka, a potem sie okazało że to nie on, ale było mi gupio :-D

Gość tutyuty
eklerka10-studiujesz,pracujesz?

Gość eklerka10
WZ-ka tak to właśnie jest, prawdziwych przyjaciół trudno znaleźć sama wiem po sobie:) rok temu bawiłam się z kumpelą na Sylwestrze dziś jesteśmy skłocone i ani jedna ani druga nie daje za wygraną.

Gość eklerka10
obecnie się uczę:)

Gość WZ-ka
eklerka10, smutne to takie. Ale najgorsze, że zupełnie od nas samych nie zależne...

Gość eklerka10
poziomka777 a Ty miałaś może kiedyś chłopaka?

Gość eklerka10
czy nie zależne? zastanowiłabym się nad tym przynajmniej w moim przypadku, ale prawda jest taka, że nie każdemu się udaje, jeden ma szczęście w miłości a inny może mieć w całkiem innej dziedzinie

Gość tutyuty
eklerka10-to pewnie masz mniej niz 22 lata?

Gość WZ-ka
a co z tymi, którzy nigdzie nie mają? :(

przyjaciele to naprawde ważne, ja tez tak kiedyś miałam..to było straszne..teraz naszczęście to sie zmieniło, starają mi pomóc w tych sprawach sercowych i dziwią sie że nie mam chłopaka, a ja poprostu najlepiej czuje sie w towarzystwie które znam..nie potrafie za bardzo rozmawiać z obcymi facetami..

Gość eklerka10
no mniej:) ale to chyba nie przeszkadza w zakładaniu takowych tematów?

Gość eklerka10
ja niestety do końca nie mogę poradzić się koleżanek, bo żadna mnie nie rozumie mają własne sprawy, jednym wyszło mają chłopaków z długim stażem inne wogóle nigdy nawet nikogo nie pocałowały, nie mam z kim pogadać komu się wyżalić

Gość prawiczus pospolity335
a ja mam 30 lat i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość eklerka10
tacy ludzie też się zdarzają, ale wątek jest dla wszystkich

Gość jakaś ona
I dlatego nauczmy się wybierać te upragnione miłości. Niech każda, każdy sprobuje nazwać po imieniu to co należy robić, a czego nigdy przenigdy nie robić, by nie zrażać do siebie potencjalnego chłopaka, czy potencjalną dziewczynę. To będzie myślę, że ciekawa dyskusja. To co zaczynamy?

Gość eklerka10
Jak już tu piszemy to się do czegoś muszę przyznać...

Gość tutyuty
eklerka10-imprezujesz? na imprezach nie podrywaja Cie?