Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewny siebie chłopak

jaki typ facetów lubią kobiety? chodzi o wygląd?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ?
_LordKoks - jestem kobietą. a ty jestes agresywny. mysle ze musisz odstawic sterydy

Gość Zuzanna Amelia ?
_LordKoks- chyba ty jestes pedalem. skad jestes to przyjade i zobaczymy jaki z ciebie ogier

Gość chikichk
lord koks how old are you?

sie tak nie rozpedzaj zanim do mnie przyjedziesz to najpierw podaj adres do twojego profilu na facebooku, jezeli czujesz sie kobieta, bo jak do tad szczerze w to powatpiewam a ile mam lat to juz pisalem nie raz

Gość chikichk
nie przesiaduje tu 24 na dobę to nie wiem po prostu :)

ja tez nie czasem przed snem sobie tu wpadam, swego rodzaju lektora przed snem :P 24 lat a ty ? w ogole chikichk jestes kobieta czy tak jak wiekszosc tutaj podszywasz sie pod kobiete ? ;>

Gość chikichk
jestem kobietą :) a i mam 20 lat :)

Gość chikichk
i spać mi się coś nie chce :P

Gość Zuzanna Amelia ?
_LordKoks- nie bede tu upubliczniac swoich danych , ale mozesz mi zaufac ze jestem kobieta. z jakiego regionu jestes ?

widzisz chikichk w sumie popisal bym z toba, ale odnosze wrazenie ze ty i Zuzanna Amelia ? to ta sama osoba... Zuzanna Amelia ? skoro jestes kobieta i pod nikogo sie nie podszywasz to z kad te pretensjonalne i badz co badz glupie pytania rodem od psychologa ? Zuzanna Amelia ? a ty ile masz lat i skad jestes ?

Gość chikichk
Po czym tak twierdzisz niby? Jesteś w błędzie. Wszystkich tak podejrzewasz? Weszłam sobie tutaj bo nie mogę zasnąć a wcześniej się uczyłam do kolosa. Kafe jest jako forma rozrywki przed snem. Ok, nie ma musu.

chikichk z zalozenia jestem nie ufny, ale ogolnie to widzisz o to chodzi ze razem z Zuzanna Amelia ? pisalyscie mnie wiecej w tym samym czasie i gdy ty pisalas to dlugo sie nie odzywala Zuzanna Amelia ? i na zmiane, a mnie tu nie za bardzo lubia bo czesto pisze prawde fakt ze czesto okraszana w chamstwo i wulgaryzmy ale prawde i nie boje sie krzyknac nie, nie raz mnie tu juz podchodzono i probowano gierek wiec jestem bardzo nie ufny... a masz facebooka ? zeby nie udostepniac publicznie podasz mi na maila..

Gość chikichk
Mam facebooka ale po co Ci to? Moja wina, że Zuzanna pisała w tym samym czasie? Poza tym nie pisałam bo czekałam na Twoją odpowiedź. Nikomu nie zadaje pytań typu "czy lubisz brzoskwinki" bo mnie to gówno obchodzi. Zapytałąm tylko ile masz lat.

Gość chikichk
zamiast umilić sobie czas to się człowiek musi tłumaczyć z jakiś głupot :)

"Nikomu nie zadaje pytań typu "czy lubisz brzoskwinki" bo mnie to gówno obchodzi." no a mi wlasnie zadaja takie pytania i to niby kobiety wiec nie ma co sie dziwic ze nie ufnie podchodze... zreszta nawet tlumaczenie sie z glupot to jakis urozmaicony czas, czyz nie ? :P facebook potrzebny jest mi zeby miec jakies potwierdzenie ze ktos sie pod kogos nie podszywa jezeli ktoras z pan chciala by mnie blizej poznac czy porozmawiac na powazniejsze tematy... ale mniejsza z tym masz juz jakies plany na sylwestra ?

Gość chikichk
Zapowiada się domówka ze znajomymi a potem gdzieś się wyjdzie fajerwerki pooglądać :) a Ty?

Gość chikichk
odpisuj trochę szybciej jak możesz :P ja zaraz muszę się kłaść spać :)

domowka to standard u nas jest biala goraczka na tym punkcie wszyscy lataja szukaja lokum, planuja itp. a ja nie wiem chyba w domu w fotelu i tak i tak 2012 ma byc koniec swiata to lepiej poczekac na niego sobie w cieplym domu w fotelu :D wierzysz w koniec swiata w nowy rok ?

Gość chikichk
nie wierze w koniec świata :) Jacyś kosmici mogli by nawiedzić naszą planetę, przynajmniej byłoby ciekawie :P Jak już ma być koniec świata to nie lepiej w gronie najbliższych? :)

Gość chikichk
Farida niezły by taki był :) poproszę Mikołaja o takowego pod choinkę :)

to dobrze ze nie wierzysz, ja tez nie wierze zartowalem tylko ;) jestem strasznym sceptykiem w tych kwestiach, ale mam znajoma ktora na tym punkcie ma hopla i bardzo wierzy ze 2012 bedzie koniec swiata chyba nawet jest w twoim wieku :D koniec swiata ? no whey, jestesmy za mlodzi zeby umierac :P zreszta jeszcze musze japonie zwiedzic... a ja nie wiem planuje spedzic sylwestra nad naszym polskim morzem, jeszcze sie nie zdecydowalem gdzie dokladnie mam pare miejsc wytypowanych... :) to bylo cos impreza sylwestrowa z kosmitami :D

dziewczyny wysoki - jest pojeciem wzglednym ten czynnik zalezy od waszego wzrostu :P wiec moze tak napiszcie ile cm to dla was wysoki ?

Gość chikichk
ja też, tyle rzeczy mam jeszcze do zrobienia :P dopiero co się rozkręcam a tu miałby być koniec świata? nie ma mowy :) Nad morzem? Zazdroszczę Ci, strasznie lubię morze :)

Gość chikichk
ja mam 176 więc 185 przynajmniej :) - żebym szpilki mogła ubrać :P

tak wiesz morze nie tylko latem jest piekne, swoj klimat ma rowniez zima zwlaszcza jak jest zamarzniete , ma sie wrazenie ze jest sie na biegunie polarnym w noc polarna bo bialo jest az po horyzont jak sie patrzy w nocy brakuje tylko zorz polarnych... ale w sylwestra fajerwerki znakomicie je zastepuja ;) a sylwester spedzasz sama czy ze swoja druga polowka ? ;>