Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidiaaaaaaa

Faceci doradźcie jak rozpalić faceta po 11 latach związku

Polecane posty

Gość Lidiaaaaa
Nie, już mnie nie ma, zasnęłam przy komputerze...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Lidiaaaaaaaaaaaaaaa
podaj swoje gg

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Lidiaaaaaaaaaaaaaaa
Mam ale ci nie dam, bo ty wyhaczasz co i rusz to inną laskę. Bzykniesz mnie, ja się w tobie zakocham, a ty mnie rzucisz dla innej dziuni poznanej na kafe ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Lidiaaaaaaaaaaaaaaa
a 37 to kierunkowy do jakiego kraju ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Lidiaaaaaaaaaaaaaaa
jestem, jestem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Lidiaaaaaaaaaaaaaaa
to nie podszyw

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Lidiaaaaaaaaaaaaaaa
brunet jestem i żałuję...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mariner
zacznij od robienia mu surowek z dodatkiem tartego ,surowego selera.Gotowany tez moze byc ale dziala mniej skutecznie. JAK MU ZASERWUJESZ TEN SELER PRZE Z TYDZIEN ,BYLE NIE W NADMIARZE TO CIE KTOREGOS DNIA PO PROSTU ZGWALCI :) TAKA POCZUJE WOLE BOZA Polecam plastry selera zeszklone na patelni .Goracy plaster kladzie sie na talerz przykrywa plastrem Goudy i posypuje zilami do grila lub chili+pieprz. Taki seler je sie widelcem i nozem jako danie glowne. Jest smaczne i najwazniejsze ze dziala!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mariner
zacznij od robienia mu surowek z dodatkiem tartego ,surowego selera.Gotowany tez moze byc ale dziala mniej skutecznie. JAK MU ZASERWUJESZ TEN SELER PRZE Z TYDZIEN ,BYLE NIE W NADMIARZE TO CIE KTOREGOS DNIA PO PROSTU ZGWALCI :) TAKA POCZUJE WOLE BOZA Polecam plastry selera zeszklone na patelni .Goracy plaster kladzie sie na talerz przykrywa plastrem Goudy i posypuje zilami do grila lub chili+pieprz. Taki seler je sie widelcem i nozem jako danie glowne. Jest smaczne i najwazniejsze ze dziala!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Lidiaaaaaaaaaa
czyli radzisz żeby od kuchni go zdobyć? stare powiedzenie babć - do serca przez żołądek? Spoko rada, dzięki!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×