Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość killa123

stały ból pecherza

Polecane posty

Gość killa123

Witam, Mój problem zaczął się ok. 6 miesięcy temu. Początkowo sadziłam, że lekko przeziębiłam pęcherz obawiało się to silnym bólem pęcherza , parciem, szczypaniem podczas siusiania, nawet pulsowaniem brałam urosept ale nie pomógł wiec udałam się do lekarza, dostałam furaginę i przykazanie żeby dużo pić. To też mi nie pomogło. Miałam wykonane ogólne badanie moczu oraz posiew na którym wykazano enterobacter dostałam na nie monural. I kolejny posiew na którym wykazano, iż mam zróżnicowana florę bakteryjną w moczu, podczas gdy ogólne badanie moczu było dobre. Znowu dostałam furaginę oraz doraźnie urosept i żuravit. Nadal nic. Kolejny posiew to samo. Jedyną zaobserwowaną przeze mnie poprawą jest to iż nie piecze mnie jak oddaje mocz i nie pulsuje nadal mnie jednak boli. Czasem bardziej czasem mniej ale jest to stały ból doszło do tego że gdy kładę się spać to zwiększa się ból. w tej chwili jestem po kuracji doxycykliną i nystatyną i czekam na kolejny posiew ale bardzo marnie to widzę. chciałam zapytać czy ktoś się z tym już kiedyś spotkał? Bardzo proszę o wszelkie opinie.;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować