Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesesska

sab simplex gdzie można kupić?

Polecane posty

Gość jesesska

czy u nas mozna gdzies kupic te kropelki czy tylko w niemczech no i czy u nich kupuje sie je w aptece? nie umiem świergolic w ich języku :) a moze znacie cos równie skutecznego?

Gość awerxsyagb
kup na allegro rurki na kolkę, taka pomarańczowa za 5 zł za sztukę, nie ma nic lepszego. 10 minut i 0 kolki, wypróbowane na naszym dziecku :-) leki nie pomagały a to jak ręką odjął

Gość u nas
u nas sab simplex nie pomógł ... za to bardzo dobry jest Bobotic

Gość mamama27
a ja polecam bobotic - u nas hit -tylko dawałam w dawkach sab simplex - 10 kropli do każdego mleka

Gość miskejt
Witam, Jestem wstępnie zainteresowana. jaka byłaby cena?

Ja kupowałam z linku _palec serdecznie wskazujący i polecam, szybka dostawa i krople oryginalne.

Gość gość
Ja moge odsprzedać. Została mi cała buteleczka nienapoczęta. Proszę pisać elasty84@interia.pl

Gość Mona777
Witam mam do sprzedania jedno opakowanie kropelek sab simplex, oczywiście nowe, zapakowane, oryginalne w pudełku. Zostało mi po synku zużyłam 2 opakowania. Kropelki zostały kupione w czechach to te same co niemieckie uzywlam je tez 5 lat temu przy kolkach córki. W razie chęci zkupu proszę pisać na miała grzebin@wp.pl. Cena to 32 zł + 4 zł przesyłka razem 36 zł.

Gość gość
też używałam i byłam bardzo zadowolona w odróżnieniu od innych wypróbowanych środków naprawdę pomagały ,również były z Czech ulotka była po czesku ale te same co niemieckie.

Gość gość
Sab simplex i bobotic, ta sama substancja czynna i w praktycznie takim samym stężeniu, nawet dodatek smakowy mają ten sam-malinowy. Espumisan też z symetykonem, smak bananowy, ale za to wyprodukowany w Niemczech.

Gość gossczzzz
u nas nie zadziałały

Gość gość
Możesz napisać na E-Mail: SabSimplex@onet.eu. Mają w ciągłej sprzedaży z możliwością odbioru osobistego w Warszawie.

Gość gość
mam nierozpoczęty sab simplex jak ktoś jest zainteresowany to mogę odsprzedać piszcie na maila: pchelka_s@tlen.pl

Gość gość
Zamiast kropelek polecam Windi - coś podobnego do tych rurek. Szybko o kolce zapomnisz. Windi można kupić w każdej aptece :)

Gość osiecka22
Można kupić w Nakle Śląskim. A ja mam z niemiec przywieziony, napoczety we wrześniu ale się nie sprawdził. Lepszy jest espumisan 100. Oddam jak ktoś chce.śląsk

Gość ggyhhu
na slowacji sab simplex kosztuje 3.5 euro

Gość mirekj
W którym miejscu w nakle śląskim?

Gość gość
Normalnie w aptece choc moge cos doradzic a polecil mi to lekarz bo moj maly mial straszne kolki nie pomogl sab simplex ani lefax ani czopki nic...a wszystkiego probowalam nawet poduszeczke z tymi ziarenkami ani ta specjalna butelka na wode .... A wiec porada mojego lekarza ale to tylko dla dziec***ijacych z butelki nie trzasc a wymieszac mleko lyzeczka i to u nas poskutkowalo bo sie robily pecherzyki powietrza poprzez trzasanie. Jak reka odjal nie bylo kokek a ryczal biedak calymi dniami. Choc niedawno moja ciocia powiedziala ze rowniez kiedys tam robili takie cos... Pod lozeczko nalewalo sie pol szklanki wody i wlewalo sie bialko jajka i stawialo sie pod lozeczko z tego prawdopodobnie robily sie takie sople a dziecku kolka przechodzila choc to takie ala czry mary ale mysle jak nic nie pomaga to i to mozna wyprobowac jak to mowia tonacy sie brzytwy chwyci

Gość gość
Sorry za bledy ale pisze z tel i cos pozjadalo mi literki a ta wode z jajkiem stawia sie pod lozeczko gdzie dziecko spi jak we wozku to pod wozek

Gość mirekj
Dziękuje za podpowiedź, napewno wyprubujemy. Pozdrawiam i życze wesołych świąt

Gość gość
Mam do sprzedania dwa opakowania kropelek Sab simplex oryginalnych z Niemiec. Kupionych w czerwcu 2015r. Więcej informacji : poprostumilosc8@wp.pl

Gość gość
witam krople można kupić w czechach i kosztują 15 zł.

Gość gość
Witam, mam do sprzedania kilka opakowań kropelek na kolkę SAB SIMPLEX 30ML (data ważności 2018) - cena 28zł - najtanie w Polsce - przesyłka Pocztą w 24h za 10zł - możliwy odbiór osobisty w Żorach zapraszam na stronę: www.wyspanamama.pl lub kontakt: tel. 793502009, FB https://www.facebook.com/SAB-Simplex-188623041483681, mail: sab.simplex.polska@gmail.com lub zamowienia@wyspanamamam.pl

Gość gość
Witam, mam do sprzedania kilka opakowań kropelek na kolkę SAB SIMPLEX 30ML data ważności 2018 - cena 28zł - najtanie w Polsce - przesyłka Pocztą w 24h za 10zł - możliwy odbiór osobisty w Żorach zapraszam na stronę: www.wyspanamama.pl lub kontakt: tel. 793502009, FB https://www.facebook.com/SAB-Simplex-188623041483681, mail: sab.simplex.polska@gmail.com

Gość gość
www.wyspanamama.pl

Gość gość
Mam do sprzedania dwa opakowania Sab Simplex, przywiezione z Niemiec. Cena za opakowanie 20 zł. Jedno z opakowań jest otwarte, zużyłam jedną dawkę. Termin ważności to czerwiec 2017. Zainteresowanych proszę o kontakt na adres e-mail kbond12@wp.pl. Pozdrawiam

Gość gość
Witam, mam do sprzedania opakowanie kropelek Sab Simplex, które zostało po kolkach mojego malucha:) opakowanie nowe, nie było otwierane, sprowadzane z apteki z Czech. Termin ważności 01/2018 Cena 25 zl, możliwa wysyłka- koszt 7 zł za list polecony. Pozdrawiam! Melinkaa@o2.pl