Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleg blochin

wiem, ze nie powinno się tak mówić, ale drażnią mnie starsi ludzie

Polecane posty

Gość oleg blochin

ten ich pusty wzrok, zawziętość, religijność, skąpstwo, niedomycie

Gość starzy są okropni chamscy
przesiąknićei komuną , korupstwem dawaniem , braniem ich metody przekazywania info i jednoczesnie wyciagniecie wiadomości nie sa juz chwytakiem, lecz obciachem ,poniewaz dzisiajsi ludzie sa stokroc mądrzejsi , bytstrzejsi od nich aniżeli oni byli w ich wieku i ich tok myslowy to jedna wielka kompromitacja.

Gość Trzeba cię zgłosić
religijność - rzecz do pochwały, niedomycie - jak będziesz stary i schorowany to też będziesz miał problemy z higeną, wzrok - ciekawe jaki ty będziesz piękny na starość chamie! Nie masz szacunku dla starszych ludzi dzieciaku! Kiedyś sam będziesz starszy, ciekawe jak się będziesz wtedy czuł jak jakiś małolat będzie cię obrażał! Jesteś nietolerancyjny wobec ludzi, tylko dlatego, że są starsi niż ty, to chore! Ostatnio dostałem esemesa od heyah, aby zgłaszać na pewną stronę przejawy nietolerancji wobec osób starszych i innych narodowości! Zastanawiam się czy nie wysłać im odpowiedzi...

Gość Drugi post to skandal
Dzisaj ludzie są mądrzejsi???? Młodzież jest sto razy bardziej zmanipulowana niż starsi ludzie, którzy wychowali się w PRLu! Cechy które wymieniasz można z łatwością przypisać młodzieży, wiek tu nie ma znaczenia!