Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marco_33

KOBIETOM PO 30.....

Polecane posty

Gość fajna logika
ale przecież 30tka to młodość, kwiat wieku, siły i witalności ! Jak niby sie wygląda na zaledwie 30 lat ? No bez jaj, ludzie.

Gość Ohy i Achy5
o tak kobieto po 30 młodnieją, nie ro co jakieś tam 20 paro latki. Od 30 wzwyż skóra zaczyna młodnieć, nabiera jędrności, jest aksamitna. A biust pnie się w górę, taki jędrny nawet po zdjęciu stanika, a pośladki oh i ach, a jak się wypnie to już w w ogóle nokaut. A jakie twarzyczki mają nieskazitelne:)

Gość powód jest i to nie mały
nie bez powodu w klubach nocnych zatrudniają od 18 do 30....

Gość nie ma takich ograniczen wieko
wych w klubach, laska ma byc ladna i lepiej z wielkim cycem

Gość a natury nie oszukasz
facetom po 30-tce coraz częściej nie staje

Gość mlode sa czesto rpyszczate i
grube, zaniedbane, wiec kilka lat w te czy we wte nie jest widoczne i sa ladniejsze 30-stki niz wiekszosc 20-stek, to jest mala roznica wiekowa np. miedzy 25-latka a 30-latka moze byc zupelnie niewidoczna i na korzysc starszej dziewczyny i tak nie ma co odpo, bo to PROWO

Gość facetom po 30stce coraz rzadzi
ej staje, a po 40stce to na maksa im spada potencja, lysieja i siwieja, rosna im brzuchy i na sile udaja mlodszych zal.pl

Gość powód jest i to nie mały
a kobiety na siłe nie odmładzają?

Gość facetom po 30stce coraz rzadzi
robia to bardziej z klasa i nie zachowuja sie tak blazensko

Gość Sł odka;
jA jestem kobietą po 30 ,za która małolaci szaleją hehe,z wzajemnością:)

Gość Ech, głupku, myślisz, że jak
tekst skopiowałeś z onetu, to zabłyśniesz?:D

Gość kobieta 30 letnia
Kiedy widzę ile ktoś energii i pasji wkłada w napisanie takich oszczerstw to myślę, że; 1. właśnie zostawiła go kobieta w tymże właśnie wieku; 2. sama jest taką kobietą (lub nieuchronnie zbliża się do tego wieku) i zaczyna z przerażeniem odkrywać, że nikt jej nie chce; 3. jest zbyt głupi na założenie mądrego tematu i nikt mu na wcześniejsze nie odpisywał, więc teraz cieszy się, że ma tyle wpisów; 4. jest dzieckiem, które zobaczyło swoją mamę albo babcię pod prysznicem i bardzo emocjonalnie to przezywa 5. sama jest w tym wieku i mężczyzna zostawił ją właśnie dla młodszej, więc się torturuje Ps. tak czy inaczej należy współczuć autorowi tematu...

Gość Egoist31 zmienil nicka?
:D

Gość trolik podaj
prawdziwego maila

Gość ach ii ech
rusłan to też patologia tego forum, stary grzyb z owsikami w doopie. :D

Gość oj niestety
Nie każdy facetem z wiekiem zyskuje, nie każda kobieta traci. Takie wywody uogólniające nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Ileż to jest przystojnych facetów bez brzucha w przedziale 30-45? :D I tak można w koło macieju...

Pewnie coś w tym jest, dlatego cieszę się, że mój mężczyzna jest 11 lat starszy, myślę, że to idealna różnica wieku.

Gość ach ii ech
zauwazcie że ci dwaj egoiste i ruslan krakow zawsze sa w takich topikach :O🖐️

Gość kacha8883333
Marco_33 - a moze powiedz wprost, ze 30 cie w d..e kopnela co?!

Gość maja7645
napierdalają na kobity a sami dziadzieją, rusłan cwlu lecz się pedofilu oglądam sobie foty sławnych i niesławnych facetów i spora część wygląda dobrze do góra 30 - kilku lat większość jeszcze przed 40-stką tyje (szczególnie na twarzy to bardzo niekorzystnie wygląda bo zamiast ładnie podkreśloinych rysów twarzy i podbródka jest ''księżyc w pełni'' ), dostaje brzucha, łysieje, czasem robi im się podwójny podbródek, nie mają już tej męskości i seksapilu w sobie - jednym słowem ''dziadzieją'' a sami mają czelność nazywać oceniać i nazywać kobiety 30+ starymi pfffff aż musiałam o tym napisać, bo wszędzie obnoszą się z tym że 30 lat to u faceta szczyt męskości itd może i tak - bo nie powiem żeby facet w wieku 30 lat źle wyglądał - ale jednak ta męskość trwa jeszcze góra kilka lat

Gość ach ii ech
mają jakieś wygórowane wymogi co do kobiet i chcą żeby każda powyżej 30 przypominała nastolatkę :O a sami są podstarzałymi facecikami z 'brzuszkiem i zakolami no sratata :D

nie podaje maila byle komu, najpierw muszę wiedzieć z kim mam do czynienia, także czekam na rozwój wydarzeń co do oskarżeń, że mam kompleksy,kiedyś miałam jak każdy, ale już mi przeszło, a dzieci mieć nie chcę więc nikomu nie zazdroszczę ;)

Gość Egoist*_31
trolik jesteś zwykłym kurwiszczem który nadaje się tylko do połknięcia spermy. Rusłan_Kraków pozdrawiam. :)

Gość Egoist*_31
Wolę już młodą niedoświadczoną niż taką starą analną kurwę jak trolik.

Gość Egoist masz racje chlopie
stara przeleciana przez tabun kutasow sie dowartosciowuje na kafe buahahaha

Gość Egoist*_31
trolik nie podaje maila byle komu /////////////////////////////////// Sama jesteś byle czym stara kurwo, ilu już miałaś w swojej starej dupie?.

Gość wszystko sie może zdarzyc
jaka nienawiść:) dostales kosza? :) bo gbybys byl szczesliwym zadowolonym 20paro latkiem nie mialby miejsce taki wpis.. ludzie majac 20 30 40 50 60 70 lat chcą seksu.. jak ponizysz taką 50latkę?? ze jej piersi wiszą? ahhhahaahahah to oczywiste... ale jest obok niej ktoś kto kocha te wiszące ruzające się cyce jak ją pcha i o na jest mokra i jęczy.. to jej facet.. dla niego ona jest meeeega seksowna.. nie życzę Ci zeby Ci tWOJ MALUTKI FIUT OPADL:D bo byłabym jak Ty.. moj 23 latek na mnie czeka.. oby mnie wykorzystał maksymalnie i oby sąsiedzi dalej się skarzyli na jęki.. :D i podoba mu się moją cipka z wielkimi wargami.. mam kompleksy Ty tez dzieciaku:D ojojoj panna Ci dała kopa i musisz sie wyzyc:D

Gość do trolik
kobiety po 30stce zwykle sa gorzej wydepilowane od mlodych

do Egoist i innych "mądrych" chcielibyście...a wasz adres IP łatwo namierzyć więc uważajcie z takimi tekstami