Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała margaritka

Lecę do Londynu, brac grubą kurtkę

Polecane posty

Gość mała margaritka

czy jesienny płaszcz wystarczy ?

Gość pytankooooo
zimo! w piatek snieg nawet padał rano.

Gość tarnowianka.........
Zimno to znaczy najmiejsza temp. w londynie byla 2st. i to wieczorem. Mrozow nie ma, jak sa to tylko w nocy.Zimowa kurtka jest potrzebna. Najlepiej cos nie przemakalnego, z kapturem.

Gość numerowaaaaaa
zimno i pizdzi jak w kieleckiem na dworcu :O potwierdzam, padal snieg w piatek rano, a raczej zamarzniety deszcz, ktory od razu zaminial sie w pluche, nie zaden przyjemny sniezek :O

Gość numerowaaaaa
Dokladnie Zona, ja na dodatek mieszkam nad morzem i przez ten wiatr wydaje sie, ze jest zawsze o wiele zimniej niz jest naprawde.

Gość lo ludzieeeee
zapimineliscie juz chyba poslkei zimy!!!!!!! minus 5 to norma ..a teraz biedaczki zamnarzaja przy 5 na plusie..zalosne.

Gość numerowaaaaa
Nie zapomnialam polskiej zimy, co nie zmienia faktu, ze tu tez trzeba sie grubo ubrac. Poza tym jak jest -10 w Polsce to moze byc przyjamniej niz jak tu jest 5 na plusie, bo tu leje i wieje.

ok, w polsce sa konkretne mrozy, no ale to nie znaczy ze mi kurna cieplo przy 5 stopniach. niektprzy angole widzac ze mi zimno dla zartu pytaja sie czy nie jestem przyzwyczajona do zimna, bo w koncu w polsce takie mrozy zima, to im odpowiadam, ze na to mamy ogrzewanie.

tez mieszkam nad morzem, to zdaje sie byl ostatni wtorek kiedy co 5 min zacinalo gradem, wiatr okropny, grad sie walil z nieba i blyskawice, do tego 5 stopni, ja w drodze do pracy, pieszo bo mam tylko 15 min a parking ciezko znalezc, musialam zrezygnowac z parasola bo by mi sie rozwalil na tym wietrze i serio myslalm ze zamarzne, bylam cala mokra, a rece to stracily czucie, ledwo co sie dowloklam, juz w akcie desperacji myslalam czy by nie skulic sie gdzies pod drzewem i dzownic po kogos..

Gość pytankooooo
ten wiatr i wilgotne powietrze sprawiaja wrazenie ze odczuwalna temperatura jest duzo nizsza niz ta na termometrze.

Gość chwilowa emigracja
W Holandii to samo (wszedzie woda dookola), jak zacznie wiac i padac to odechciewa sie nosa wystawiac na zewnatrz. Juz wole jak jest polskie -10.