Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlagamPomocy

STRACIŁAM UKOCHANEGO W WYPADKU

Polecane posty

napisz ile lat miał ten facet to Ci oszacujemy prawdopodobieństwo ściemy procentowo;)

Gość trzeba rozmawiać...
No właśnie napisz w ogóle co to za facet.Co o nim wiesz, ile lat "miał" itd.

Gość dsja
O ja pieprzę leję normalnie :D

Gość weronika rotatti
+ona unika odp. na pytania.Czy wie skad jest i jak sie nazywa. Kazdy normalny czlowiek sprawdzic by czy taka osoba istnieje. J abym tak zrobila. Ja mysle ze dzieci w gimnazjum maja juz wolne i nudza sie i wymyslaja durnowate topiki.

Gość bose nogi
a skad ten facet byl/jest?

Powiem jedno....zakładając że nie robisz sobie z nas jaj :D Gdybym była na Twoim miejscu to postarałabym się dowiedzieć jak to naprawdę było, pojechać tam do tej miejscowości w Polsce i tak dalej.

Nie unikam, nie chce za duzo o nim tu pisać. Szukałam w internecie czegos na jego temat, podobno brał udzial w zawodach jexdzieckich- nic nie znalazłam.. Z warszawy

Gość 4 lata temu
Napisz z jakiego miasta był i z jakiego kraju jechał i miał wypadek o w którym szpitalu go operowali

Gość dsja
Błagam Pomocy przepraszam kochanie, wiem, że Ci ciężko i zakochana osoba łyknie wszystko ale uwierz, że z boku to wygląda aż komicznie. Dawno się tak nie uśmiałam :D Jesteś młdziutka i naiwniutka :) Jeszcze się zakochasz na prawdę choć dziś wydaje się Ci to nieprawdopodobne. I musisz uwierzyć, że osoba, w której się zakochałaś nie istaniała. Nie zdziwiłabym się gdyby taki numer zrobiła Ci jakaś durna znajoma. W tym wieku wszystko możliwe, bo wnioskuję, że masz kilkanaście lat.

Gość bose nogi
wiesz chociaż jak sie nazywal?

Gość dsja
O kurwa! mój Mąż chyba zaraz mnie odwiezie bo siedzę i rżę do laptopa :D

No jest to trochę może i komiczne cała ta sytuacja, ale żeby aż laptopa opluwać:O ludzie czy Wam humoru w życiu brakuje? Autorko a może warto sprawdzić w necie chociażby gdziekolwiek, jak był wypadek w tym mieście we Francji to powinna być jakaś wzmianka.

Gość bose nogi
a adres?

Gość Ojejkuuuuuuuuu
Bartek K?

Gość weronika rotatti
To sprobu8j znalesc jego. Poszukaj osob o tym nazwisku w warszawie i dzwon i pytaj sie o niego. Naewno ktos cie naprowadzi. Nk. face. Musi gdzies byc jak istnieje. A kto organizuje pogrzeb????????????//

Gość dsja
Oj tam oj tam każdy ma inne poczucie humoru. Mnie irracjonalność sytuacji i naiwna wiara autorki wywalają w kosmos ze śmiechu:)

Gość superbitch
to znajdz go na fejsie. moze tam odbywa sie jego pogrzeb? :o 🖐️

Gość bose nogi
ja tez mysle ze to sciema.... ktoś sie bawi twoim kosztem

Gość Lolololololl35
Wspolczuje Ci bardzo, chociaz to mocno podejrzane. Dlaczego on np. wyslal Ci tylko dwa zdjecia przez tyle czasu? Albo nie zaproponowal rozmowy video np. na skype?

Właśnie on nie miał NK ani fejsa. Szukałam go na stronie PZJ-u, bo jesli ma odznake jeździecka, to powinien być tam zarejestrowany, chociaz to nie jest konieczne. Tak czy siak, nie ma go na tej stronie. Szukałam już wiele razy, nawet kilka miesięcy temu czegoś o nim i nic

Nie no dobra, jest wesoło...ale trzeba się tez wstawić w położenie dziewczyny. Pewnie jeszcze parę lat temu jakbym sama się tak zaangażowała to reagowałabym tak samo. Zresztą ludzie, no niewiadomo co komu w głowie siedzi a nóż widelec to prawda. Choć pewnie nie:D Sprawdzić autorko trzeba to uspokoisz swoje emocje

Gość Ogtzz
Pochowaja go w Warszawie ? Hmmm

Gość weronika rotatti
Wlasnie nawet nigdy do niej nie zadzwonil. SCIEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Mówił, ze nie ma wiecej zdjec. Spytałam czy nie może telefonem zrobić, powiedział, że stłukła mu sie szybka jak spadł. Napisałam, zeby poszedł i kupił aparat cyfrowy, przecież to nie problem. Pytał po co, na co.. Napisałam mu, że skoro ma laptopa to ma tam też kamerke. Odpisał, że ma starego laptopa jeszcze bez kamerki

Nie zadzwonił nawet do Ciebie? Dlaczego? Oj to on był taki Twój ukochany jak i mój;)