Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzddeenervovana

ale jestem naiwna!

Polecane posty

Gość zzddeenervovana

moja niby przyjaciolka ostatnio zaproponowala wyjazd na zakupy i do kina. pojechalysmy,ale sie okazalo, ze jest super okazja i jak nie pojdziemy do kina i pozycze jej 50zl,to kupi zajebiscie tanio 2 pary butow,a jak wrocimy, to od razu mi kase odda. gdy wrocilysmy, stwierdzila,ze tatus sie na nia wkurwil i jej nie da kasy,wiec da mi na nastepny dzien. i tak minal tydzien, w ogole sie nie odzywa, a ja jestem calkowicie splokana, za dojazdy do szkoly 10zl dziennie musze placic i ciagle teraz od kogos kase pozyczam,a jak sie upomne,to mowi 'jutro'. mam ochote ja rozszarpac, falszywa jak nie wiem. co mam robic?

Idz do jej tatusia. W koncu dorosli odpowiadaja za "szkody" wyzadzone przez dzieci.

Gość Arabella***
nigdy więcej nie pożyczaj pannie złamanego grosza :) A kasa rzecz nabyta, 50 zł jakos przebolejesz?

Gość zzddeenervovana
gdyby byli jacys biedni, to jeszcze rozumiem, ale Madziusia codziennie do szkoly na zarcie dostaje po 5zl + 20zl miesiecznie i jeszcze osobno na inne wydatki. i jeszcze strasznie obrazona udaje,jak sie upomne, a ja naprawde kasy nie mam i teraz ciezka sytuacje w domu..