Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Przyjaciel Przyjaciolka

Polecane posty

macie kogos takiego nakogo mozecie bezgranicznie liczyc jakos przyjaciolke albo przyjaciela ? ja marze okims takim ale jak narazie to lipa :o

"macie kogos takiego nakogo mozecie bezgranicznie liczyc jakos przyjaciolke albo przyjaciela ?" Na szczęście nie.

Gość autorko..
bo to bardzo trudne, ja mam męża.

Gość ona-299999999
Mam i w wielu okolicznościach próbowano nas sklócić, zburzyć zaufanie między nami. Ale udalo się :). Mam przyjaciela, do którego mogę zadzwonić w środku nocy i powiedzieć, że po prostu chcialam pogadać, bo sniło mi sie coś złego... albo, że potrzebuję konkretnej pomocy. To najważniejsza osoba w moim życiu - co ważne mimo, że on jest cholernie zamknięty w sobie - zwłaszcza jak się poznaliśmy- dzięki niemu nauczyłam się budować pozytywne relacje z innymi ludźmi. Dzisiaj potrafię walczyć o swoje, śmiać sie nawet mimo łez i iść do przodu!

Gość bjubyjkv
nie mam, moge liczyc tylko na chlopaka. 'przyjaciolki' to jaszczurki...

Gość erfkrogvbtbkhinyo
Przyjaciółka to jaszczórka, jak ktoś tam wyżej napisał a przyjaźnie obojga płci z czasem stają się toksyczne.Przyjaźń może taka istnieć , gdy na wstępie obie strony są zajęte, albo wolne i wtedy przerodzi się to w stały związek

Gość gjr
skąd jesteś BLEx2?

Ja kogoś takiego znalazłem rok temu (miałem wtedy 38 lat). Wiec, czasami to trochę trwa ...

Gość autorko?!?!?!? hahahahaha
ale zal by byc oceniany jako laska tragedia!!! :D

mam, drogi się rozeszły, każdy ma swoje życie, ale raz na jakiś czas się spotykamy, a wiem, że w razie czego mogę na te dwie osóbki liczyć i nawzajem :)

Gość za co masz przyznaną
rentę?

Gość za co masz przyznaną
ale przecież ludziom bez pracy nie jest przyznawana. masz ją od czasów szkoły? czy masz żółte papiery?

Gość moim jedynym przyjacielem
jest mój mąz, możemy porozmawiać o wszystkim. Mam 32 lata.

@moim jedynym przyjacielem A jeśli masz fantazje seksualne o innym facecie, to też mu mówisz? A jeśli Cię pociąga seksualnie inny facet, to też z nim porozmawiasz o tym?

Gość mały odkrywca
"macie kogos takiego nakogo mozecie bezgranicznie liczyc jakos przyjaciolke albo przyjaciela ?" bezgranicznie to nie, bo jest tylko człowiekiem ale fakt-mam kilka osób do których mogę się zwrócić z problemem. Z tym że zdaje sobie sprawę że nie jestem pępkiem świata i każdy ma swoje życie.

ja kiedys myslalem ze mam kogos takiego ale chyba sie pomylilem i nie jestem pewien jak kiedys :o

Gość BLE BLE JEST KARŁEM
dlatego ma rente