Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Mam szare oczy, czy z tego powodu jestem kims wyjatkowym?

Polecane posty

Gość aha ii ach
też mam szare, i co z tego. Wiele osób ma.

Tak, własnie się tłumaczę, bo mam dziwne wrażenie, że ułożyłeś sobie w głowie mój obraz jako tępej szmaty która przyszła tutaj zdradzać swojego faceta i teraz każdą moją wypowiedz podpinasz pod ten obraz Interpretujesz je w taki sposob, zeby utwierdzić się w swoich przekonaniach. (w bzdurach typu hahah ja Ciebie też kocham i jesteś moim chlopakiem , pisanych dla jaj dopatrujesz się flirtu, gdyby każdy myślał tym tokiem to całe związki by się przez kafe rozpadały) Ok, nie będę Ci już spamować w temacie, w końcu jestem tu tylko żeby mnie ktoś przeruchał :O pa, trzymaj się

po pierwsze on nie jest chorobliwie zazdrosnym pajacem i nie dopatruje się w każdym słowie zdrady :) nie mam czego się bać, uff po drugie widział kilka razy gdy tu pisałam pod tym nickiem, więc gdyby chciał z łatwością odnalazłby moje posty

nie ma jak odnaleźć? wejdź w google i wpisz dziunia z tapetą. a potem prezes wertyp. Zdziwisz się, oj zdziwisz :) układa się mój drogi, nie wiem co Ty masz w tej głowie, że wypisywanie pierdół na forum jest dla Ciebie oznaką szukania okazji i tym podobne nie wiem na jakich zasadach oceniasz czy się w związku układa czy nie :) ale to chyba są jakieś dziwne zasady

mam kolege też ma szare oczy ale jak sie zirytuje stają sie takie ciemne takie jak stal

no na pewno mnie tez kojarzy. daj spokoj, jestes jak jestes. pewnie szukasz lepszego modelu, bo obecny cie nie satysfakconuje do konca. coz twoja sprawa. lepiej jednak zostawic, a nie zdradzac. ;)

nie napisałam, że Ciebie skojarzy, tylko że mnie może odnaleźć. A Twoj nick też się wyswietla i absolutnie wszystkie Twoje wypowiedzi, więc nie czuj się taki bezpieczny w sieci :) a Ty nadal pieprzysz, że szukam okazji do zdrady sądziłam, że jesteś mniej schematyczny i podchodzisz do kafe bardziej z dystansem :) miłego wieczoru

KSU chroniczny brak alkoholu - człowieku jakie pedalstwo :) dziunia z tapetą - moze nie jestes nastawiona na to, ale w sytuacji kiedy mozliwa jest zmiana, na lepszego, to zrobisz to, bo raczej wasza wiez jest slaba. postow bys sie nie odwazyla pokazac i tak. mysle, ze wizualnie nie jest jakos w twoim guscie do konca. szkoda ze cie nie wkrecile bardziej bo mysle, ze telefon bym dostal.

cholera cos jest niepokojacego w twojej osobie. nie pisz nic do mnie. dziunia z tapetą miala niezly pojazd po bandzie. im wiecej sie bronila tym bardziej pokazala slusznosc mojej tezy ;)

Gość matka wertypa
pobijam :classic_cool:

Gość ereerree
Boże, same przypały nieporadne na tej Kafeterii siedzą, jedyne co potrafią to się wyzywać. kafeteria- portal dla debili.