Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewag

kobieta w ciazy- vel swieta krowa?

Polecane posty

z bloga kolezanki: Dochodzi 01:00. Mąż smacznie śpi, ja coś nie mogę... Kasia: Kamil! Mąż: cisza K: Kamil noo! M: Co?? K: Japko! M: Haha bardzo śmieszne... Dobranoc! K: Ale ja na prawdę chcę! M: Zwariowałaś? O tej godzinie? K: Obrane i pokrojone w kawałeczki! M: wzdycha ciężko, wstaje i rusza do kuchni Mija niespełna 5 minut. M: Kasia! K: Co? M: Japko! K: Y-y! M: Co y-y? K: z pretensją w głosie No nie widzisz, że śpię? Dobranoc... M: wdycha jeszcze ciężej niż poprzednio i załamany idzie spać strasznie sie na mnie oburzyla- jak sie zdziwilam ze troche to egoistyczne zagranie- i ze maniery ksiezniczki miewa rozumiem ze mozna wyslac meza do sklepu po zachcianke - jak ciemno i slisko i mozna sie wylozyc na lodzie ale takie cos? a co szanowne towarzystwo tu mysli o takich zagraniach?

jak dla mnie przegięcie :P jak chcę "japko" w środku nocy to sama idę, jak chcę wodę czy cokolwiek innego to też. mogę go poprosić o coś czego sama nie mogę zrobić (np zdjęcie ciężkiego pudła z szafy, czy przyniesienie zakupów), ale nie o coś co sama mogę z wielką łatwością wykonać.

Gość ja też głupio wybrałam
no przegięcie

Gość custom nick
nigdy w ciąży nie przyszło mi do głowy budzić męża bo mam zachciankę :) brak słów ;)

mąż może z 2 razy mi leciał do sklepu w nocy (raczej podjechał autem bo on z tych leniwych :)), ale nie budziłam go, po prostu siedzieliśmy do późna, a że on zazwyczaj miał smaki na to co ja w ciąży- leciał bez wahania ;p

Gość uuiiyi
Do sklepu po zachciankę? To też jakiś idiotyzm, i chyba wina oglądania zbyt wielu komedii amerykańskich (zauważcie: komedii).

Gość buhhaaahaha
a co w tym dziwnego?przeciez maz nie musi wstawac i leciec zaraz co was obchodza uklady miedzy mezem i zona. dla mnie przegieciem jest imie dziecka autorki tematu

jak maz "ciot" i podnozek to poleci i w zebach przyniesie normalny facet to by sie rozesmial a imie tu w uk jest tak powszechne jak np Krzys w pl- wiec nie rozumiem czemu tak cie kluje w oczy

Gość a ja się zastanawiam
co to jest to "japko"?

Gość buahahahha
ewag, nie przejmuj sie kafeteryjnymi debilskimi trollami, ktore sie do wszystkiego przywala! lepiej brian marcus z uk, niz braJan nowakowski z pl:o

Gość Czerwonowlosa
jak maz "ciot" i podnozek to poleci i w zebach przyniesie normalny facet to by sie rozesmial A za pare lat przypier### Ci w py*sk? ;) Prawdziwy mezczyzna. Cos Cie boli? "Prawdziwy mężczyzna " twój ganiał cie do konca z zakupami i szorowaniem podłóg? Co Cie obchodza relacje innych ludzi :o Mąż mój ciotą napewno nie jest, mężczyzna z niego jak się patrzy co nie przeszkadza mu ubóstwiac mnie w ciąży. Mam mu zabronic? Tym bardziej, ze bylismy skazani na dośc długa rozlake i na skrzydłach teraz w ostatnim trymestrze by mi nieba uchylił. Nie znaczy to, ze bym go budziła by mi poszedł po cos do lodówki! Jednakże rano np jak sie przebudzilismy razem z jakiegos powodu i poprosilam o szklanke cieplego mleka nie bylo problemu- bo wie jakie mam problemy ze snem a jak juz wstane i sie rozbudze to mam spanie z głowy :/ To kafe to jakas czarna magia, wylewanie w tego typu wątkach swoich żali i frustracji - zycie czyims zyciem .. MAKABRA.

japko- jablko- zachowalam oryginalna pisownie z bloga nie przejmuje sie- Brian ma imie idealnie dobrane do swojej malej osobki i nie ruszaja mnie tego typu zaczepki tak jakbym miala sie przejmowac tym ze komus sie imie janek nie podoba ale znowu dyskusja zbacza z tematu glownego- moze sie na tym skupisz - pomaranczko? :)

ze skrajnosci w skrajnosc sama stwierdzilas ze nie budzilabys go zeby ci do kuchni popylal bo ty masz zachcianke i o to tu chodzi- a ze ma ochote cie na rekach nosic - to juz jego prywatna sprawa

Gość do autorrrrki
No, podany przez Ciebie dialog jest chory.... Ale chore są też Twoje zdjęcia w galerii, wszystko pokazane obcym ludziom, łącznie z dzieckiem, rodziną, wsoim mieszkaniem nawet. To jest dla mnie naprawdę chore :/ I aż mnie te zdjęcia zniesmaczyły i nie oglądałam dalej, tylko wyrywkowo.... Tak obnażać swoją prywatność, takimi zdjęciami na forum....

dla forum jest 1 zdjecie Briana- dla rodziny i przyjciol- reszta nie musialas wlazic gdzie cie nie proszono zreszta- nie ma tam zadnych rozbieranych zdjec- tylko moj dom i moja rodzina-nic czego bym sie wstydzila

Gość do autorrrrki
To napisz, że dla ludzi z forum jest tylko to pierwsze zdjęcie, bo nigdzie takiej informacji nie widzę.... Poza tym można zablokować galerię i tylko jedno zdjęcie wstawić. Chore podejście.