Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Każdym Dniem...

Chciałabym zwinąć się w kłębek i przeczekać to wszystko!

Polecane posty

Gość mAMMA MARTYNKII
Ja tez. Jade na swieta i to 1 wizyta u rodzicow mojego. Takiego mam stresa ze masakra.

ja nie lubie siwat odkad moja mama umarla, teraz do dupy, chociaz mam juz swoja rodzine, to nic juz nie jest takie samo...

Gość ja też bym
chciała. a myślałam, że tylko ja tak mam. myślałam, że ludzie cieszą się z powodu świąt, Sylwestra, którego spędzą w gronie przyjaciół, w przeciwieństwie do mnie.

Z Każdym Dniem - mam dokładnie to samo co ty i jak mogę się domyślać z tego samego powodu...

Gość smutnaja .
Ja bym najchętniej resztę życia przespała. :(

Gość twoja m
Niemartw się autorko, niedługo przyjdzie III Wojana światowa, i twoje problemy się skończą

To nie chłopak. W życiu nie wyobrażam sobie sytuacji, w której miałabym dołowac się przez faceta. Albo tak mi się zdaje na dzień dzisiejszy. Nie mogę doczekac się wojny, przynajmniej miałabym za co zginąć

nie wiem, co się dzieje dokładnie. Wszystko dosłownie jest źle. Dzisiaj sobiła mnie wiadomość o tym, że moja przyjaciółka jest w ciąży i nie spędza z nami sylwka. bo jest w ciązy i ojciec dziecka jej nie pozwala.

Nie jest powiedziane, że byś zginęła na tej wojnie... Mam wrażenie, że śmierć złośliwie omija tych, którzy chcą umrzeć i przychodzi po ich bliskich, żeby jeszcze bardziej cierpieli.

alef - o, sądzę że bym zginęła. Bardzo, bardzo nie chcę umierać chyba że w wojnie albo za cos, za co warto umrzeć. Śmierć idealna, z chęcią bym do niej dążyła :)

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość w doiktresa
Ja zwinw się w kłębek jak mój kot pod piecem w domu