Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mietek bez skarpetek

z jakiego miasta w polsce sa najwieksze buraki na emigracji?

Polecane posty

Gość marcinbialystok
mamy mamy, ale was nie chca najlepsze, najladniejsze, najfajniejsze

Gość wiemy...wiemy :D
wasze podlaskie wywłoki szturchają murzyny i araby swoimi pałami :D LOL ale FUM ;:D

Gość wiemy...wiemy :D
bylim, mielim, widzielim, pierdzielim jedlim kanapkie i wytarlim gębe o serwetkie :D PODLASKIE buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!

Gość therraffllee
hahahahaa pilam herbate i sie oplulam hahahahaha pilim, serwetkie? hahahahahahaaha komedia

Gość jak widac
największe buraki to wypowiadają sie tutaj (patrz powyżej) :o

Gość wniosek jest jeden
a prawda okrutna :D reasumując największe buractwo pochodzi z : PODLASIA :D lol ale FUN czereśniaki :)

Gość Ryderka
Ja pochodze z Podlasia i wierz mi, jedyny blad jezykowy jaki popelniam to naduzywanie slowa DLA, np. dla mamy, dla taty. Jakos nigdy nie zauwazylam aby moi znajomi z ok. Bialegostoku mowili bylim, mielim, salatakie. Za to koleznka z Torunia mowi wlasnie salatkie, bluzkie, lodowkie...Akurat miejsce pochodzenia nie ma tu nic do tego czy ktos jest ,,burakiem'' czy nie

Gość no właśnie podlasiaki
do tego mówicie: "powiedz to dla taty (mamy, Gienia czy Henia)" Jak kurna można powiedzieć coś dla kogoś? mówi się komuś a nie dla kogoś!!!!! Powiedz tacie A NIE POWIEDZ DLA TATY!!!!! boże jakie buractwo i prostota!!!!

Gość Ryderka
Ok, a ludzie z Wroclawia mowia : powiedz tatowi. To juz nie buractwo?????

Gość 999888555
Pisze sie Boze, jak juz wytykasz bledy jezykowe innym ludziom.

Gość kolo z Polesia Podlaskiego
powiedzialem kiedys dla dziewczyn nie sprzedaje a powinno byc dziewczynom nie sprzedaje znajomi zauwazyli to ale nie robili z tego jakiegos wielkiego problemu burakami sa osoby ktore z innych sie smieja i generalizuja

Gość no właśnie hahahaaaa
idź powiedz dla tatowi że się z was śmieją wieśniaki z podlasia LOL :D

Gość no właśnie hahahaaaa
a co do boże i Boże to obie formy są poprawne!!! ale z ciebie lingwista analfabeto z podlasia :D

Gość Grapeseed Milk
Oczywiście,że z Białegostoku. I to dziwne mówienie typu ''ja idę'', ''ja robię'','' ja mówię'' zamiast-idę,robię,mówię.O zaśpiewie nawet nie wspominając.

Gość jarakota89
Wes sipertalaj od lublina...ślązoki to najwieksze buraki ktore wychodza "na pole"! Jakies wypizdówkowe państewko chcą sobie ułozyc...

Gość ło, wieśniaki z podlaskiego
sie wzieły obraziły :D LOL

Gość co zrobić? -
prawda w oczy kole oO podlaskie zozole :D

Gość Grapeseed Milk
Jeszcze mi się przypomniało jak jeden z znajomy z Białegostoku poowiedział mi o tym,że będzie miał dziecko. ''Żona trzeci miesiąc ciąży'' ,tak jakby nie mógł powiedzieć-moja zona jest w trzecim miesiącu ciąży''.Hahaha,masakra....strasznie dziwną składnię mają.Brzmi to wieśniacko.

Gość no właśnie!!!!!!!!!!!!!
so true :D

Gość tak sobie tłumacz
podlaska latawico z piczą na wierzchu :D

Gość same srata a na koty zganiata
dziś przyciąłem kota drzwiami - stał się dwoma pół kotami!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ale czy rozumiecie buraki
Ze bycie "burakiem"to nie tylko sposob wyrazania sie ale zyebane myslenie,takie jak wasze na przyklad:o

Gość ździśki, mietki, haliny
z podlasia :P

Gość białostoczankaaaaaaaaaaaaaaaaa
białostoczanie nie mowią "serwetkie", "ksiazkie" !!! tak mowią ludzie z Łomży, Zambrowa i okolic !!! Znam duzo osob wlasnie z Łomzy i mnie to strasznie irytuje. Albo mowią :" podaj mi czerwonom kurtke" !! to juz nagminnie !! jak ktos w Białymstoku zamiast "ą" mowi "om" to juz na 1000% wiem ze jest z Łomzy lub okolic. W kazdym miescie jest pewien odsetek buractwa i prostactwa i z reguly na obczyźnie same prymitywy sie rzucają w oczy i uszy, niezaleznie czy przyjechali z podlasia czy ślaska. Wiec szkoda oceniac cale miasto po kilku doswiadczeniach za granicą. Ja moje maisto kocham, jest czyste, bezpieczne i mieszkają tu niesamowicie mili i pomocni ludzie. I mam wielu znajomych z poludnia Polski ktorzy po studiach zostali tutaj, mimo ze planowali tylko skonczyc tu uniwerek medyczny i wracac do siebie. Polowa z nich zostala dla dziewczyny/chlopaka a druga polowa zostala dlatego ze im sie tu niezmiernie podoba i super sie zyje :)

Gość juio456
ja akurat jestemz okolic zambrowa i jakos nie slysze zeby koncowki byl takie jak piszesz.

Gość juio456
juz ta fotka jest nudna! masz inna skoroo polki to taki szmaty?

Gość usówajcie posty tego debila
niech sobie znajdzie arabkę jak mu tak żal dupę ściska :) pozdro frajer z mikro pytą :D

Gość a białymstoku jest
okropne bezrobocie, nie ma przyszłości dla młodych dlatego tak wyjeżdżają, nie żyje się tutaj za ciekawie. Zarobki fatalne...ludzie też

Gość Kasia z sosnowca
Jaworzno-lizusy do angoli Lodz-brzydcy ludzie, cwaniaki

Gość Najwiekszy burak na
Jakiego sie natknalem to ten co udziela sie na kafe pod pseudo " od a do z" oraz innymi pod ktore sie podszywa. Jedt zdesperowany bo mi sie panna z arabem poscila bo wolala sie ruchac z ciapatym jak z tym od a do sra. Od a do sra jest wiec teraz rozgoryczony bo go panna kantem poscila a w zwiazku z tym ze ma mikro freda to trudno mu znalesc cos innego do ruchania. Doradzalem mu zeby znalazl arabke i sie zemscil - problem w tym ze go nawet z torba na glowie nie chciala. Przez jakis czas koze ruchal a teraz sie przerzucil na gejowski sex z arabem :) tak sam pisal, ze lubi anal a w innym poscie ze ma panne - sam sobie zaprzeczasz gosciu z problemami :)