Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Mam szare oczy, czy z tego powodu jestem kims wyjatkowym?

Polecane posty

wczoraj jaks dziewczyna spytala mnie o kolor oczow. nie wiedzialem na poczatku co jej odpisac. napisalem, ze niebieskie, ale nie typowo niebieskie. pozniej przypomnielem sobie, ze w dowodzie mi wpisali SZARE. http://www.voila.pl/167/3xus8/?1 patrze rano w lustro i mysle, ze urzedasy sa blizej prawdy. uswiadomilem sobie ze jestem wyjatkowy takze z tego wzgledu. zobaczcie co pisza o moim oczach na wiki: "Szare oczy często wydają się ciemniejszymi niż niebieskie, jednakże w rzeczywistości są najjaśniejszym kolorem oczu, gdyż zawierają najmniej ciemnego barwnika" "Atena w mitologii greckiej była znana ze swych "morsko-szarych" oczu" co sadzicie, to narcyzm, czy raczej mam racje?

Gość dfhfghhgjhk
tez mam szare oczy...

Gość dfhfghhgjhk
wygladasz jak swiniak na tych fotach.... swiniak kapiacy sie w morzu...

Gość heheheheheheh,kur...
DEBILU, Nie oni Ci wpisali osle, tylko SAMEMU sie wypełnia opis. Lecz sie ty cioto z krzywym ryjem.

Gość I2skisło
Karzełek :D🖐️

Gość Facet, masz cwierć-mózg..?!!
Przecież samemu wypełnia sie karte, i nigdzie urzednik ci nie wypisuje koloru oczu i wzrostu.Chyba masz kompleksy idioto.

ja chyba mowilem im ze niebieskie :( oni to ocenili. wlasnie szukam na ten temat. z moimi oczami wiaze sie tez inne cehy, chodzi o wlosy. jest to najrzadszy kolor u bialych facetow.

Gość dfhfghhgjhk
pewnie sraczkowaty...

widocznie ktos to zmienil. ja zawsze twierdzilem ze mam niebieskie. albo moze mi to matka wypelnila. ciezko mi sobie to przypomniec.

Gość Paulinaa////[[[[
Prezes Wertyp ja chyba mowilem im ze niebieskie oni to ocenili. wlasnie szukam na ten temat. z moimi oczami wiaze sie tez inne cehy, chodzi o wlosy. jest to najrzadszy kolor u bialych facetow. Ty jesteś uposledzony?! Wypełnia sie wniosek o dowód i samemu sie go wypełnia podpisujac że to co sie wpisało to prawda. I zaden urzednik nawet nie ma prawa tam niczego zmieniać, wiec co ty wymyslasz???!!!

Szare oczy zawierają najmniej melaniny spośród wszystkich kolorów oczu. również kolor oczu bardzo powszechny w innych krajach leżących nad Morzem Bałtyckim. Pewne badanie wykazało, że niemal 90% Islandczyków ma niebieskie lub zielone oczy 12skizto - nie prawda, widzisz zielone to nic nie zwyklego. szarych nie policzyli, ale widac ze to maly %.

''Brązowy kolor oczu jest najbardziej powszechny, niebieski jest na drugim miejscu, potem jest szary, a zielony jest najrzadszy'' źródło Wikipedia. I nie mów mi, że zielone oczy to nic i wszędzie je widzisz, bo właśnie od takich niebieskich, brązowych, czy szarych ( które według mnie są po prostu oczami, które ciężko sklasyfikować) jest na pęczki.

Gość ytuytuytuty
Najwidoczniej jesteś tak nieudolny, że wniosek o dowód musiała wypełnić za Ciebie mamusia, karzełku. :)

Gość kolor OCZÓW
buahahahahahaha:D🖐️))

Gość o jaaa pieeeeeee
ja mam też zielone, ale nie wiem czy to rzadki kolor. A powoływanie się na wikipedię pozostawię bez komentarza.

o jaaa pieeeeeee - właśnie nie jestem tego źródła pewna dlatego napisałam skąd to

[zgłoś do usunięcia] Paulinaa////[[[[ Prezes Wertyp ja chyba mowilem im ze niebieskie oni to ocenili. wlasnie szukam na ten temat. z moimi oczami wiaze sie tez inne cehy, chodzi o wlosy. jest to najrzadszy kolor u bialych facetow. Ty jesteś uposledzony?! Wypełnia sie wniosek o dowód i samemu sie go wypełnia podpisujac że to co sie wpisało to prawda. I zaden urzednik nawet nie ma prawa tam niczego zmieniać, wiec co ty wymyslasz???!!! dokładnie 💤

Prezes Wertyp - jakbym wrzuciła fote mojego mega zielonego oka to spór byłby zakończony oczywiście na moją korzyść :D:D

Gość Znervovana
tylko 10cm wyższy jestes ode mnie :( znajac życie to w dowodzie dodałeś sobie z 1 cm lub nawet 2. :O

oj gejty gejty dorośnij w końcu :o to ze cię dziewczyna dla turka zostawiła nie oznacza, ze masz być przydupcony jak kilo gwoździ na budowie :o🖐️