Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Mam szare oczy, czy z tego powodu jestem kims wyjatkowym?

Polecane posty

Gość 546456456
zmień komórkę skizto bo czerń przeważa na tym gównie które pokazałaś :D

to fota z lustrzanki zdaje się. Nie wiem bo Lookrecja robiła, ale to nie był dupiaty aparat.

Gość I2skisło
ty karzełku mozesz jedynie robic jako podkladka na piwo dla prawdziwych mezczyzn 🖐️

Śmiem twierdzic, ze nie masz ze mną szans gejtyp :D więc się nie ośmieszaj już ide papapapappapapapapap :D

Gość ciezarna matka po raz 2;)
Prezes Wertyp Paulinaa////[[[[ - czyli jak napisze ze mam 2 metry i oczy rozowe, to co zrobia? jakas weryfikacja na oko musi byc idiotko Ty jestes debilem:) Nie ma czegos takiego jak WERYFIKACJA gamoniu, nie napiszesz ze ma rozowe oczy bo sa do zaznaczania odcienie. Chyba jestes naprawde stukniety.

,,Nie ma czegos takiego jak WERYFIKACJA gamoniu, nie napiszesz ze ma rozowe oczy bo sa do zaznaczania odcienie. Chyba jestes naprawde stukniety. '' chyba faktycznie mu mamusia wypełniała :)

dziunia z tapetą - daje ci ZAKAZ pisania w moich watkach. widze jenn znowu zaklada watki. nie zagladam. szkoda pradu na to kurestwo.

Nawet gdybyś miał najpiękniejsze oczy na świecie, to wzost Cie dyskwalifikuje a poza tym jesteś dla mnie synonimem "niemęskościi" aha nie, nie jestem projektem...więc sobie daruj

dziunia z tapetą - moze sie w tobie zakochalem? Mulan88 - bo to nie slowianska uroda. nie zdziwie sie jestes nokselia, albo jenn, albo innym trolem stad.

Gość Prezes ma racje
ja sobie wpisalam piwne,a kazali mi zmienic,bo urzedas stwierdzil,ze niby mam brazowe.