Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mietek bez skarpetek

z jakiego miasta w polsce sa najwieksze buraki na emigracji?

Polecane posty

Gość mietek bez skarpetek

zakladam nowy temat, pewnie sie wielu niespodoba, ale co tam kafeteria to nie parlament aby dyskutowac o powaznych sprawach....otoz bedac na emigracji juz 8 rok dokonalem pewnych obserwacji i zauwazylem, ze najwieksze buractwo zjezdza z okolic bialegostoku i z okolic opola, katowic...najnormalniejszych ludzi jak dotad spotkalem z torunia i gdanska, a jakie wy macie obserwacje?

Gość jołjołjołjołjołjołjołjołjołjoł
Takie, że Bergmanowi komedie za bardzo nie wychodziły. Ale co tu się dziwić...

Gość PC Roger
z lublina i okolic najwieksze buractwo

Gość A ty skąd jesteś?
Bo wygląda na to, że tatuś spod Suchowoli przyjechał w poszukiwaniu roboty na Śląsk?

Gość tylko gdzie to jest?
kolbuszowa

Gość ecipecikrewcileci
Mieszkalam kiedys z ludzmi z Kielc, pijactwo i patologia

Gość hehe aska pokraska
Cos w tym jest. Ja jestem z torunia i ludzie z kielc, b-stoku i okolic najbardziej prości są. I w dodatku mówią niewyraźnie z jakimiś nalotami. Wyglądają i zachowują się jak ludzie z zapadlej wsi.

Gość hehe aska pokraska
Cos w tym jest. Ja jestem z torunia i ludzie z kielc, b-stoku i okolic najbardziej prości są. I w dodatku mówią niewyraźnie z jakimiś nalotami. Wyglądają i zachowują się jak ludzie z zapadlej wsi.

Gość Kuomintang
Oczywiscie ze se slaska- zaglebia cwaniaczkow, kryminalistow, pseudo gangsterow, nierobow I nieukow

Gość Dziwnasprawaaa
Lubin cholerne cwaniactwo, Kielce

Gość kuchareczka.....
Opole i śląskie miasteczka. Wyjątkowo mało sympatyczni ludzie.

Gość do domuuuuuuuuuu
z Ostrowca Swietokrzyskiego

Gość jak dla mnie to
warszawa najbardziej zarozumiale chamidlo, najnormalniejszych za to z gdyni i czestochowy

Gość jolka kolka
Zgadzam sie! Najwiecej chamow spod Bialostoka. I Kielce tez wrzuce do tego. Poki co najnormalniejszych ludzi spotkalam byli z Pomorza, zwlaszcza okolice Gdanska. Mam jeszcze kilku znajomych z Krakowa, tez sa w porzadku. Za to Warszafffka smierdzi buractwem rowniez.

Gość Rzadkie nazwisko ?
Jasne ze z podkieleckich wsi! Potem ci z pod Krakowa

Gość sweet sweet tulipan
Bialystok przoduje, dorobkieiwcze i sprzedawczyki do tego prostaki niesamowite, zero kultury, dziewczyny to takie jakby je od pluga dopiero co oderwali albo same tapeciary w bialych kozaczkach! Z Warszawy to malo prawdziwcyh warszawiakow, teraz wiocha jedzie do warszawy a potem udaja ze ze stolicy przyjechali za granice. Ludzie spoko z krakowa, mazur (olsztyn), z czestochowy, gdanska, radomia

Gość haha hihi
Na mojej liscie zdecydowanie Lomza, Bialystok :) Szczerze mowiac, to nigdy w PL nie spotkalam takiego burakowa :) salatkie, piatkie, i szostkie :) mlodzi ludzie tak mowia :) Musze to dodac - choc z zalem, ze z Wroclawia ludziki tez mnie rozczarowuja - tzn nie to ze buraki ale - dorobkiewicze - uwazaja, ze Wroclaw jest potega swiatowa - absolutnie tego nie udowadniajac swoja osoba - disco polo ludzie :) nie znosze :) - uwielbiaja chwalic sie swoim wroclawskim pochodzeniem (bardzo swiatowi) ale jak zaczniesz z nimi rozmawiac - sa tepi jak pilniczek do paznokci :)

Gość tosiek mosiek
ha ha hi hi a o czym bys chciał/a ze mna porozmawiac

Gość hi hi ha ha
tosiek mosiek - o wszystkim - czyli o o tym co sie ddzieje obecnie na swicie i o dupie maryni :) no wiec zaczynm - co sie dzieje z euro, jak uwazasz, co przewidujesz obserwujac ostatnie obroty wydarzen? czy dojdzie do upadku? nie pisz mi czego Ty bys chcial, tyko co wedlug Ciebie moze sie stac. Czym to groz ludziom w Europie, czym to grozi Ameryce? Twoje rozwazania i spostrzezenia? Ja nie mieszkam w Europie, caly czas obserwuje co sie dzieje - a jest nie ciekawie przyznasz....wedlug Ciebie, jak bedzie wygladal 2012 - up czy down? --------napisz wedlug swoich spostrzezen, nie wedlug gazeta.pl lub onet.pl albo jakies inne.pl :) :) Jesli jestes z Wroclawwia - nie chcialam urazic- wiem ze fajne miasto i ludzie - tylko ciagle spotykam takich ....... innych, nie pasujacych mi do do tego rozslawionego Wrocka :) :)

Gość basia srasia
salatkie, piatkie?hahaha dobre sobie, znam paru ludzi z Bialegostoku, ale jakos nie zauwazylam tej wymowy, ale zgadzam sie ze to buraki niezle sa!

Gość Miss Cole
Burak (Beta L.) rodzaj roślin, należący w różnych systemach klasyfikacyjnych do rodziny komosowatych lub szarłatowatych. Gatunkiem typowym jest Beta vulgaris L. () W Polsce występuje tylko uprawiany burak zwyczajny. Wyróżniany w Krytycznej liście roślin naczyniowych Polski Beta maritima L. (jako efemerofit) to synonim buraka zwyczajnego (Beta vulgaris L.) lub jego podgatunek Beta vulgaris L. subsp. maritima (L.) Arcang.. ale nie pisza nic z jakiego regionu? domyslam sie ze wiele upraw wystepuje w rodzinnych okolicach autora.

Gość paj hi wo
zdecydowanie grudziadz, znam wiele osob z tych okolic i tylko 1 jest normalna...

Gość efghjkm,
wedlug mnie Poznan przoduje, zarozumiali, nie potrafia sie ubrac, i straszne buraki. Lodz, ale tam ogolnie straszne wiesniactwo mieszka dziewczyny z Bialegostoku bardzo ladne

Gość efghjkm,
a ogolnie, najwiekszymi burakami na emigracji w UK, sa ci, ktorzy na sile probuja byc tak strasznie angielscy,az bardziej od rodowitych brytyjczykow najbardziej to mozna zaobserwowac na kontach facebook, gdzie wpisuja komentarze itd po angielsku 9ze slownikiem w reku) zeby pokazac znajomym w Pl jacy to sa angielscy i zapraszaj do znajomych kazdego napotkanego osobnika innej narodowosci, w celu rowniez takowym ,aby pokazac znajomym w Pl jakie to maja roznorodne towarzystwo podam przyklad.. rano daja haslo na facebook- OHH WHAT A LOVELY WEATHER TODAY... i inne tym podobne

Gość efghjkm,
a dobra jest tez nagla zmiana imienia na przyklad- zamiast marcin, nagle pojawia sie martin kowalski zamiast kasi, nagle masz wsrod znajomych kate nowak, itp

Gość lelum polelummmm
Może tylko ja tak trafiam ale panny z białegostoku to chyba najwiekszy odsetek samotnych dajek mamus :)