Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaiaiaia

PARALIŻ SENNY ?????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość Kasiaiaiaia

Miał ktoś z was paraliż senny? Ja mam czasami. Czy to jest wywołane ? :O Uczucie jest okropne... Wtedy budzę się wiem wszystko co się dzieje, że mąż leży obok mnie, ale nie mogę się ruszyć, do tego dochodzi dziwny szum w głowie, chcę dotknąć męża żeby mi pomógł wyrwać się z tego, ale nie mogę palcem kiwnąć, :( Podobno to paraliż senny... to jest fatalne uczucie :( gdy nadchodzi strasznie się boję :( bo czuje że się zbliża nie wiem jak mam to opisać :( ma ktoś podobnie? :O

Gość Ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ja miałam kilka razy i nikomu nie życzę...

Gość ;knlkbjkbjb
ja mialam kilka razy wszystko slysze widze ale nie moge sie ruszac itp znasz to podobno z powodu duzego zmeczenia

miewam czasami, bywają okresy, ze kilka razy pod rząd. faktycznie, okropne uczucie, ale całkiem normalne,

Gość samotna strasznie
ja mialam raz ale to tak realistyczne bylo ze szok , bo w tmy momencie akurat widzialam ducha jtory do mnie czyms wymierzal, ja nie moglam krzyczec ani sie ruszyc. Gdy rzucil w moja strone ocknelam sie po uderzeniu tym czyms w sciane

Gość ;knlkbjkbjb
za 1-2 razem straszne i przerazajace 3-4-5 przyzwyczajenie, relaks i czekanie na ustapienie;)

Autorko ja miałam często, ale od ok. 3 lat mam spokój... Faktycznie uczucie jest okropne tego się nie da opisać jak człowiek się w tym czasie czuje :O buuuu wiesz wszystko co się dzieje do okoła i nie możesz się ruszyć nawet palcem :O Dosłownie jesteś sparaliżowana nic tylko czekać aż przejdzie i zasnąć z powrotem normalnie :O

Gość ;knlkbjkbjb
blondii ale nie przywyklas?? bo ja za ktoryms razem wiedzialam ze ustapi wiec czekalam bez stresu probujac ruszac palcami

wiecie co czasami wydawało mi się że ktoś do mnie przychodzi po prostu tego się nie da słowami opisać prawda :)

Gość dffgfgg
ja to miewałam, to tak zwana "zmora",łapie Cię, dusi, nie możesz nic powiedzieć ani się ruszyć, ciotka mi kazała ją przeklnąć, gdy mnie taki paraliż łapie to starm się powiedzieć /;spierdalaj kurwa" i naprawdę odchodzi

tak przywykłam i czekałam nie miałam wyboru za cholere się ruszyć człowiek nie może :( dziwne... nie raz 3 razy miałam tak pod rząd :D no można sie przyzwyczaić :Pa ale to uczucie jest takie nieziemskie :)

Gość Kasiaiaiaia
Jak miło, że nie jestem sama :)

Gość dffgfgg
ale w nocy ci nie pomożemy:))

Gość agagagagagatata
ja mialam tylko raz, okropne ale chcialabym doswiadczyc tego ejszce raz. wydawalo mi sie ze coś ściąga mnie z łózka i ze widze czarną postac w rogu pokoju, w uszach ogłuszający szum i dudnienie.. dziwne

Gość taka sobie jaaaaa*
haha to słuchajcie tego ;) ja też miewałam często takie rzeczy w nocy... ale raz to było nad ranem też mnie to spotkało... lecz tym razem było inaczej bo ktoś ze mną uprawiam normalnie seks:) czulam sie przyjemnie mialam wtedy otwarte oczy i czułam jak ktoś we we mnie wchodzi i wychodzi ;) to było tylko raz :( ja nie wiem czy to uczucie jest do końca normalne... chyba jakiś duch probuje nie wiem opetać czy co :D Powaga tam było w moim przypadku ;)

Gość sdadad
mam czesto bo praktykuje swiadome snienie. przestancie sobie wkrecac ze to straszne bo dla mnie jest calkiem przyjemne

też tak miałam kilka razy. Przerażające. Też słyszałam, że to "zmora". I to uczucie, że Narzeczony jest zaraz obok, a ja nie mogę nic zrobić by dać mu znać by mi pomógł. Nikomu nie życzę. Ale jak widać, to nie zabija ;)

Gość ;knlkbjkbjb
leczy sie?? neee przeciez to objaw zmeczenia orrganizmu mozg predzej sie budzi niz cialo dlatego nie mozna sie ruszyc ale juz rejestrujemy wszystko

Gość lakdfalkshflksdhadgva
ja miewalam od dziecka, ale sporadycznie. raczej sie nie przemeczam:D:D wiec nie wiem czym to jest spowodowane:P:D

Gość dffgfgg
mnie ta pierdolona zmora już nie lubi od kiedy ją źle potraktowałam przeklinając ją:D mam nadzieję, ze nie lubi i dziś mnie nie odwiedzi:D

Gość ;knlkbjkbjb
swoja droga dosc ciekawe przezycie wiem co czuja sparalizowani i nigdy bym tak nie chciala potworne

Gość tow.komorov
paraliz senny ma sie kazdej nocy, wywolywany jest po to zeby nie wykonywac ruchow w rzeczywistosci kiedy się śni. nic w tym nadzwyczajnego

Gość dffgfgg
ja w życiu może doznałam tego ze 4 razy i nikomu nie życzę, ten strach po ocknięciu jest też nie do opisania

Mnie spotkało coś podobnego raz w życiu. Z tym, że mi się śniło(?), że ktoś jest w domu (w rzeczywistości byłam sama) i chciałam wstać z łożka, ale nie mogłam. Jak już mi się udało to otworzyłam oczy i okazało się, że nadal leżę. I tak w kółko. Do dzisiaj nie umiem tego opisać :/ Strasze uczucie.

o, to właśnie miałam- ja się zawsze dusiłam. Nie mogłam wziąć oddechu. I na tym właśnie polega mit "zmory"- bo podobno ona siada człowiekowi na klatce piersiowej i dlatego się dusimy. Normalne jest, że podczas spania mamy paraliż. Nienormalne jest, kiedy jesteśmy tego świadomi. I to chyba podchodzi już właśnie pod neurologa.

Mnie spotkało coś podobnego raz w życiu. Z tym, że mi się śniło(?), że ktoś jest w domu (w rzeczywistości byłam sama) i chciałam wstać z łożka, ale nie mogłam. Jak już mi się udało to otworzyłam oczy i okazało się, że nadal leżę. I tak w kółko. Do dzisiaj nie umiem tego opisać :/ Strasze uczucie.