Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodka.74

Czy kupic sobie Glany? Czyli dzieci, wozek, glany itp...

Polecane posty

Nosze takie mini glany, martensy chyba na 3-4 dziurki, koloru zielonego no i oczywiscie z metalem. Kiedy ubieram jeansy to odrazu odnosi sie wrazenie ze to wysokie glany. Kiedys (w wieku 25-28 lat) nosilam martensy na 8 dziurek i zaczynam ostatnio tesknic za takimi, ale nie wiem czy powinnam kupic czy nie. Co myslicie? Mozna je potraktowac jako wygodny zimowy but? Mam kilka par butow na rozne okazje czyli wysokie szpilki (umie chodzic w takich), elegancke kozaki na wyzszym obcasie, trampki (converse), klapki ktore kupuje nowe co lato, no i oczywiscie wspomniane krotkie martensy. Nie ubieram sie typowo rockowo, choc slucham taka muzyke, lubie luz takze w eleganckim wydaniu. Nie jestem wytatuowana ani obkolczykowana i nigdy mi tego nie brakowalo...Jestem tez szczupla i dbam o siebie... No i dodam ze mam 37 lat mam czworke dzieci w wieku 20 miesiecy- 5 lat. No to co, powinnam kupic wysokie glanki?

Gość a ja.....
jeśli lubisz i Ci w nich wygodnie, kup. Co za problem? I co mają dzieci do tego i forum ciążowe, bo nie rozumiem?

nie rozumiem pytania. Jesli masz ochote to sobie kup. Ja bym sobie nie kupila, chociaz kilka dobrych lat w glanach przechodzilam. Jadnak badzmy szczerzy, nie sa to najwygodniejsze buty na zime :P

Gość tu5ot
"umie chodzic w takich" - szkoda że ty nie umieć pisać po język polski :O

Gość gryczka
Jasne, że tak, choć mnie np. w glanach zimą jest za zimno :-p Ale teraz chodzę w Martensach na 8 dziurek. Syn ma rok, zaczyna chodzić, ale na spacery wożę go na razie w wózku. A więc są glany, jest wózek :-) I smieszna kolorowa czapka. Mam 29 lat. To, że stałam się mamą nie sprawiło, że przestałam być sobą :-) Guzik mnie obchodzi co ktoś pomyśli, mnie jest tak wygodnie i nikomu nic do tego :-)

A w czym problem? ja nosze już wiele lat glany i na zime ten protektor jest boski! Polec am!

Gość MARTENSY jako:
wygodny, zimowy but??? :D przecież w tych butach jest zimno jak cholera, ZIMĄ

Gość .sadm,,sa dmśąd
kobieto martensy to nie sa buty zimowe, nawet ocieplajaca wkladka nie pomoze, poza tym strasznie sie slizgaja pozdro wlascicielka 4par martensow

wiecie dawno temu w innym swiecie zylam wiec nie pamietam czy glany to wygodny but na zime czy nie. Pewnie wtedy byl wygodny. ...zeby sie tylko nie okazalo, ze nie mam w nich gdzie chodzic bo osobne buty na wedrowki gorskie tez posiadam... pytanie do mamusiek. Jak czesto i gdzie chodzicie w swoich glanach z dziecmi?

Gość gryczka
Póki nie ma śniegu i mrozu to chodzę w nich zawsze jak potrzebuję wyjść - na spacer z małym czy do sklepu. Na ogół wychodzę z synem raz dziennie na spacer, zależnie od pogody na 20minut albo godzinę, spacerujemy po osiedlu, idziemy na plac zabaw :-)

ja uwielbiam glany (mam 33 lata), teraz na "starośc" noszę te kolorowe z martensa - ostatnio czerwone lakierki - jak jest w miarę ciepło to wszędzie w nich chodzę i zupełnie nie rozumiem co glany mają do dzieci? moja mama tez chodzi w glanach bo jej wygodnie po prostu ale na zimę? - niespecjalnie (mi jest ciągle zimno, więc przy zero stopni chodzę już w emu)

Gość ndkjfirejfeir
a ja od kilku lat wszystkie zimy przechodziłam w glanach. w tym roku nawet kupiłam nowe. i nie jest mi wcale zimno- to właśnie w typowo zimowych butach marzną mi nogi. po prostu kwestia grubości podeszwy. a dodam, że spędzałam w glanach czasem po kilka godzin na długi spacerach z psem (przy śniegu i mrozie). Jeśli chcesz to kup sobie- jak nawet bedzie Ci za zimno to wykorzystasz je jak będzie cieplej. A dla mnie glany mają jeszcze jedną przewagę- jak jest plucha i roztapia sie snieg to ja mam suche nogi (a inne buty przemiękały).

Gość 5gram
ja mam 29 lat. Posiadam glany HD, 20 dziurkowe i HD 3 dziurkowe i jeszcze 10 -dziurkowe. Szczerze mowiąc chodzę w glanach cały Boży rok. Na zimę się nadają jak najbardziej, nie ślizgają się, są wygodne i ciepłe, ale należy włożyć ciepłe skarpety ;-) Na spacery z wózkiem jak najbardziej.

Gość MARTENSY jako:
ja mam 33 lata posiadam tradycyjne czarne Dr Martensy (10-dziurkowe), ale teraz jest mi w nich zdecydowanie za zimno brrr musi być cieplej bym w nich wychodziła na spacery z synem, który nawet jeszcze nie ma 3,5 roku więc wiadomo jak te wyjścia wyglądają przy takiej pogodzie;)