Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mietek bez skarpetek

z jakiego miasta w polsce sa najwieksze buraki na emigracji?

Polecane posty

Gość cała polska to buraki
fakt, a z faktami się nie dyskutuje :D

Gość moim zdaniem z podlasiego
ze śląska również swołocz niezła

Gość Wakeup88
He Z CAŁEJ POLSKI !!!! TAKA NIESTETY JEST PRAWDA

Gość ty: Wakeup88
odpie**ol się a nie wypisujesz głupoty po różnych forach - wiem że nie masz nic ciekawego do powiedzenia i jedyna twoja atrakcja to tryskanie jadem i obrażanie ludzi!!!!!!!!!!!!! masz zdrowo nasrane we łbie zakompleksiony głupek

Gość ty: Wakeup88
współczuję intelektu :D

Gość jestem psychologiem
z wrocławia :D

Gość a znacie
a znacie moze kogos z Siedlec,jak sa postrzegani bo to moje miasto a i miasto oczyscilo sie troche z badziewia

Gość mam znajomych z
Siedlic - porządni ludzie :D

Gość mam znajomych z
*Siedlec

Gość pozdro od slazaczki
Siedzi se syneczek przi kałuży i pije ta woda. Na to przichodzi tako stareczka we plyjdzie i pado mu: - Synek, nie pij tyj wody, bo to je sam maras, puć sam ino do mie, dom ci szolka tyju... - Proszę, co pani mówiła? - A nic, nic, pij, pij goroliku, pij...

Gość sdefrgty
Gorol z Warszawy: - Co wy macie na tym śląsku? Brud, syf, niebo zamiast niebieskie jest czarne. A Katowice w herbie mają jakieś młoty! Hanys: - A co wy mocie w herbie? Pół dorsz, pół k**wa, ani się nie najesz, ani nie podupcysz!

Gość łomża białystok i meksyki
to zakały Ameryki!!!! PODLASKIE straszne prostoty z tamtych stron, i ta gwara: mielim, chcielim, widzielim, siedzielim :D Panny z Podlasie PORAŻKA!!!!!!!!!!!!

Gość a kto to meksyki?
a kto to meksyki? masz na mysli pewne miasto n apodlasiu, o ktorum sie tak mowi? czy jak?

Gość a to dobreee
meksyki hahaha swoja drogą nie rozumiem dlaczego śmiejecie się z podlaskiej gwary? gwara jak gwara, ślązacka jeszcze bardziej "śmieszna":o w ogóle nie uważam że to powód aby oceniać innych.Czy Angole (ci inteligentni) śmieją się z gwary mieszkańców Newcastle, Szkocji czy Londynu? to co tu piszecie świadczy że sami jesteście burakami...

Gość Meksyki to narodowosc :)
Meksyk sasiaduje z USA :) slaska gwara jest tez wiesniacka i jeszcze gorzej zrozumiala od podlaskiej. Nie rozrozniasz gwary od akcentu. Gwara jest domena wiesniakow. Inteligentni ludzie niezalazne od tego z jakiego rejonu pochodza potrafia sie kulturalnie wyslowic bez zaciagania i tych dziwnych podlaskich koncowek: bylim, mielim, widzielim :)

Gość Hahahaaaaaaa
Siedzielim, poerdzielim az sie zesrelim :D

Gość yuiolp;['
ha has ha dobre.... nikt kogo znam tak nie mowi, a jestem z Podlasia i jestem z tego dumna

Gość mój książe jest z podlasia
i wcale tak nie mówi :p a tak na poważnie to nie wiem co chcecie od ludzi z podlasia. Większość ludzi których miałam okazję stamtąd poznać to miłe, szczere osoby. Bardzo rodzinni. Znam wiele szczęśliwych małżeństw z podlasia. Sama jestem z lubelszczyzny i można tu również spotkać różnych ludzi, jak wszędzie.....nie ma go generalizować miast, województw....ktoś kto założył ten wątek sam jest niezłym burakiem, skoro potrzebuje pośmiać się z innych żeby poczuć się lepiej. Nie ma co, musisz być zakompleksiony...

Gość yuiolp;['
kropka

Gość różowa pomarańcza
mielim, chcielim, widzielim, siedzielim pracowałam w niemczech z ludżmi z mazur ok Girzycka - zarozumiałe to byli ukraińcy z przesiedlenia, Rynu i Graajewa miałam w Belgi do czynienia skandal onił skandal,mialy swoje tematy i problemy ale spaliśmy w 7 na sali wiec 2 miechy to jak cały rok wytrzymać musiałam, a teraz pracuje w ahaolandi z ludzimi z ok Ostrowi Maz, ludzie ci zawsze są do pomocy nie pazerni oddani i nie powiem rodzinni,a są tu też z ok Wlodawy zmościa też w porządku ,ale skaplerzyki z czestochowy to same odjechali bonie mieli z kim sie draczyć

Gość goggo 23
wysokie mazowieckie na podlasiu- to misto nazywaja Meksyk, hehh

Gość a nikt nic o szczecinie nie
powie? :D

Gość Wakeup88
macie Ładnie na srane stancie obok siebie i zobaczcie jakie jestes zjeby!!!! tak sie kurwa znacie na ludziach eksperci!!!!

Gość jestem z podlasia..
a to, że oceniacie wszystkich z podlasia na podstawie buractwa jakie spotkaliscie, to świadczy tez o waszej kulturze i inteligencji nie można wrzucać ludzi do jednego worka a gwara, no cóż żebyście mieszkali w tym rejonie tez mielibyście pewne 'naleciałości' ktos tu pisał o stylu móienia kartkie, szóstkie...to jest spotykane w łomzy, zambrów i tamte okolice w białymstoku sie nie spotkałam;) ale ja jako przedstawicielka buractwa uciekam z topicu ludzi kulturalnych 🖐️

Gość look up ^ ale te podlasianki
urodziwe :D LOL hot hot hot & easy przede wszystkim :) i te ich naleciałości :D

Gość hahaha lol podlaskie hahahaa
ale macie laski!!!!! :D