Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja123434434

moj facet powiedzial zebym sciela wlosy ..

Polecane posty

Gość patrycja123434434

troche przykro mi sie zrobilo bo ludzie chwala moje wlosy . bo mam geste i ladny kolor podobno. a on ,ze wszedzie sa moje wlosy i pora je sciac bo w krotkich jego zdaniem bylo by mi ladnie albo np komentuje jak sie ubieram wczoraj ubralam prosta bluzeczke na impreze taka granatowa co ja lubie nosic ,a on ,, przebież bluzke bo jest hujowa" pytałam sie kolezanek co sie znaja na ubieranie sie bo to modne dziewczyny to stwierdzily ,ze ładnie sie ubrałam mimo ,ze skromnie bez duzych dekoltow itd i ogolnie mnie czesto krytykuje za rozne rzeczy ,a tak zle nie moge wygladac bo generalnie moge powiedziec ,ze mam powodzenie u facetow

Gość polonKA
Dziewczyno, on teraz każe Ci coś robić, na co nie masz ochoty? Czy myślisz, że za kilka lat nagle cudownie się przemieni i będzie Cię szanował i cenił Twoje zdanie na jakikolwiek temat? Wiele lat temu uciekłam od kogoś takiego, ponieważ tłamsil mnie na każdym kroku. A zaczęło się od takich błachostek jak u Ciebie....

Gość jodhjpoaw
kochana- nie słuchaj typa i nie scinaj włosów - takie włosy to skarb a on może chce żebyś zbrzydła i innym facetom sie nie podobała, zebys go w tyłek nie kopnęła- on chce zaniżyc twoją wartość - nie daj się.

Gość sprawdza czy już
Zrobisz dla niego wszystko, czy nie. Ja bym z nim na ten temat porozmawiała, chce cię podporządkować, a to nie oznacza, że cię kocha... Przynajmniej nie tak jak powinien w normalnym związku.

Nie scinaj wlosow. Facet, ktory cos takiego mowi chce cie sobie podporzadkowac. do tegon sam czuje sie niepewnie ale za nic sie do tego nie przyzna. skoro cie bez przerwy krytykuje to powiedz mu zeby sobie znalazl inna dziewczyne.po co jest z kims kogo nie akceptuje ? nie daj sie pozbawic atrybutu kobiecosci , bo moze wlasnie oto mu chodzi. zrobi z ciebie chlopczyce i tyle.

Gość Monisiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a pomyslałas ze on jest zazdrosny o inncyh którzy sie na Ciebie gapia i dlatego karze Ci ściąć włosy zebys gorzej wygladałą, olej go !!!

Gość dfgvhvgchvbgjnvbgf
nie śninaj włosów, bo wlosy to polowa kobiecej urody, wiem co mówie, bo sama mam włosy do pasa i zazdroszczą mi ich wszyscy. Zasatnow się lepiej czy z Twoim facetem jest wszystko ok

Gość ghjikol
nie scinaj ,długie nie kazdy może miec a krótkie włose ma byle wycieruch,ja mam jasne i długie i jestem z nich mega dumna ,faceci oglądają się za mnia na ulicy