Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mietek bez skarpetek

z jakiego miasta w polsce sa najwieksze buraki na emigracji?

Polecane posty

Gość z bydgoszczy
zascianek i buractwo

Gość jak ta halina z czarnocina
największe buractwo z jakim się spotkałem pochodziło z czarnocina k. Łomży i nie mówię o facetach bo to oczywiste proste cepy ze wsi - robole, ale o dziewczynach. Wieśniary na potęgę. Mówią po wieśniacku, wyglądają jak wieśniaczki (prostacka uroda) a co najgorsze są wyniosłe, łatwe i za kasę zrobią wszystko. Nieudaczne karierowiczki. WIOCHA - kosze wyplatać wieśniaki i krowy macać!!!!

Gość hahahahaaaa
dobre :D podlaskie laski są fuj, latawice!!!! jak ktoś chce poruchać to niech tam jedzie, zamacha kasą a od razu nogi rozkładają i potem mają trzy cyfrowe liczniki. Wywłocz straszna!!!!

Gość lodzianka
jestem z łodzi i jest tu pelno drechów(złodzeji!!!) koksów(tępota bez matury) oblechów(niechluje brudasy) lumpów żuli i moherów:( ludzie sa strasznie nieżyczliwi chyba, że się kupuje w sklepie coś za kilkaset złotych to wtedy tak...jest też straszna nietolerancja, z drugiej strony straszne pijaństwo i puszczalstwo. przecietna laska jak idzie do klubu to się najebie do rzygania i jeszcze komus loda ukręci w najlepszym wypadku :( laski albo zaniedbane pasztety albo tandeciary z marketu chińskiego z kruczo czarnymi włoskami, pasemeczkami. faceci chleją na umór przez kilka dni, na codzień niedomyci i poobdzierani...kazdy każdemu zazdrości i obgaduje...panuje straszne wcisbstwo i wtracanie w nie swoje sprawy...naszczęście ja i moi znajomi jesteśmy w miare normalni

Gość Kasia z Podlasiaaaaallll
uuu widze ze zazdrosc o laski z Podlasia jest wszedzie chyba niektorym poodbieraly mezow/chlopakow i boli!!! nic na to nie poradzicie brzydalki , czas sie przyzwyczaic

Gość rtyui#
Sami sobie wystawiacie takie swiadectwo...to przerazajace kto was wychowywal.

Gość lodzianka
do tego straszna wulgarność, brutalność, antysemityzm, znęcanie się nad zwierzętami, pseudo gangsteryzm (sprzedarz narkotyków, papierosy z rosji), zaśmiecanie dosłownie wszystkiego - to kolejen przywary ludzi z łodzi jakie się przypomnaiły do tego bez układów nic nie załatwisz, materializm...

Gość lodzianka
połowa lasek z łodzi to puszczalskie szmaty:(

Gość lodzianka
jak jakaś sie nie puszcza to jest uważana za gorszą...

Gość żart chyba
zazdrość o laski z podlasia? a to dobre. Może i kurewstwem potrafią odbić faceta ale co z tego skoro nie potrafią go przy sobie zatrzymać bo jedynie co mają do zaoferowania to szpara, pusta dupa jak wiadomo szybko się nudzi no to dawaj następna :D o tak podlasianki w te klocki jesteście dobre, wszyscy wiedzą gdzie jechać tanio poruchać, za kilka drinów :) Pozatym macie problem z alkoholem. żadne tyle nie piją co wieśniary z podlasie :D to tego mówicie : bylim, mielim, sralim, trzymalim :D albo: kanapkie, serwetkie :D żeby nie być aż tak stronniczym coś pozytywnego o podlasiankach: trzy cyfrowy przebieg przeciętnej 20tki ma również swoje plusy: są doświadczone, wyuzdane,świetnie robią loda, można im się spuszczać do buzi....wiem bo często korzystam z usług. Pamiętajcie o gumkach bo można syfa od tych latawic złapać :D

Gość racja!!!!
zazdrość o laski z podlasia? a to dobre. Może i k**ewstwem potrafią odbić faceta ale co z tego skoro nie potrafią go przy sobie zatrzymać bo jedynie co mają do zaoferowania to szpara, pusta d**a jak wiadomo szybko się nudzi no to dawaj następna o tak podlasianki w te klocki jesteście dobre, wszyscy wiedzą gdzie jechać tanio poruchać, za kilka drinów Pozatym macie problem z alkoholem. żadne tyle nie piją co wieśniary z podlasie to tego mówicie : bylim, mielim, sralim, trzymalim albo: kanapkie, serwetkie żeby nie być aż tak stronniczym coś pozytywnego o podlasiankach: trzy cyfrowy przebieg przeciętnej 20tki ma również swoje plusy: są doświadczone, wyuzdane,świetnie robią loda, można im się spuszczać do buzi....wiem bo często korzystam z usług. Pamiętajcie o gumkach bo można syfa od tych latawic złapać zgadzam się w 100% kurewstwo i puszczalstwo - uroda wątpliwa - tapeciary w tandetnych ciuchach z podlasia

Gość bertyu
We Frankfurcie nad Menem zla slawa cieszy sie Parczew - mala miescina kolo Lublina :) Wiekszosc moich znajomych wie, gdzie lezy to miasto mimo, ze sa z roznych czesci Polski. Ludzie stamtad uwazani sa za wiesniakow i cwaniakow.

Gość a ha ha ha ha zazdrosnice
ojojoj jak cos boli, bardzo boli niektorych [pamietajcie ze zazdrosc szkodzi tylko zazdraszczacemu

Gość Kolejna analfabetka z podlasia
Chyba: zazdroszczacemu :)

Gość drtygujhio
nie wiesz kolezanko ze jak ktos szybko pisze to czesto zle literki wstawia oj , nie wiesz, bo przeciez laptop sluzy tobie pewnie tylko do sprawdzania co bylo w tancu z gwiazdami

Gość Kolejna analfabetka z podlasia
Prawda boli :)

Gość analfabetko z podlasia
Nie ma zazdrości tam - gdzie nie ma czego zazdrościć :)

Gość popolola
Z warszawy najgorsi, z kielc w sumie też buractwo

Gość Co kto lubi :)
Kasia z Podlasia possij mi kutasia :)

Gość nie wrócilabym
muszę tu stanąć w obronie Podlasiaków.Znam kilku, dziewczyny również i są to normalni szczerzy ludzie.Mówią ze śmiesznym akcentem, czasem nie znam znaczenia niektórych słów (ale Ślązacy się do nich nie umywają;)) ale puszczalstwa nie zauważyłam. Za to ludzie z miast jak Warszawa czy Gdańsk może burakami nie są ale, srają, za przeproszeniem,wyżej niż tyłek mają. Pracuje taki w fabryce na taśmie a zachowuje się jakby był co najmniej managerem.. Buraki są i będą wszędzie, miejsce urodzenia nie ma tu nic do rzeczy.Raczej mentalność i wychowanie.

Gość tyyyyyyyyyyyy
mowicie ze podlasianki hmm rozne sa tylko poprosty z tych okolic najwiecej jest ludzi za granicami i stad taka opinnia,.

Gość kcdfg
moze gdybys inaczej to wpisywal moglbys wiele polek uchronic a tak nie traktuja cie powanie polecam ten artykul dla polek chcacych wyjsc za maz za islam http://religiapokoju.blox.pl/html

Gość hmmmm.....podlasianki
Cos jest w tym o czym piszecie. Nie wiem jak z podlasiankami na podlasiu ale urodziłem w sie USA i faktem jest ze pełno tu emigrantów z podlaskiego i nigdy porządnej dziewczyny z tamtad nie spotkałem. Podlasianki nie cieszą sie tutaj dobra opinia i wszyscy wiedza ze to wygodne, latwe pijawki. Uczepi sie taka faceta i doi go ile wlezie dopóki ten nie zorientuje sie ze robi z niego wala. Nie pracują, maja wygórowane wyobrażenie o sobie, kończą jako stare panny. Moja żona pochodzi natomiast z Gdańska, i mam bardzo dobre zdanie o ludziach z Gdańska i okolic, mam wsród nich wielu znajomych.

Gość Mieszkam od lat w Brukseli
Moj mąż jest z Balegostoku a ja z Gdanska.Nieraz mi wstyd,bo odzywa sie u niego jego prawdziwa natura:( Naprawde.Zachowuje się czasem jak głupek,czyli jak podlasiak:p Zgodzę się,że za granicą(nie wiem jak w PL)najwięcej "buraków"jest z podlasia zwłaszcza z okolic siemiatycz. Ich widać już z daleka.A najgorsze są dziewczyny,które uważają,że się podobają Marokańcom:-o Są to zazwyczaj dziewczyny,ktore nie spelnily sie jako matki,zony..Bo wiadomo,że im chodzi tylko o "numerek" a one sie ciesza,ze ktos je podrywa.Dziwne,że dla belgow nie sa tak atrakcyjne. Ponadto jadą tramwajem to klną,bekaja i piją.Raz jechałam metrem z panem z Bialegostoku,ktory pił prosto z butelki wódkę.

Gość dziewczyna z podlaskiego
jakieś bzdury tu wypisujecie albo ja nie obracam się w podobnym środowisku do waszego bo nie widziałam ludzi pijących wódkę z butelki ani puszczających się na prawo i lewo dziewczyn. Śmieszne ze ktoś wyżej "pochwalił" Podlasiaków w przeciwieństwie do ludzi z Gdańska, a tu nagle Gdańszczanie się odezwali i jadą na Podlasiaków. jak z przedszkola:D

Gość dziewczyna z podlaskiego
a mieszkam od lat w UK.

Gość aresjhklm;,.'
jednak widze ze dobrze zrobilam podejmujac decyzje zerwania wszelkich kontaktow z rodakami i nie nawiazujac nowych polskich znajomosci. przyjemniej sie teraz zyje

Gość imperiumstajl
w pracy mam dwie laski z bialegostoku, jedna normalna, sympatyczna dziewczyna a druga puszczarska tapeciara, ktora umawia sie tylko z murzynami i arabami bo mowi, ze zaden polak jej tak rury nie przepcha...najsympatyczniejszych ludzi spotkalam z torunia i krakowa

Gość do tej wyżej
to chyba w burdelu pracujesz bo naprawdę nie wierze że normalna kobieta tak powiedziała:o

Gość do: a do z
znajdź sobie jakąś kozę do zabawy i przestań po wszystkich forach ten swój siet wklejać!!!