Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość riinka

obawa przed związkiem

Polecane posty

Gość riinka

Witam. Mam chyba mały problem ze sobą. Rozstałam się z chłopakiem i bardzo to przeżyłam. Traktowałam ten związek poważnie, mieliśmy wspólne plany ale był to związek na odległość, więc było mi strasznie ciężko. Pokłóciliśmy się i tak skończył się nasz związek. Może nawet lepiej, że skończyło się teraz bo im później tym bardziej by bolało. Tęsknota mnie przerastała. Teraz spotykam się z innym chłopakiem, jest miło, spotykamy się i zbliżamy się do siebie. Jemu zależy na tym uczuciu i na mnie, stara się o mnie. Jednak ja mam cały czas wyrzuty sumienia co do byłego chłopaka, był on cudowny i nie umiem o tym zapomnieć. Decyzja o rozstaniu wypłynęła raczej z mojej strony, tak miało być lepiej. Źle się czuję, zraniłam go i teraz boję się następnego związku. Nie chcę nikogo zranić, ale też nie chcę zostać zraniona. Gdy spotykam się z tym chłopakiem jest cudownie, czuję się jak w bajce, ale nie wiem czy jestem gotowa na związek...

to po kiego diabla zawracasz komus glowe.Nie czujesz sie gotowa, to zyj , jak singiel , spotykaj sie ze znajomymi , a nie bawisz sie w zwiazek nowy. To jest nieodpowiedzialne i wstretne.