Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdzieś tutaj

Gdzieś tutaj wyczytałam, że...

Polecane posty

Gość Gdzieś tutaj

Gdzieś tutaj wyczytałam, że kaszki nie powinno sie dawać dziecku z butelki tylko łyżeczką, natomiast kleiki można butelką. Owszem, moja córka je kaszkę łyżeczką i uwielbia to, 2 razy jednak zdarzyło mi się podać z butelki, bo była już tak zmęczona wieczorem i ciaprała tą kaszką. Kleik przez smoka nie przechodzi niestety :( Powiedzcie mi mamy jakich butelek-smoczków używacie do kleików ? Ja zaopatrzyłam się w avent i canpol. Canpolu nie używam, bo zawsze mi cieknie. Avent sprawdza się dobrze, no ale każdy ma swoje zdanie. Przez smoczek z 3 dziurkami kaszka leci, a kleik nie bo się zatyka. Jakich wy używacie ?

ale pierdoly wyczytalas :P co za roznica czy kaszka czy kleik? poza tym z kazdego smoka leci jak powiekszysz dzierke :> ja kupuje najtansze z canpola i tyle, chciaz zalezy jak masz duze dziecko moj ma juz ponad rok to smoka sobie rozgryza sam

Gość Gdzieś tutaj
No własnie mnie sie to wydawało bez różnicy, czy podam kaszke czy kleik z butelki, mała potrafi jeść z łyżeczki i cieszy mnie to bardzo i oby jaknajktócej była na butli, no ale czasem trzeba, a z niekapka jeszcze nie potrafi pić, więc... Ma 4,5 miesiąca

moj synek prawie (5 miesiecy) podaje mu kleik/kaszke z butli (canpol). rób jak ci wygodnie a nie pytaj tutaj. najwazniejsze zeby dziecko bylo nakarmione :D