Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ważniak_kobieta

Trudno znaleźć faceta gdy jest się nieco mądrzejszą niz przecietny obywatel

Polecane posty

Gość kujonka_z_niekujonem
Zdobycie wyksztalcenia moze byc bez sensu tylko dla tych, ktorym nie daje ono pracy, myszko. I to tylko, jezeli patrzec na to z punktu widzenia wartosci materialnej, a nie filozoficznej, jaka zdefiniowalam. Fiku-miku, zobacz sobie na co cierpia osoby z Tourette'm, to nie tylko przeklinanie w nieodpowiednim momencie. Wychodza im swietne obrazy i znakomite improwizajce na instrumentach muzycznych. Nie zajmuje sie dydatktyka. Jestem jedyna osoba tutaj, dla ktorej wyksztalcenie ma wartosc, wiec szkoda by bylo mojego czasu

widzisz ja umiem wygooglać hasło, ale w odniesieniu do twoich wypowiedzi jest ono kompletnie bez sensu :( nei chodiz o dydaktykę, używasz jakiegos słowa, to wytłumacz co one miało w twym zamyśle/kontekście znaczyć, dla mnie pasuje ono jak piernik do wiatraka :)

Tlumaczeniedkjbv;d zartu jest bez sensu, jhjfvgdslubo nawet jak zrozumiesz, to i tak nie bedziejkvb;kadsj efektu. Nie lapiekjjvfhzsz od razu, nie bedzie kjv;zdCie bawic w ogole. kfgbh;are Need kjsvf my \sjl\v meds Dobranoc

Najpierw napisalam "do osoby z zespolem Tourette'a", potem tylko Tourette. Mamy reakcje? Hahaha... nie. To w ogole nie jest zabawne, wiem. I jeszcze nie umiem wytlumaczyc.

To nie jest choroba psychiczna, tylko neurologiczna. A to juz jest przesmieszne.

Ide, bo nie chce Cie meczyc sieganiem do klawiatury spod biurka. Dobranoc