Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Mam szare oczy, czy z tego powodu jestem kims wyjatkowym?

Polecane posty

Prezes - nie wkurzaj mnie. Mówię Ci jedno i to samo a ty swoje. Normalnie brak mi już do Ciebie cierpliwości.

Boska Lukrecja - po 1 to twoj podpis. takiego grafomanskiego cytatu nie wkleja normalna kobieta. po 2 to fakt, ze kazesz mi sie pytac skizto. to jakby policja spytala mojego brachola czy cos mam na sumieniu, odpowie, ze nie ;)

Wertyp wytłumacze Ci no chłopski rozum, bo inaczej ciężko to widzę. Gdyby Lookrecja zmieniła nick i się do siebie nie przyznawała to czemu miałaby stwarzać prawie identyczny nick? Przecież to się wyklucza. Po drugie Lookrecja ma w dupie kafe, bo twierdzi, ze siedzi tu banda pojebów. Więc skończ tworzyć teorie spiskowe tylko zajmij się swoim związkiem z dziunią :P

Nie wyrzekłam się go, nie ukrywam, że jestem z kimś :) Gdzie widzisz podteksty? Proszę Cię mój drogi, więcej luzu, bo Ty się chyba za bardzo przejmujesz tym co kto tutaj napisze ... a to tylko wirtualny świat

No tak. Wiesz lepiej niż ja, a to ja się przyjaźnie z Lookrecją. Czy istnieje jakaś inna racja niż Twoja? Ciężki człowiek z Ciebie

dziunia z tapetą - nie do konca sie zgodze. z takich rozmow moga wyjsc sytuacje realne. ty dajesz do zrozumienia, ze jestes chetna. jak bym chcial twoj tel to bym go dostal. teraz jestes speszona, bo okazalo sie cie tylko prowokowalem. wspolczuje twojemu chlopakowi. moja tez sie puscila , no ale ona przynajmniej kierowala sie lepsza kasa, ty chyba bardziej jestes sklonna do przygod. wiesz co z wygladu to pi pasujesz, ale styl masz fatalny. wlasnie takiej nie wyrzytej szczeniary.

Proszę Cię, po kilku zdaniach wywnioskowałeś, że jestem chętna :D pewnie, jestem bardzo chętna na mężczyznę który jest w stosunku do mnie niezbyt miły, właściwie to nawet nie wiem czy jest mężczyzną, nie widziałam go w życiu na oczy. Ja to forum i w ogóle jakiekolwiek internetowe znajomości traktuję z przymrużeniem oka, przynajmniej na razie. Wynika to z tego, że kiedyś, jeszcze z rok wcześniej nim poznałam mojego lubego, zaangażowałam się właśnie w taką internetową znajomość z kimś o kim wiedziałam niewiele i potem było wielkie rozczarowanie, do dzisiaj mam nauczkę :) Dlatego nie osądzaj, że próbuję z Tobą flirtować, bo nie piszemy sobie komplementów, nie wspominaliśmy o wymienianiu się mejlami czy numerami czy czymkolwiek i dobrze wiesz, że raczej do czegoś takiego by nie doszło.

dziunia z tapetą - dobra. w sumie mogelm ten numer zarzadac, ale az taki mi sie nie nudzi. prawda jest taka, ze jak ktos jest winny to sie bardzo tlumaczy jak ty teraz. jak nie- to olewa sprawe, albo idzie lakoniczny tekst. powodzenia i idz na jakis mixer, czy co innego. tam sobie wyrwiesz kogos, zeby cie przeruchal.