Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlagamPomocy

STRACIŁAM UKOCHANEGO W WYPADKU

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhhyyyyyyyyyyyyyyyyy
BlagamPomocy To nie są bzdury tylko tak było. Dodam jeszcze, ze jego przyjaciółka miala jakiś konflikt kiedyś z ta typiarą z którą gadał 4 lata przecież pzedtem twierdziłas ze to ta ama osoba sciemniasz teraz juz sie pogubiła

Ale ta jego przyjaciółka tak mówila o nim, jakby on żył naprawdę i mieli jakiś tam kontakt. Sama już nie wiem.

Gość epizody
W jakiej stajni???Co Ty piszesz dziewczyno?Wytłumacz mi to łopatologicznie, bo ja nie łapię tych koleżaneczek.

On pisał z jakąś dziewczyną 4 lata. Z tą dziewczyną ta jego przyjaciółka kiedyś sie pokłóciła o coś. To wszystko strasznie po.je.ba.ne

Gość provo!!!!!!!
autorka co chwile wyciaga nowe fakty.

Ok, poznałam w stajni kiedyś taką dziewczyne. Zaczęla mi o nim opowiadać, ze pisze z nim 4 lata itp itd. Mówiła, ze zna jego przyjaciółke, ale jej nie lubi. Ta dziewczyna, dała mu mój nr gadu i on do mnie napisał i jakoś tak zaczeliśmy rozmawiać

Gość epizody
Czyli w końcu, która Cię odwiedzała w tym szpitalu. Określmy je tak: -A-przyjaciółka, z którą Twój luby pisał przez 4 lata. -B-przyjaciółka, która pokłóciła się z A. Więc do szpitala przychodziła A czy B???

Gość trusiaak
a wy jesteście popierdolone że wogóle dyskutujecie z kimś kto ma z was zajebisty ubaw poziom poniżej krytyki

bo jestescie coraz ciekawsze, to pisze co i jak to było. To nie jest prowokacja, darujcie sobie. Już mi sie w glowie wszystko miesza i nie wiem co o tym myśleć mam -.-

Gość Ghost_
"Tą dziewczynę poznałam w takiej stajni" co jest k_rwa? Dać dziecku internet. Jak jesteś dorosłą kobietą to nie wierzę. Jesteś zdrowo pierd0lnięta. Takie zaburzenia się leczy. Wyjdź do ludzi, w stajni to możesz poznać świnie, krowę, konia i inne zwierzęta. Gość umarł , a jego stary pisze na gg z tobą? Nieźle cię w ch_ja zrobił.

Dobra koniec tematu, to nie ma dalej sensu skoro macie to za prowokacje.. Ta historia spotkała mnie naprawdę, moze to wydawać sie dziwne i chore. Trudno

Gość epizody
Jeżeli ten chłopak w ogóle istnieje, to mam Ciebie w dupie. Jeżeli to pisała przyjaciółka B to nie ma mowy o innej:D.

Gość epizody
sorry, miało być, że to On ma Ciebie w dupie a nie ja.

Czyli po prostu ktoś sobie zrobił ze mnie zarty ? I to mało prawdopodobne, by takie cos wydarzyło sie naprawdę ?

Gość epizody
Dokładnie, masz tutaj czarno na białym 10 stron, że to był żart, do tego dochodzą fakty, które przedstawiłaś, więc tak to była jedna wielka ściema.

moj eks pisal z dziewczyna, a pozniej gadali telefonicznie i rzeczywiscie zmarla bo ciezko chorowala i jej siostra go powiadomila i byl na pogrzebie. gdzie pierwszy raz ja widzial... ale twoja historia sie calosci nie trzyma, akurat zrozpaczony ojciec by siedzial na gg w takiej chwili :D

Gość zagwozdka67
Właśnie to wszystko wydawało się prawdziwe a nim nie było. Ludzie w dobie internetu chyba się bardzo nudzą, bo kto normalny bawiłby się tyle czasu i mamił drugą osobę? CHORY NA GŁOWĘ!

Gość epizody
Przynajmniej spokojnie zaśniesz i nie będziesz przeżywać jego "śmierci":P.

Bo ja mam dalej wrażenie, ze to co mnie spotkało było prawdziwe.. Wiem, mozecie sobie teraz pomysleć: co za głupia, naiwna idiotka.. Ale przez tyle czasu on tak pisał, jakby naprawdę był. Jakby naprawdę mnie kochał..

Gość Nie on!!!
Ona. To ona pisala do ciebie. Jako facet. Rozumiesz? Wyslala tylko 2 zdjecia bo tyle miała. Nie dzwonił -(a) bo to kobieta !! Odwiedziła w szpitalu jako przyjaciółka . Bo on nie istniał - to ona była ! Dla mnie to jasne od początku ! A wy się podniecacie

Gość Nie on!!!
I jesli chcesz wiedzieć : nie takie numery z koleżanka robiły my na gg . Pisac Jako facet bajerowac laski :D wysyłać smsy Umawiac się :) i nie przychodzić Wysyłać zdjęcie jakiegoś chłopaka który właśnie mi przysłał kilka zdjęć :D ahahaha

Gość juz chyba wiem
ta przyjaciolka ze stajni jest lesbijka i sie w tobie zakochala. strasznie sie jednak tego wstydzila, ale chciala cie blizej poznac, dlatego wymyslila sobie tego chlopaka i pisala z toba jako on. i naprawde wkladala w to duzo serca bo czula do ciebie cos wiecej i cieszylo ją ze moglyscie byc sobie bliskie w ten sposob. jednak w koncu uznala, ze to juz za daleko zaszlo i postanowila z tym skonczyc 'usmiercając' jego. i odwiedzila cie w szpitalu. teraz bedzie cie wspierac i pocieszac zeby byc blisko ciebie. oto rozwiązanie historii :)

normalnie kabaret, wyłam na głos, najlepsze wpisy są od moja ukochana, ten telefon bez szybki, miał operację i pisał list do ukochanej, straciłam już potem wątek bo nie dało się nawet myśleć, autorko dla mnie jest to provo, jeżeli się jednak mylę to ktoś postąpił po świńsku,