Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjjjjjj

Facet którego kochacie wyznaję ze przeleciał 10 panien co wy na tto?

Polecane posty

Gość ojjjjjjj

jesteście z nim dalej czy zostawiacie go bo to ruchacz??

Pomyślałabym że ruchacz bo co to za określenie. Jakby powiedział że miał 10 partnerek seksualnych to znaczy że dużo potrafi. Jak mówi że przeleciał 10 tz ze jest ruchaczem i szkoda czasu.

Gość nigdy nie pytam o ilość
partnerek seksualnych i nie odpowiadam na takie pytania, to jest PRZESZŁOŚĆ

Moge odpowiedzieć czysto hipotetycznie, bo nigdy mi się to nie zdarzy. Jestem bardzo nieszczęśliwa, ale nie zostawiam go.

Gość ojjjjjjj
Jak partnerek seksualnych-taka z którą spotyka sie tylko dla seksu nic więcej? 10 czyli taki które sa na raz a potem dowidzenia.

Gość mała czarna 28
A my na to jak na lato :) To było, a nie jest, nie pisze się w rejestr! On mnie nie pyta o byłych partnerów, a ja jego. A doświadczenie zostaje ;)

No to zanim bym się zakochała prawdopodobnie zapytałabym o to ile miał partnerów seksualnych i jeśli by powiedział ze wyruchał 10 panien bez zobowiązań to powiedziałabym mu na razie. :D

Gość moj facet miał przede mna
wiele kobiet, z pewnoscia o wiele wiecej niz 10 i co z tego? jestesmy 10 lat razem, kochamy sie, przeszłosc to przeszłosc nigdy mi to nie przeszkadzało.

Gość mała czarna 28
Poza tym, jak się ma trzydziechę na karku, to się nie szuka prawików, tylko normalnych mężczyzn.

jak sam sie przyznal to znaczy ze cos do Ciebie czuje, moj mial wiecej, duuuzo wiecej i o wszyskich wiem od niego

Gość mała czarna 28
Przede mną mógł mieć i 30 partnerek, teraz ma TYLKO MNIE , a ja tylko niego :)

Gość ponieważ
trening jest nieodzowny dla sprawności seksualnej i zdrowia stercza, więc to jest prawie to samo co zdrowotne "bicie konia". Widzę tu raczej pruderię. z Twojej strony, a nie obawę. Jeśli reszta odpowiada, to zrobić badania w kier. WR i HIV , jeśli będzie OK, to można myśleć poważnie. Nawet zawodowe kurwy po zdobyciu odpowiednio dużego szmalu, rzucają kurestwo i zaczynają od nowa, więc tych 10 panien nie może przekreślać mężczyzny.To tyle i aż tyle.👄

Gość ojjjjjjj
powiedział ze jest szczery. a tam nie czuje nic do mnie tylko chce mnie przelecieć. a ja mu że nigdy ze mną.

Gość ojjjjjjj
naiwnie wierzę że to właśnie ja jestem tą ostatnią :classic_cool:

Ale to nie chodzi o ilość bo nawet jeśli miałby 100 to nic nie szkodzi. Bardziej doświadczony to lepiej :) ale jeśli to były jednorazowe zaliczenia pijanych lasek to ja bym podziękowała.

Gość brzydulek89
No tak tylko dlaczego się w nim zakochałas?bo jest dobry?opiekuńczy?nie bo jest przystojny bo o tym mówi ta liczba dziewczyn z którymi współżyl..myślisz że będziesz ostatnia?jasne..potem tylko nie płacz że wszyscy faceci myślą tylko o jednym i są tacy sami!