Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilililtitititi

wymyślanie...

Polecane posty

Nie jestem. Mam jednak pewien związek z psychoterapią i pomaganiem poprzez rozmowę :)

Gość lilililtitititi
Lubię jak się nade mną litują... Ja nie mogę aż sama nie mogę uwierzyć, że nareszcie o tym piszę. Moje relacje też wyglądają trochę na kłamstwach ale to już jest bardzo w małym stopniu. Z moim tatą nie mam dobrego kontaktu, owszem rozmawiamy itd, ale wiecznie się czepia, nie ma dnia żeby o coś nie przyczepił nawet jeżeli chodzi o drobnostki.. To już taty charakter, z mamą mam nawet dobry kontakt, ale w życiu nie powiedziałam mamie o takich sprawach jakiej tu wypisuje tu na forum.

@TakaMALAjedna Tak zbiorowo? Nie dam rady. Za duża grupa i za bardzo zróżnicowana :) @lilililtitititi Powiedz mi czy w dzieciństwie (i może teraz) dużo chorowałaś? Czy Tata zawsze taki był? Czy zmienił się jego stosunek do Ciebie kiedy zaczęłaś dojrzewać (9-12 lat)?

Gość lilililtitititi
Nie, wgl nie chorowałam. Byłam zdrowa jak ryba, nawet przez kilka lat nigdy mi nic nie było. Nie tata zaczął się tak czepiać około gdzieś tak koniec 2 klasy gimnazjum.

@TakaMALAjedna Nie tym razem. Po drugie ja nie jestem tutaj aby oceniać ludzi. Tylko żeby im pomagać się otworzyć, przełamać, dokonać w sobie (i swoim życiu) zamiany.

@lilililtitititi Masz jakieś problemy z odżywianiem (chudnięcie, tycie, torsje)? Zapisałem sobie temat i muszę iść spać. Napisz proszę, jutro wieczorem (ok 23:00-24:00) postaram się odpisać. Dobranoc i miłych snów dla WSZYSTKICH!

Gość lilililtitititi
To znaczy u mnie jest tak, raz tycie, raz chudnięcie i tak na przemian.

Ja swoją kocham, bo każdego dnia dziękuję jej że urodziła takiego dobrego człowieka i w sumie jakkolwiek mnie nie zrani będę jej wdzięczna do końca życia:)